Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Jola17']Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam.[/QUOTE]
Bardzo dziekuje:)
Tak,bardzo zmniejszyly sie deklaracje dla Misia,chyba trzeba szukac pomocy.

Posted

[quote name='Jola17']Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam.[/QUOTE]

tak, pieniążki dotarły, potwierdzam

30,-zł od Joli wpłynęło 12.09.2012

Posted

[quote name='martasekret']potwierdzcie proszę, czy moja stała wpłynęła[/QUOTE]

potwierdzam!
dzisiaj dopiero odebrałam wyciągi z banku, nie miałam wczoraj czasu iść do banku, mam shih tzu po kastracji ( już i rasowe bezdomne się trafiają)

30,- martasekret (17.09.)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='DORA1020']Dziekuje mari:) Postaram sie na poczatku tygodnia wyslac fakture.[/QUOTE]

faktura dzisiaj dotarła, dziekuję !!!

a dla Misia wpłynęło:

30,- Jolanta W. (08.10.)

Posted

ostatnio kilka kumpli Misia znalazło domy po roku lub nawet dwóch to teraz czas na Misia!
zamówiłam mu pakiet ogłoszeń na Warszawę
i nawet sama napisałam pierwszy raz w życiu tekst:
może być?

starszy poczciwy Misio szuka swojego ciepłego domu

Misio został wyrzucony na ulicę jak zbędny mebel... Na starsze lata został zupełnie sam bez dachu nad głową. Na szczęście znalazła się dobra dusza, która znalazła mu dom tymczasowy. To jednak nie to samo co swój normalny dom, swój człowiek, to tylko buda i kawałek kojca. Misio ma ok 10 lat i na starsze lata potrzebuje ciepłego domku i dobrej opieki. Misio akceptuje inne psy i suczki, nie sprawia żadnych problemów, jest spokojnym i grzecznym psem. Nie potrzebuje wiele, tylko ciepły kąt i kochającego człowieka.
Może Ty mu to dasz radę zapewnić?
Możliwa pomoc w transporcie Misia na terenie całej Polski.

Kontakt:[B][COLOR=seagreen]
tel.664500434
mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='diana79']ostatnio kilka kumpli Misia znalazło domy po roku lub nawet dwóch to teraz czas na Misia!
zamówiłam mu pakiet ogłoszeń na Warszawę
i nawet sama napisałam pierwszy raz w życiu tekst:
może być?

starszy poczciwy Misio szuka swojego ciepłego domu

Misio został wyrzucony na ulicę jak zbędny mebel... Na starsze lata został zupełnie sam bez dachu nad głową. Na szczęście znalazła się dobra dusza, która znalazła mu dom tymczasowy. To jednak nie to samo co swój normalny dom, swój człowiek, to tylko buda i kawałek kojca. Misio ma ok 10 lat i na starsze lata potrzebuje ciepłego domku i dobrej opieki. Misio akceptuje inne psy i suczki, nie sprawia żadnych problemów, jest spokojnym i grzecznym psem. Nie potrzebuje wiele, tylko ciepły kąt i kochającego człowieka.
Może Ty mu to dasz radę zapewnić?
Możliwa pomoc w transporcie Misia na terenie całej Polski.

Kontakt:[B][COLOR=seagreen]
tel.664500434
mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/B][/QUOTE]

tekst jest super.Dziekuje diana:)
martwie sie o Misia,to pierwszy staruszek na tymczasie,widac po nim starosc,lepek zwieszony,chwiejnny chod.
ale jeszcze zaszczeka,i nie moze byc sam.w tej chwili towarzysza mu 2 szczeniaki,nie wiem co bedzie jak one znajda dom,wprawdzie do towarzystwa zostanie mu Psocia,ale ona tez staruszka.Misio nie lubi byc sam,wtedy wyje.
Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.