Buńka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Ty$ka']Nie, nie zasłużyłaś.[/QUOTE] :shocked!: :mdleje::flaming::grab: Quote
Baton Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Tyśka, nie masz serca... przez Ciebie Iwoneł się zastrzelił i powiesił do tego :-(:diabloti: Quote
marta1624 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Ty$ dla mnie szorki są takie jak Rashelek dawała, sledy te twoje ;) A guardy to guardy ;) Quote
Ty$ka Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 E tam, złego diabli nie biorą :siara: Jutro mnie nie ma dogo, uciekam w świat. Jesli w środę się nie odezwę, zacznijcie się martwić - znak, że sie zgubiłam w wielkim mieście :D Quote
Ty$ka Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='marta1624']Ty$ dla mnie szorki są takie jak Rashelek dawała, sledy te twoje ;) A guardy to guardy ;)[/QUOTE] no cóż :p może i tak. Tak czy inaczej mówiąc na sledy szorki jest poprawnie, ale jak widać - dochodzi do nieporozumień :D Quote
Baski_Kropka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ciekawe czy żyje czy już stracona na wyprawie bóg wie gdzie :P Quote
rashelek Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Każdy nazywa po swojemu i w końcu się okazuje, że ludzie się kłócą o tą samą rzecz :lol: To czekamy do jutra czy wrócisz :lol: Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Czyżby Ty$ka zostawiła bez opieki swą zacną galerię ? :diabloti: Ej BATON ho no tu xD :evil_lol: Quote
maxishine. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Hejka Ty$, dzięki za pakę :) Na dogo i fb zdjęcia są :p Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='maryg22']JESTEM!!! :diabloti: edit: puk-puk :P[/QUOTE] [quote name='Angi']pukeł pukeł[/QUOTE] Nikt nie otwiera xD Wprośmy się same :diabloti: Quote
Baton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='(:Buńka:)']Nikt nie otwiera xD Wprośmy się same :diabloti:[/QUOTE] Ooo drzwi otwarte :lol: To co, wchodzimy :cool3: :diabloti: Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='maryg22']Ooo drzwi otwarte :lol: To co, wchodzimy :cool3: :diabloti:[/QUOTE] No pewnie xD kota nie ma to myszy harcują :evil_lol: Quote
Baton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Otóż to :lol: (szkoda że nie będę mogła zobaczyć miny biednej Tyśki gdy nie pozna własnej galerii... :diabloti: Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='maryg22']Otóż to :lol: (szkoda że nie będę mogła zobaczyć miny biednej Tyśki gdy nie pozna własnej galerii... :diabloti:[/QUOTE] Też bym chciała to widzieć :shake: No ale cóż... będziemy nieobecne przez 10 dni więc teraz musimy się wygadać xD Zapełnić pustkę w ty$kowej galerii xD Quote
Baton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Jakie 10 dni??? a to nie 11? :P Dokładnie, musimy się wygadać bo potem przez długi czas odcięte od neta będziemy :shake: :evil_lol: Ale spokojnie Tysia, jakbyś za nami tęskniła to my znajdziemy na to już sposób :diabloti: Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='maryg22']Jakie 10 dni??? a to nie 11? :P Dokładnie, musimy się wygadać bo potem przez długi czas odcięte od neta będziemy :shake: :evil_lol: Ale spokojnie Tysia, jakbyś za nami tęskniła to my znajdziemy na to już sposób :diabloti:[/QUOTE] ło pieron teraz mi w głowie to 10 dni utkwiło i już tak zostanie xD ahahahha :D I szczerze to nie wiem jak ja wytrzymam bez interneta albo tv... Chociaż w sumie rozrywkę już mamy zaplanowaną xD No Ty$aku nie bój nic my już mamy plan opracowany... nie dopuścimy żebyś więcej płakała za nami z tęsknoty w Jaśka ! :loveu::multi: Quote
Baton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Trzymajmy się wersji 10 dni, może nie wezmą nas za takich idiotów :evil_lol: Spoko, damy rade :P Po co nam na dogo/fb siedzieć jak część dogo mamy ze sobą :lol: A tv i tak mało oglądam :P Nie no, nie pozwolimy by swoje smutki wylewała w Jaśka :evil_lol: Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 ahahahahahha :D I co racja to racja xD ja też TV prawie nie oglądam ... jedynie trudne sprawy itd :evil_lol: A co do fb to też w sumie racja :D Najczęściej własnie rozmawiam z wami :D A wy będziecie na miejscu :multi: To jedynie z ty$ka kontakt urwany xD No ale temu jakoś zaradzimy :diabloti: Quote
Baton Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='(:Buńka:)']ahahahahahha :D I co racja to racja xD ja też TV prawie nie oglądam ... jedynie trudne sprawy itd :evil_lol: A co do fb to też w sumie racja :D Najczęściej własnie rozmawiam z wami :D A wy będziecie na miejscu :multi: To jedynie z ty$ka kontakt urwany xD No ale temu jakoś zaradzimy :diabloti:[/QUOTE] No ja głównie z wami i Beatą moją jeszcze :P Ale jak już mówiłam, darmowe smsy i po sprawie jeśli o to chodzi, również Tyśki się to tyczy:P (a reszta dogo odpocznie sobie od naszej bezsensownej paplaniny xD ) Quote
Buńka Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='maryg22']No ja głównie z wami i Beatą moją jeszcze :P Ale jak już mówiłam, darmowe smsy i po sprawie jeśli o to chodzi, również Tyśki się to tyczy:P (a reszta dogo odpocznie sobie od naszej bezsensownej paplaniny xD )[/QUOTE] Ja głównie grupa i kilka osób z klasy ... ale z klasą nie tak namiętnie jak z wami :diabloti: piszemy to dobrze, nie to nie xD A jak by mi się z wami kontakt urwał to bym Ómarnęła :evil_lol: Jaka szkoda że nie mam nr Ty$ki:shake::diabloti: Quote
Recommended Posts