g_o_n_i_a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć! A ja chcialam oficjalnie pogratulować Bafi i Jej Pańci wspaniałych wyników na dzisiejszej, rzeszowskiej wystawie. Pięknie się prezentowałyście. Kto nie widział, niech żałuje, bo zdjęcia to nie to samo, co na żywo. :loveu: No i oczywiscie bardzo było mi milo poznać Kikę. :multi: Quote
Kika Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć! A ja chcialam oficjalnie pogratulować Bafi i Jej Pańci wspaniałych wyników na dzisiejszej, rzeszowskiej wystawie. Pięknie się prezentowałyście. Kto nie widział, niech żałuje, bo zdjęcia to nie to samo, co na żywo. :loveu: No i oczywiscie bardzo było mi milo poznać Kikę. :multi:[/quote] Dziękujemy :p Gonia jesteś przemiła dziewczyna i Bafisia Cię polubiła. Cieszymy sie z wyników- Rzeszów znów dla nas szczęśliwy : Zw.Rasy i III lokata w grupie. Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kika'] Gonia jesteś przemiła dziewczyna i Bafisia Cię polubiła. [/quote] Oj, to się bardzo cieszę.:multi: Gdyby nie kwesta to pewnie pomęczyłabym Was trochę, bo przy Was mozna siedzieć godzinami i nie nudzić się, szczegolnie glaskając Bafisię. :p Quote
edhel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witam ponownie... Theta teraz już je i jest grzeczniejsza...chociaż dalej gryzie kota (cos na wzór tych piszczałek, jak się ugryzie to piszczy;)).Ale tak było(brak apetytu, rozdrażnienie, itp.)bo okazało się jak zrobiłam badania, ze ma coś z watrobą:( Do końca jeszcze nie wiadomo co to dokładnie (za tydzień mam powtórzyć badania)a tymczasem mam jej dawać mało pić, tzn.dużo, ale często, bo ona za dużo piła i watroba nie wyrabiała, i tak dalej...za dużo tłumaczenia.Chcieli postawić straszną diagnozę, ale na szczęście chirurg powiedział, ze to moze być też przez to, taki jej stan i takie wyniki badać i kazał nam tak postępowac przez 2 tygodnie.I jak na razie to DZIAŁA!!!!!!!Jest super, wygląda na zdrową całkowicie, ma apetyt:DSuper!!!!!Ciesze się!!!I od razu kochany pieseczek.Dlatego teraz rozumiem, ze źle się czuła i była czasem nie do zniesienia jeśli chodzi o zachowanie.Kochana!!!Będziesz miała jak najlepiej, będziemy się Tobą opiekowac, zebyś wyzdrowiała!!! Pozdrawiam wszystkich! Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ehhhh :shake: Zgadne tylko że Theta z pseudo-hodowli prawda? Quote
Kika Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [B]edhel [/B]zrób jej testy z kupska na lambie Quote
edhel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie wiem skąd jest Theta, bo mam ją ze schroniska...bidulke Quote
Ania i Salma Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ze tez naszym psiulom musi zawsze cos dolegać :shake: Salma ma zapalenie ściegien w przedniej łapie i przez 3-4 tygodnie mozemy tylko pomarzyc o treningach agility i szalonych zabawach z innymi psami :placz: Musialam tez odwołać nasz start w warszawskich zawodach :angryy: Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='edhel']Nie wiem skąd jest Theta, bo mam ją ze schroniska...bidulke[/quote] Aaaaa faktycznie zapomniałam :oops: Quote
maciaszek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witajcie fani Dalmatów :) Może znacie kogoś kto mógłby i chciał pomóc tej bidzie?: [url]http://www.allegro.pl/item166139095_pomocy_piekny_dalmatynczyk_blaga_o_dom_.html[/url] Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='maciaszek']Witajcie fani Dalmatów :) Może znacie kogoś kto mógłby i chciał pomóc tej bidzie?: [URL]http://www.allegro.pl/item166139095_pomocy_piekny_dalmatynczyk_blaga_o_dom_.html[/URL][/quote] Ta bida zaginęła :placz: Nie wiadomo czy się znajdzie :-( ALe jesteśmy dobrej myśli... Quote
Ania i Salma Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Trzeba troche odswiezyc temat :eviltong: U nas mozna powiedziec nie najgorzej, ale bywało lepiej. Salma przez kilka tygodni moze zapomniec o agility bo pękla jej torebka stawowa i w nadgarstku zebral jej sie płyn ktory uniemozliwial prawidłowe funkcjonowanie. Na szczescie w czwartek była zrobiona punkcja i odpukać Salma powraca do zdrowia :loveu: Właściwie to caly czas miala ochotę na szaleństwa, bo łapa sprawiala bol dopiero przy wstawaniu, a jak wiemy kropki nie myślą zbyt przyszlościowo :evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Ania i Salma']Trzeba troche odswiezyc temat :eviltong: U nas mozna powiedziec nie najgorzej, ale bywało lepiej. Salma przez kilka tygodni moze zapomniec o agility bo pękla jej torebka stawowa i w nadgarstku zebral jej sie płyn ktory uniemozliwial prawidłowe funkcjonowanie. Na szczescie w czwartek była zrobiona punkcja i odpukać Salma powraca do zdrowia :loveu: Właściwie to caly czas miala ochotę na szaleństwa, bo łapa sprawiala bol dopiero przy wstawaniu, a jak wiemy kropki nie myślą zbyt przyszlościowo :evil_lol:[/quote] Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka:multi: Quote
edhel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hello:) Kurcze, jak tak słyszę, to sama chciałabym coś trenować ze swoim psem...ale to by mnie przerosło chyba ;) bo jak ja w domu sobie nie mogę poradzić z moją dziewczynką, to co dopiero na torze ;P hehe Nie no, po prostu Theta jest bardzo żywiołowa, tym bardziej teraz jak jej zęby wypadają, to chyba już czas?w każdym razie wypadły jej ostatnio dwa. Ku mojej radości ma wilczy apetyt, gotuję jej ryż z warzywkami i soją, lub pochodnymi ;) Moja weganka:) (jest na diecie, bo nie może jeść białka zwierzęcego) Rośnie szybko, właśnie musiałam jej zmienić obrożę, tzn. kupiłam jej teraz szelki, bo ma kaszel i jak ciagnęła , czy jak ją się złapało za obroże, to się dusiła.Więc fajowo, ze staje się kobietką;) A jeśli chodzi o agility to chętnie wzięłabym mojego drugiego pieska, ale... tyle, ze nie jest rasowy(ale chyba nie musi, nie?) i nie znosi innych psów, choć nie wszystkich.Poza tym jak się zapozna to jest git:) Pozdrawiam i życzę zdrówka Salmie:) Quote
Ania i Salma Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='edhel']A jeśli chodzi o agility to chętnie wzięłabym mojego drugiego pieska, ale... tyle, ze nie jest rasowy(ale chyba nie musi, nie?) Pozdrawiam i życzę zdrówka Salmie:)[/quote] Jasne że nie musi być rasowy ;) Salma czuje się dużo lepiej. Wczoraj lekarz powiedział, że na tor mozemy wrocic już na początku kwietnia :multi: Quote
edhel Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 To fajowo, ale nie wiem czy się nadaje...straszny z niego... hmmm...jak mówiłam, nie lubi psów...ale nie wszystkich, pewnie by było ciężko tak z tyloma psami, choć wiadomo by się przyzwyczaił, ale to stressss;) taki wyrywający się i szczekający psiur, poza tym nic o tym nie wiem...:( a ile się płaci tak orientacyjnie, to jest na partynicach nie? Pozdrawiam:) Quote
Ania i Salma Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jest kilka miejsc we Wrocławiu, ale nie wiem ile kosztuje agility na Partynicach :shake: Napisz do Laluny, ona prowadzi tam zajęcia więc na pewno Ci powie ;) Quote
edhel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Napisałam i dowiedziałam się paru rzeczy, ale muszę się w to jeszcze bardziej zagłębić, bo kurcze, chciałabym coś robić, czymś się zająć, a agility to fajna perspektywa... :) Dzięki za info Ania:) ps.Może kiedyś na spacerek z kropkami ktoś się wybierze we Wro ? Quote
Ania i Salma Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='edhel']ps.Może kiedyś na spacerek z kropkami ktoś się wybierze we Wro ?[/quote] Nie ma sprawy ;) Moze w drugi weekend marca ? Quote
edhel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 O jak fajnie:D Więc jesteśmy umówione:) 9 i 10 idę na koncerty, więc wtedy tak jakoś wcześniej bym mogła :) Więc pasuje mi jakby nie było, hehe:) Na pewno przy okazji dowiem się wielu cennych wskazówek na żywo:) Masz może gg? Jak chcesz to możesz podać, albo napisać na moje, lepiej wtedy się można umówić:) Pozdrawiam! Quote
:: FiGa :: Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kika czy wybieracie sie z Bafisia 11.03 na wystawe do Jarosławia ? ;) Quote
Kika Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kika czy wybieracie sie z Bafisia 11.03 na wystawe do Jarosławia ? ;)[/quote] My się wybieramy, ale czy Bafisia to jeszcze nie wiem :) Quote
Guest Reyes Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja po raz pierwszy od dwuch lat nie zgłosiłam do katowic :shake: Kika widze też nie - oby Choco Maus i Betti wzieli CACIB/y... (za czesto za granice jadą) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Może jakiś dalamtynomaniak skusiłby się na pocztówkę z dalmatyńczykiem z aukcji na bazarku ? [URL="http://www.bilder-hosting.de/show/3NY4Y.html"][IMG]http://s6.bilder-hosting.de/tbnl/3NY4Y.jpg[/IMG][/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628[/URL] Quote
Recommended Posts