Inka Betinka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 furciaczek napisał(a):Inka podeslij mi swoj nr tel. wyslalam na pw Quote
Inka Betinka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 adoptowalam juz bide amstaffka,,, Quote
furciaczek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Gratulalacje, niech sie nowy domownik zdrowo chowa :) A Remix, agent pierwsza klasa wyszedl gora z kojca...wyladowal w lazience tymczasowo. Mam zdiecia nowe, zrobilam juz pare dni temu dzisiaj wrzuce :) Quote
furciaczek Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Mamy potencjalny DS! Trzeba wizyty w Toruniu, zadzwonie do Ani:) Trzymac kciuki! Quote
Inka Betinka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 trzymam kciuki;-)),o matko,,,teraz zobaczylam Twoj numer?Furciaczek,na dole...ale jestem slepa,,,, Quote
furciaczek Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Inka Betinka napisał(a):trzymam kciuki;-)),o matko,,,teraz zobaczylam Twoj numer?Furciaczek,na dole...ale jestem slepa,,,, Ja dla odmiany cierpie na skleroze:evil_lol: Ania juz powiadomiona, bedzie robic wizyte...sie okazalo ze to nawet na tej samej ulicy na ktorej mieszka:) Quote
Inka Betinka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 to swietnie.oby bylo ok i Remix znalazl dom,nasz amstaffek tez jest tygrysi,,;-)...taka miniatura Remika...ahh widocznie tak mialo byc.. Quote
furciaczek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Inka Betinka napisał(a):to swietnie.oby bylo ok i Remix znalazl dom,nasz amstaffek tez jest tygrysi,,;-)...taka miniatura Remika...ahh widocznie tak mialo byc.. A to pokaz tego szczesliwca?? :) Ja z niecierpliwoscia czekam na wiesci od Ani jak tam wizyta wypadla. Quote
Inka Betinka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 a to daj mi e meil;-),albo cos;-),bo mi cos nie wychodzi wstawianie tu fot,chyba musze isc na kurs doszkalajacy;-))) Quote
furciaczek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 chita napisał(a):i co i co, masz wiesci od Anki?? Wizyta miala byc wczoraj ale Odis dostal skretu zoladka wiec Anula juz nie miala glowy do wizytacji :( Ale na dniach mysle jakos sie spotkaja, niech tylko dozio dojdzie do siebie po operacji. Quote
chita Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 furciaczek napisał(a):Wizyta miala byc wczoraj ale Odis dostal skretu zoladka wiec Anula juz nie miala glowy do wizytacji :( Ale na dniach mysle jakos sie spotkaja, niech tylko dozio dojdzie do siebie po operacji. o ranyy,:shake: Anka trzymaj sie Quote
agaga21 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 furciaczek napisał(a):Wizyta miala byc wczoraj ale Odis dostal skretu zoladka wiec Anula juz nie miala glowy do wizytacji :( Ale na dniach mysle jakos sie spotkaja, niech tylko dozio dojdzie do siebie po operacji. trzymam kciuki, niech psisko zdrowieje..... Quote
furciaczek Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Jutro Remix zamelduje sie w swoim wlasnym domku:loveu: Inka dostalam foty przystojniaka, potem wrzuce...sliczny:loveu: Jeszcze raz gratulacje! Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 furciaczek napisał(a):Jutro Remix zamelduje sie w swoim wlasnym domku:loveu: Inka dostalam foty przystojniaka, potem wrzuce...sliczny:loveu: Jeszcze raz gratulacje! no to powodzenia psiaczku Quote
Inka Betinka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 furciaczek napisał(a):Jutro Remix zamelduje sie w swoim wlasnym domku:loveu: Inka dostalam foty przystojniaka, potem wrzuce...sliczny:loveu: Jeszcze raz gratulacje! ;-)),dzieki,noo przystojniak z niego;-),Remikowi zyczymy duzo szczescia!!! Quote
vena&vivi Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wróciłam z zaświatów - dzięki dziewczyny za kciuki, żyjemy choć wyniki nie napawają optymizmem.Remiks jedzie w środę do nowego domu a ja mam kandydata następnego do Fur. To sie nigdy nie skończy.Dziś ponadrabiam zaległości we wszystkim.p.s pamietam o amstafce - dziś zrobię przelew bo wcześniej głowy nie miałam o bożym świecie zapomniałam. Quote
chita Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 powodzenia psiaku, Fur nie rycz, Anka Ci cos przytarga na pocieszenie:eviltong: Quote
agaga21 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 chociaż tu dobre wieści. nie rycz gosia, zaraz na bank kogoś nowego dostaniesz do kochania. Quote
Recommended Posts