Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Budrysku, zwykłe buraski i zwyczajne kundelki zawsze mają najgorzej, bo są...zwykłe:(:(:( Ludzi to zawsze atrakcji szukają, oryginalności, nie widzą i nie czują, że to Ci zwykli są najbardziej...niezwykli:(:(:(

Budrysku, żeby go ogłosić, on musi mieć więcej zdjęć takich z bliska, na mordkę, wyraźnych, z pozycji jego wysokości, nie z góry, może też na trawce w słońcu, da się to zrobić?

A tym kociczkom w piwnicy nie da się podawać jakiś tabletek antykoncepcyjnych w jedzeniu? One nie mogą się tak mnożyć ciągle:(:(:(

Posted

Buraski są najpiękniejsze..100 % kota w kocie..I najsłodsze..Co prawda moje ukochane to czarnule zupełne z zielonymi oczyskami, ale sama mam tką ni to trikolorkę ni to buraskę i rudzielca..Ale ja wybierałam koty w potrzebie a nie wg. maści..Poprzednia moje Kicia też była 100 % buraską z rudymi znaczeniami..Każdy kot jest piękny..A ten piwniczny zasługuje na domek najbardziej na świecie..

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...