Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulalacje, niech sie nowy domownik zdrowo chowa :)

A Remix, agent pierwsza klasa wyszedl gora z kojca...wyladowal w lazience tymczasowo.
Mam zdiecia nowe, zrobilam juz pare dni temu dzisiaj wrzuce :)

Posted

Inka Betinka napisał(a):
trzymam kciuki;-)),o matko,,,teraz zobaczylam Twoj numer?Furciaczek,na dole...ale jestem slepa,,,,

Ja dla odmiany cierpie na skleroze:evil_lol:

Ania juz powiadomiona, bedzie robic wizyte...sie okazalo ze to nawet na tej samej ulicy na ktorej mieszka:)

Posted

Inka Betinka napisał(a):
to swietnie.oby bylo ok i Remix znalazl dom,nasz amstaffek tez jest tygrysi,,;-)...taka miniatura Remika...ahh widocznie tak mialo byc..

A to pokaz tego szczesliwca?? :)

Ja z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Ani jak tam wizyta wypadla.

Posted

chita napisał(a):
i co i co, masz wiesci od Anki??

Wizyta miala byc wczoraj ale Odis dostal skretu zoladka wiec Anula juz nie miala glowy do wizytacji :(
Ale na dniach mysle jakos sie spotkaja, niech tylko dozio dojdzie do siebie po operacji.

Posted

furciaczek napisał(a):
Wizyta miala byc wczoraj ale Odis dostal skretu zoladka wiec Anula juz nie miala glowy do wizytacji :(
Ale na dniach mysle jakos sie spotkaja, niech tylko dozio dojdzie do siebie po operacji.

o ranyy,:shake: Anka trzymaj sie

Posted

furciaczek napisał(a):

trzymam kciuki, niech psisko zdrowieje.....

Posted

furciaczek napisał(a):
Jutro Remix zamelduje sie w swoim wlasnym domku:loveu:

Inka dostalam foty przystojniaka, potem wrzuce...sliczny:loveu: Jeszcze raz gratulacje!

no to powodzenia psiaczku

Posted

furciaczek napisał(a):
Jutro Remix zamelduje sie w swoim wlasnym domku:loveu:

Inka dostalam foty przystojniaka, potem wrzuce...sliczny:loveu: Jeszcze raz gratulacje!

;-)),dzieki,noo przystojniak z niego;-),Remikowi zyczymy duzo szczescia!!!

Posted

Wróciłam z zaświatów - dzięki dziewczyny za kciuki, żyjemy choć wyniki nie napawają optymizmem.Remiks jedzie w środę do nowego domu a ja mam kandydata następnego do Fur. To sie nigdy nie skończy.Dziś ponadrabiam zaległości we wszystkim.p.s pamietam o amstafce - dziś zrobię przelew bo wcześniej głowy nie miałam o bożym świecie zapomniałam.