Olivin Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Myślę, że już niebawem wyjdzie na spacer poza schronisko :lol: Quote
Olivin Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Mały Olsen przestał na mnie szczekać :lol: obserwuje, czy mam dla niego jakieś przysmaczki. Kochany maluch : Quote
Olivin Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Olsen tak grzecznie czeka na smakołyki, że trudno przejść obojętnie. Ach... gdyby znalazł się człowiek, który zechciałby pomóc Olsenowi :roll: łagodnością i miłością zdobyłby zaufanie zestresowanego maluszka. Spójrzcie na jego oczka. Przysmaczki dla Olsena: Bardzo delikatnie odbiera karmę z ręki: Dla porównania zdjęcia Olsena wykonane latem ubiegłego roku: Edited June 30, 2012 by Olivin Quote
Romka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Hela biegała dziś po dziedzińcu: ...pychol zadowolony i dała się 2 razy pogłaskać.:lol: Quote
Olivin Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Gumiś-Olsen robi spore postępy: przestał na mnie szczekać i wychodzi z boksu :lol: Zmianę nastroju Gumisia widać nawet na jego maleńkim pycholku. Dziś było tak: jednak boi się schroniskowej "kierowniczki" Perełki, która trochę utrudniał pracę z Gumisiem: i znów od początku-och ta Percia... ale jak sobie poszła, to od razu widać postęp: Quote
Olivin Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 cd: śliczny, radosny pysiaczek: i w tym miejscu skończyła się odwaga... Quote
Olivin Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nic nie szkodzi :lol: Gumisiu... jesteś bardzo dzielny :lol: Quote
Romka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Znów wyszedł,znów wyszedł na dziedziniec...:multi: A ,że zdjęcia są super to wrzucę Olsena na pierwszą na wątek główny...on też się doczekał;) Quote
Olivin Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 cd. Przypominam, że Gumiś jest omijany SZEROKIM łukiem przez wszystkich- ponieważ jest postrzegany jako pies agresywny... Istotnie gryzie wszystko co wpada mu do pyska, ponieważ jest małym wystraszonym, zestresowanym pieskiem... Gumiś uczynił duże postępy. Oto fotki małego agresorka: Kierowniczka- Perełka utrudniała pracę z Gumisiem :razz: Quote
Olivin Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Umieściłam dużo zdjęć aby pokazać że Gumiś nie jest bestią i że należy z nim pracować, aby czuł się bezpieczniej. Jest bardzo delikatny i wyjątkowo zestresowany. Nie ugryzł mnie i nawet nie miał takiego zamiaru, biedny maluszek... Quote
Recommended Posts