Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALZE ON JEST PRZEPIEKNY,,,NADJECIACH NA PRAWDE WYGLADA NA SPOREGO!!!!A TAK WOGOLE TO WOGOLE NIE WIDAC PO NIM ZE TO ROCZNY PIES ,,,BOWIEM JEGO WIZERUNEK PRZYPOMINA RACZEJ SZCZENIAKA NO MOZE TAKIEGO PODROSTKA POL ROCZNEGO!!!
JEST PRZEPIEKNY!!!
MAM NADZIEJE ZE ZNAJDZIE SIE KTOS KTO PRZYGARNIE TEGO MALCA CO WYCHODZI NA OLBRZYMKA NA ZDJECIACH:lol:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):

Tak samo cieszył się mój Misiek - chociaż tego nigdy nie uwieczniłam :-( .

To jak on w końcu jest: Oreiro czy Ontario ?

A swoją drogą to skubanko lubi ? Bo należaloby mu się !!! (wiem, wiem, że nie ma kto)

Posted

Zosia4 napisał(a):
Tak samo cieszył się mój Misiek - chociaż tego nigdy nie uwieczniłam :-( .

To jak on w końcu jest: Oreiro czy Ontario ?

A swoją drogą to skubanko lubi ? Bo należaloby mu się !!! (wiem, wiem, że nie ma kto)

P.Asia z fundacji nazwała go Ontario a mi się pokićkało i nazywam go Oreiro, też ładnie;) .

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym skubankiem.:oops:

Posted

Skubanko to jest skubanko, czyli po naszemu mówiąc to jest skubanie psa z jego martwej sierści - ja przynajmniej ręcznie to robiłam - i to godzinami.

To bardzo wycisza nasze nagromadzone w nas emocje.

No i nie wiem co więcej napisać, może to, że z "angielska" można to nazwać jako "trymowanie".

Posted

Ok już teraz rozumiem.
Ontario do zdjęć został wyczesany ale faktycznie przydało by mu się kąpanie i może dodatkowe strzyżenie.
Ale i tak jest piękny:loveu:

Posted

Ontario ma piękne allegro i mnóóóóóóstwo ogłoszeń w necie :lol:

W ogłoszeniach podałam nr tel. z wątku, to chyba do Anuok92:roll:
Potem podam linki do ogłoszeń.

Posted

Też się dziwię ....
To śliczny i nie za wielki psiaczek. Wszędzie się zmieści !!!!!!
I milusi !!!!!!

Jak większość psiaków z Zielonki - nie bardzo ma szczęście w adopcji - w jego przypadku zupełnie nie rozumiem powodu .....

Ponieważ mieszka wśród wielu psów, nadaje się teoretycznie do życia wraz z towarzyszem. I jest pogodny, nie rozrabia nadmiernie... Tylko brać !!!!!

Posted

Nuka w końcu znalazła swoje szczęście - mam nadzieję że i do tego przystojniaka w końcu uśmiechnie się szczęście.

Paros - proszę podawaj w ogłoszeniach również numer P.Asi - ja w piątek wyjeżdżam i wracam dopiero za tydzień.

Posted

Kasiek napisał(a):
Prosze podajcie jeszcze raz namaiary na kogo dawac ogloszenie (telefon + maila)

Jako pierwszy numer podaj P.Asię: 507-132-363
Możesz też podać mój: 513-077-146

Dzięki:loveu: