Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest wszystko dobrze, Diana juz w domku dochodzi do siebie po narkozie, jest bardzo dzielna i super się trzyma :)
przerzutów nie ma, czekam na wynik badania hist.
dziękuję cioteczki za wsparcie :)
teraz ja musze jakoś dojść do siebie ;)

• Replies 823
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diana79']jest wszystko dobrze, Diana juz w domku dochodzi do siebie po narkozie, jest bardzo dzielna i super się trzyma :)
przerzutów nie ma, czekam na wynik badania hist.
dziękuję cioteczki za wsparcie :)
teraz ja musze jakoś dojść do siebie ;)[/QUOTE]

ciesze sie,ze wszystko dobrze,trzymajcie sie Dianki:lol:

Posted

Brawa dla dzielnej Dianki (i dla wetów;))!
Dziewczyny, w nadchodzącym roku życzę Wam i Waszym pociechom samych dobrych dni, dużo radości i szczęścia!
Misiu, Tobie także przesyłam najlepsze życzenia! Niech przyszły rok przyniesie Tobie prezent w postaci domku i końskiego zdrowia ;)

Posted

[quote name='martasekret']Brawa dla dzielnej Dianki (i dla wetów;))!
Dziewczyny, w nadchodzącym roku życzę Wam i Waszym pociechom samych dobrych dni, dużo radości i szczęścia!
Misiu, Tobie także przesyłam najlepsze życzenia! Niech przyszły rok przyniesie Tobie prezent w postaci domku i końskiego zdrowia ;)[/QUOTE]

:tree1:kopiuję życzenia , bo takie same składam z całego serca!!!:loveu::loveu:

i jeszcze wpłatę odnotowuję:
25,- Elypsa dla Misia na styczeń (20.12.)

Posted

[FONT=Arial Black][COLOR=magenta]wszelkiegi dobra i cudnosci - zycze wam kochani , w te Swieta i po nich , niechaj zdrowenko i radosci - tylko u was sie zjawiaja:loveu:[/COLOR][/FONT]:loveu:[IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_animal/ReindeerL.gif[/IMG][IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_animal/Herten2020Rendieren20120.gif[/IMG]

Posted

I ja także z całego serca życzę Wam wszystkim Świąt przepełnionych dobrem i radością !!!:loveu:
Niech to ogromne dobro, którym każdego dnia obdarzacie najbardziej skrzywdzonych i bezbronnych powróci do Was tysiąckrotnie !!!
:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

no i uważnie słuchajcie, co Wasze psiaki w Wigilię ludzkim głosem powiedzą ;-)

Posted

życzę Wam w Nowym 2012 Roku 366 szczęśliwych, dobrych dni, pokoju w sercu, zdrowia na ciele i duszy, a radości w domu, w pracy i na wszystkich wątkach dogomanii!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='martasekret']Witaj w Nowym Roku, Misiu!
Przelałam dzisiaj moją deklarację dla Ciebie.[/QUOTE]

potwierdzam - dotarło 30 złotych na konto Stowarzyszenia

Posted

Nikt nie zaglada do Misiaczka?
DT opuszcza Janka,sunia ,ktora Misio bardzo lubi:lol:
A czy Misio ma jakies ogloszenia?Ja wiem,ze starego psiaka ciezko wyadoptowac,ale przeciez jakies chociazby znikome szanse chyba sa?
Misio zasluguje na swojego ludzia,nawet na te ostatnie lata zycia gdyby mial swojego kochajacego go czlowieka bylby juz tak naprawde szczesliwy.

Posted

[quote name='martasekret']zaglądam do misia codziennie.
przesyłam głaski.
popieram pomysł diany dot. nowych fotek. Dora, może ktoś zrobi misiaczkowi jakąś sesyję...? ;)[/QUOTE]
Chyba ja zrobie:p w zimowej aurze:lol: