Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam, złego diabli nie biorą :siara:

Jutro mnie nie ma dogo, uciekam w świat. Jesli w środę się nie odezwę, zacznijcie się martwić - znak, że sie zgubiłam w wielkim mieście :D

Posted

[quote name='marta1624']Ty$ dla mnie szorki są takie jak Rashelek dawała, sledy te twoje ;) A guardy to guardy ;)[/QUOTE]
no cóż :p
może i tak.
Tak czy inaczej mówiąc na sledy szorki jest poprawnie, ale jak widać - dochodzi do nieporozumień :D

Posted

[quote name='maryg22']JESTEM!!! :diabloti:
edit:
puk-puk :P[/QUOTE]

[quote name='Angi']pukeł pukeł[/QUOTE]
Nikt nie otwiera xD Wprośmy się same :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Otóż to :lol:
(szkoda że nie będę mogła zobaczyć miny biednej Tyśki gdy nie pozna własnej galerii... :diabloti:[/QUOTE]
Też bym chciała to widzieć :shake:
No ale cóż... będziemy nieobecne przez 10 dni więc teraz musimy się wygadać xD Zapełnić pustkę w ty$kowej galerii xD

Posted

Jakie 10 dni??? a to nie 11? :P Dokładnie, musimy się wygadać bo potem przez długi czas odcięte od neta będziemy :shake: :evil_lol: Ale spokojnie Tysia, jakbyś za nami tęskniła to my znajdziemy na to już sposób :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Jakie 10 dni??? a to nie 11? :P Dokładnie, musimy się wygadać bo potem przez długi czas odcięte od neta będziemy :shake: :evil_lol: Ale spokojnie Tysia, jakbyś za nami tęskniła to my znajdziemy na to już sposób :diabloti:[/QUOTE]
ło pieron teraz mi w głowie to 10 dni utkwiło i już tak zostanie xD ahahahha :D I szczerze to nie wiem jak ja wytrzymam bez interneta albo tv... Chociaż w sumie rozrywkę już mamy zaplanowaną xD
No Ty$aku nie bój nic my już mamy plan opracowany... nie dopuścimy żebyś więcej płakała za nami z tęsknoty w Jaśka ! :loveu::multi:

Posted

Trzymajmy się wersji 10 dni, może nie wezmą nas za takich idiotów :evil_lol: Spoko, damy rade :P Po co nam na dogo/fb siedzieć jak część dogo mamy ze sobą :lol: A tv i tak mało oglądam :P
Nie no, nie pozwolimy by swoje smutki wylewała w Jaśka :evil_lol:

Posted

ahahahahahha :D I co racja to racja xD ja też TV prawie nie oglądam ... jedynie trudne sprawy itd :evil_lol:
A co do fb to też w sumie racja :D Najczęściej własnie rozmawiam z wami :D A wy będziecie na miejscu :multi:
To jedynie z ty$ka kontakt urwany xD No ale temu jakoś zaradzimy :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']ahahahahahha :D I co racja to racja xD ja też TV prawie nie oglądam ... jedynie trudne sprawy itd :evil_lol:
A co do fb to też w sumie racja :D Najczęściej własnie rozmawiam z wami :D A wy będziecie na miejscu :multi:
To jedynie z ty$ka kontakt urwany xD No ale temu jakoś zaradzimy :diabloti:[/QUOTE]
No ja głównie z wami i Beatą moją jeszcze :P Ale jak już mówiłam, darmowe smsy i po sprawie jeśli o to chodzi, również Tyśki się to tyczy:P
(a reszta dogo odpocznie sobie od naszej bezsensownej paplaniny xD )

Posted

[quote name='maryg22']No ja głównie z wami i Beatą moją jeszcze :P Ale jak już mówiłam, darmowe smsy i po sprawie jeśli o to chodzi, również Tyśki się to tyczy:P
(a reszta dogo odpocznie sobie od naszej bezsensownej paplaniny xD )[/QUOTE]
Ja głównie grupa i kilka osób z klasy ... ale z klasą nie tak namiętnie jak z wami :diabloti: piszemy to dobrze, nie to nie xD A jak by mi się z wami kontakt urwał to bym Ómarnęła :evil_lol:
Jaka szkoda że nie mam nr Ty$ki:shake::diabloti: