Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jola17']Monika J. bardzo prosi o informację ,czy dotarły od niej pieniążki dla Misiaczka za luty i marzec.????

[LEFT][COLOR=gray][FONT=lucida grande]14:50[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]17 albo 18 marza przelalam 30 euro na konto fundacji z tego bylo 22 na Miska i to pozostale 8 bylo dla fundacji. ja to wszystko napialam w przelewie i dodatkowo na FB napisalam to samo dla Fundacj SHA[/FONT][/COLOR][/LEFT]
[/QUOTE]

oczywiście, że dotarły i podawałam na wątku, ale niestety posty z 10 dni "wcięło" na dogo, szukałam teraz i nie znalazłam swojego wpisu

przelewy w euro przychodzą w takiej formie, że nie tylko treści wplaty nie ma, ale nawet nadawcy - jest tylko kwota euro, stawka przeliczeniową..... i nic więcej

sprawdzę w wyciągach i na wątku, które wpłaty zniknęły i podam raz jeszcze

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mari23']oczywiście, że dotarły i podawałam na wątku, ale niestety posty z 10 dni "wcięło" na dogo, szukałam teraz i nie znalazłam swojego wpisu

przelewy w euro przychodzą w takiej formie, że nie tylko treści wplaty nie ma, ale nawet nadawcy - jest tylko kwota euro, stawka przeliczeniowa..... i nic więcej

sprawdzę w wyciągach i na wątku, które wpłaty zniknęły i podam raz jeszcze[/QUOTE]

jest nowa wplata:

25,- ELYPSA ZA MAJ (26.04.)

Posted

[quote name='feliksik']co tam u Misia?[/QUOTE]
Wszystko po staremu,towarzystwa dotrzymuja mu dwie mlodziutkie sunieczki:Pusia i Nela,wlaza na niego,podskubuja mu lapki,ale on to uwielbia,jak byl sam to ciagle wyl,a teraz to tylko od czasu do czasu szczeknie.
Ale dobrze bylo by gdyby Misio znalazl domowy DT,jest coraz starszy,chociaz dzielnie to znosi.

Posted

Z niewielkim poślizgiem poszła dziś moja stała. Dobrze, że zbliża się lato to Misiek będzie wygrzewał swoje stare kosteczki w otoczeniu pięknych pań...:lol: Chociaż rzeczywiście domowy DT lub DS to jest to. Głaski dla staruszka i pzdr. dla osób, które się nim opiekują.

Posted

[quote name='rudakacha']Z niewielkim poślizgiem poszła dziś moja stała. Dobrze, że zbliża się lato to Misiek będzie wygrzewał swoje stare kosteczki w otoczeniu pięknych pań...:lol: Chociaż rzeczywiście domowy DT lub DS to jest to. Głaski dla staruszka i pzdr. dla osób, które się nim opiekują.[/QUOTE]
Bardzo dziekuje:) caly czas mam nadzieje,ze ktos Misia wypatrzy i da mu DT lub DS.
Teraz Misio dobrze sie ma,ale boje sie,ze jak bedzie gorzej to co ja zrobie,jego stare kosteczki beda potrzebowaly ciepla i nawet najlepsze towarzystwo nie pomoze.Dlatego juz teraz trzeba sie rozgladac za jakims domkiem dla staruszka,obojetnie czy DT cz DS.

Posted

Jasne, że trzeba mieć nadzieję na poprawę losu Miśka i tego życzę mu z całego serca. Ale też boję się, że limit cudów się wyczerpał... Nie bierz tego sobie tak do serca, to mówiłam ja - wieczna pesymistka;)

Posted

moja stała poszła dzisiaj....
ech misiu, misiu, co to z tobą będzie...? :shake: może kiedyś znajdzie się jakaś dobra dusza, która zechce go zabrać do siebie...?
pociesza mnie fakt, że misio jest bezpieczny i najedzony.

dora, a misiu ma ogłoszenia...?

Posted

[quote name='martasekret']moja stała poszła dzisiaj....
ech misiu, misiu, co to z tobą będzie...? :shake: może kiedyś znajdzie się jakaś dobra dusza, która zechce go zabrać do siebie...?

dora, a misiu ma ogłoszenia...?[/QUOTE]
Bardzo dziekuje:)
Tak,Misio ma ogloszenia,sa w poscie 699.
Ale nikt nie dzwoni,nie pisze,ciezko wyadoptowac staruszki.
Niestety ja tez jestem pesymistka,nie latwo jest zyc takiej osobie.

Posted

zdaję sobie sprawę, że jest ciężko z adopcją takich psów...
ja nie mogę znaleźć domu dla młodych, ładnych i zdrowych, a co dopiero taki misio....
miejmy nadzieję, że zdarzy się cud! na szczęście na dogo ich nie brakuje....

Posted

[quote name='martasekret']moja stała poszła dzisiaj....

dora, a misiu ma ogłoszenia...?[/QUOTE]

dotarło!

30,- zł od martasekret (08.05.)

Posted

[quote name='mari23']

30,- zł od martasekret (08.05.)[/QUOTE]

105,00 dla Misia od Jolanty W. (16.05.)

poszedł przelew dla Misia - Dora potwierdzi, jak dotrą ( i fakturki przyśle ;))

Posted

[quote name='mari23']105,00 dla Misia od Jolanty W. (16.05.)

poszedł przelew dla Misia - Dora potwierdzi, jak dotrą ( i fakturki przyśle ;))[/QUOTE]

Oczywiscie ,potwierdze.Bardzo dziekuje:)
Tylko prosze o rozbicie tej kwoty ,bo jak rozumiem wplata od Jolanty Wesolowskiej 30zl,od Mariusza Wojcik 15zl?
a reszta?

Posted

[quote name='DORA1020']Oczywiscie ,potwierdze.Bardzo dziekuje:)
Tylko prosze o rozbicie tej kwoty ,bo jak rozumiem wplata od Jolanty Wesolowskiej 30zl,od Mariusza Wojcik 15zl?
a reszta?[/QUOTE]

w tytule wpłaty nie było nic więcej, tylko to, co napisałam - myślę, że sama pani Jola wyjaśni ile od kogo wpłaciła :)

Posted

Witam i rozbijam kwotę 105 zł przysłane na moje nazwisko dla Misia. Marcin Wójcik 15 zł Jolanta Wesołowska dekl.stała 30 zł za Maj.Deklaracja stała za czerwiec 30 zł Jolanta Wesołowska i 30 zł jednorazowo na potrzeby dodatkowe Misia .Do Waszej decyzji .

Posted

[quote name='Jola17']Witam i rozbijam kwotę 105 zł przysłane na moje nazwisko dla Misia. Marcin Wójcik 15 zł Jolanta Wesołowska dekl.stała 30 zł za Maj.Deklaracja stała za czerwiec 30 zł Jolanta Wesołowska i 30 zł jednorazowo na potrzeby dodatkowe Misia .Do Waszej decyzji .[/QUOTE]

Dziekuje za wplaty dla Misia:)

Posted

[quote name='mari23']105,00 dla Misia od Jolanty W. (16.05.)

poszedł przelew dla Misia - Dora potwierdzi, jak dotrą ( i fakturki przyśle ;))[/QUOTE]

Wlasnie przelew dotarl,250zl. Dziekuje bardzo:)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='martasekret']ja też na dniach przeleję moją stałą.
jak zdrówko i samopoczucie naszego seniora...?[/QUOTE]
Zdrowko bez zmian,na szczescie.Staruszek to takie nieklopotliwe psisko,je,spi czasami szczeknie sobie.
Nie wiem dlaczego ludzie nie chca staruszkow,przeciez to takie dobrotki.

Posted

[quote name='martasekret']moja stała dla Misia poszła dzisiaj[/QUOTE]

dotarła! :)

30,- martasekret (06.06.)
112,82 zł - 30 euro ( nadawcy brak, tylko przelicznik euro K.4,2605 minus 15 zł za przelew zagr.)