DORA1020 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Bardzo dziekuje diana za oglaszanie Misia:) wplynela stala dla Misia od rudakacha.Bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 Nie mam stalej deklaracji od Mariusza Wojcika za czerwiec,lipiec i sierpien i od Joli Wesolowskiej za sierpien Roland_De wysyla zawsze z opoznieniem,Monika J rowniez Quote
diana79 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 MonikaJ teraz wpłaci deklarację chyba razem dla Misia i dla Reksia na konto handzi Quote
Jola17 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam. Quote
DORA1020 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='Jola17']Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam.[/QUOTE] Bardzo dziekuje:) Tak,bardzo zmniejszyly sie deklaracje dla Misia,chyba trzeba szukac pomocy. Quote
mari23 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Jola17']Witam .Mariusz Wójcik nie płaci już deklaracji stałej ,zobowiązał się na pół roku płacąc dobrowolnie dłużej .Niestety jego pieniążki nie wpływają i nie będą już wpływac. Jolanta W wpłacone za sierpień dwa dni temu przelewem i już powinny byc na koncie ,a deklaracja za wrzesień będzie na koniec września.Bardzo przepraszam ,ale życie nieraz zaskakuje przeciwnościami losu.Będę nadal wpłacała 30 zł ale w różnych terminach .Pozdrawiam.[/QUOTE] tak, pieniążki dotarły, potwierdzam 30,-zł od Joli wpłynęło 12.09.2012 Quote
rudakacha Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Szkoda, że życie prawie zawsze zaskakuje w sposób niemiły ale trzymajmy kciuki za Miśka, oby było lepiej. Pzdr dla wszystkich Quote
DORA1020 Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Cisza niestety:( a to taki fajny psiak. Quote
martasekret Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 potwierdzcie proszę, czy moja stała wpłynęła Quote
mari23 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='martasekret']potwierdzcie proszę, czy moja stała wpłynęła[/QUOTE] potwierdzam! dzisiaj dopiero odebrałam wyciągi z banku, nie miałam wczoraj czasu iść do banku, mam shih tzu po kastracji ( już i rasowe bezdomne się trafiają) 30,- martasekret (17.09.) Quote
DORA1020 Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Dziekuje:) za wplate dla Misia:) i mari za rozliczenia:) Quote
diana79 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 można prosić o nowe fotki Misia i jakieś info? na Fb też o to proszą :) Quote
DORA1020 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='diana79']można prosić o nowe fotki Misia i jakieś info? na Fb też o to proszą :)[/QUOTE] Poprosze DT o nowe fotki. Quote
DORA1020 Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Wplynela stala od Rolanda_De.Bardzo dziekuje:) Quote
mari23 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 poszło 200 zł dla Misia z konta Stowarzyszenia Help Animals Quote
DORA1020 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='mari23']poszło 200 zł dla Misia z konta Stowarzyszenia Help Animals[/QUOTE] Dziekuje mari:) Postaram sie na poczatku tygodnia wyslac fakture. Quote
mari23 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='DORA1020']Dziekuje mari:) Postaram sie na poczatku tygodnia wyslac fakture.[/QUOTE] faktura dzisiaj dotarła, dziekuję !!! a dla Misia wpłynęło: 30,- Jolanta W. (08.10.) Quote
DORA1020 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='mari23']poszło 200 zł dla Misia z konta Stowarzyszenia Help Animals[/QUOTE] Doszly,bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='mari23']faktura dzisiaj dotarła, dziekuję !!! a dla Misia wpłynęło: 30,- Jolanta W. (08.10.)[/QUOTE] Dzieki wielkie:) Quote
mari23 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='DORA1020']Dzieki wielkie:)[/QUOTE] nie ma za co :) kolejna dobra wiadomość: 30,- martasekret (09.10.) Quote
diana79 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ostatnio kilka kumpli Misia znalazło domy po roku lub nawet dwóch to teraz czas na Misia! zamówiłam mu pakiet ogłoszeń na Warszawę i nawet sama napisałam pierwszy raz w życiu tekst: może być? starszy poczciwy Misio szuka swojego ciepłego domu Misio został wyrzucony na ulicę jak zbędny mebel... Na starsze lata został zupełnie sam bez dachu nad głową. Na szczęście znalazła się dobra dusza, która znalazła mu dom tymczasowy. To jednak nie to samo co swój normalny dom, swój człowiek, to tylko buda i kawałek kojca. Misio ma ok 10 lat i na starsze lata potrzebuje ciepłego domku i dobrej opieki. Misio akceptuje inne psy i suczki, nie sprawia żadnych problemów, jest spokojnym i grzecznym psem. Nie potrzebuje wiele, tylko ciepły kąt i kochającego człowieka. Może Ty mu to dasz radę zapewnić? Możliwa pomoc w transporcie Misia na terenie całej Polski. Kontakt:[B][COLOR=seagreen] tel.664500434 mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/B] Quote
DORA1020 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Jest wplata dla Misia od rudakacha /09.10,2012/ Bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='diana79']ostatnio kilka kumpli Misia znalazło domy po roku lub nawet dwóch to teraz czas na Misia! zamówiłam mu pakiet ogłoszeń na Warszawę i nawet sama napisałam pierwszy raz w życiu tekst: może być? starszy poczciwy Misio szuka swojego ciepłego domu Misio został wyrzucony na ulicę jak zbędny mebel... Na starsze lata został zupełnie sam bez dachu nad głową. Na szczęście znalazła się dobra dusza, która znalazła mu dom tymczasowy. To jednak nie to samo co swój normalny dom, swój człowiek, to tylko buda i kawałek kojca. Misio ma ok 10 lat i na starsze lata potrzebuje ciepłego domku i dobrej opieki. Misio akceptuje inne psy i suczki, nie sprawia żadnych problemów, jest spokojnym i grzecznym psem. Nie potrzebuje wiele, tylko ciepły kąt i kochającego człowieka. Może Ty mu to dasz radę zapewnić? Możliwa pomoc w transporcie Misia na terenie całej Polski. Kontakt:[B][COLOR=seagreen] tel.664500434 mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/B][/QUOTE] tekst jest super.Dziekuje diana:) martwie sie o Misia,to pierwszy staruszek na tymczasie,widac po nim starosc,lepek zwieszony,chwiejnny chod. ale jeszcze zaszczeka,i nie moze byc sam.w tej chwili towarzysza mu 2 szczeniaki,nie wiem co bedzie jak one znajda dom,wprawdzie do towarzystwa zostanie mu Psocia,ale ona tez staruszka.Misio nie lubi byc sam,wtedy wyje. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Quote
diana79 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 jak szczeniaki znajda domy to mu znajdziemy koleżankę do towarzystwa lub kolegę ;) a może Szwagier? Quote
Recommended Posts