Ini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [FONT=Arial]Chciałam Wszystkich zainteresowanych poinformować, że Elzunia wybrała sobie już domek i najbliższe Święta Wielkanocne spędzi już z nową rodziną! :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings][FONT=Arial][B]Gorące podziękowania dla Iwony Kantorowicz za pomoc w znalezieniu przecudownej opiekunki dla suni oraz dla Piotrka Kaczmarczyka za pomoc w transporcie Elzy.[/B][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Wczoraj wieczorem pojechałyśmy do przyszłych właścicieli na warszawskie Bielany. Jest to małżeństwo bez dzieci, ale za to z 4 kotami. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Mieszkają w bardzo ładnej, zielonej okolicy. Mają blisko do parku oraz do lasu, więc będzie gdzie pohasać.[/FONT] [FONT=Arial]Elzunia zamieszka w bloku, w 3 pokojowym mieszkaniu. Będzie praktycznie cały czas ze swoją nową panią, która jest właścicielem sklepu zoologicznego i zamierza zabierać ją ze sobą do pracy.[/FONT] [FONT=Arial]Na koty właściwie nie zwracała uwagi. Podbiegła je obwąchać. Po zwiedzaniu mieszkania wskoczyła na kanapę. Zakręciła 3 kółka i zasnęła. Bardzo jej się tam spodobało. Była nie pocieszona powrotem na SGGW. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Dziś wieczorem odbędziemy ostatnią wspólną przejażdżkę. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Arial] Troszkę mi smutno ale zarazem cieszę się że będzie miała swój wymarzony domek. [/FONT] [FONT=Arial]Moja misja została spełniona!!! :multi:[/FONT] [FONT=Arial]Oczywiście będę ją odwiedzała. Iwona też obiecala pomoc w adaptacji suni w nowym miejscu.[/FONT] [FONT=Arial]Dzięki wielkie!!![/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie [/FONT] [FONT=Arial]Ania [/FONT] Quote
BlackSheWolf Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pani Aniu gratuluje udanej "misji" :multi: no i równiez dziękuje za pomoc dla schroniska. To właśnie dzięki Pani Elzunia nie jest już smutna, ma swój kochający domek i z jej zdrowiem też już coraz lepiej. Wielkie brawa dla Pani! :cool3: A co do rozstania to napewno będzie ciężko. Przyzwyczaiła się pani do Elzuni i na odwrót. Ale Elżbietka daleko nie wyjeżdża i napewno jeszcze nie na jeden wspólny spacerek pójdziecie :cool3: pozdrawiam! Quote
czarna anda Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardzo bardzo sie ciesze:) Okazalo sie ze domek tymczasowy ktory znalazlam okazal sie domem docelowym :) Justyna - czyli Pani Elzuni jest nia zachwycona Wczoraj opowiadala mi przez pol godziny jak ajest madra i piekna - w to nie watpilam ale super uslyszec to z ust nowego wlasciela takiej fantastycznej suni :) Elza kupila sobie juz milosci jednego kota :) jeszcze 3 sie przelamuja- ale Elza je " kupi" swoje dobrocia i madrościa :) Bala sie wchodzic do sypialni- ale juz sie przekonala ze nei m aw domu miejsc nie dozwolonych dla domownikow :) buziak dla ciebie Asiu i dla Elzy :) iwona Quote
BlackSheWolf Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No to super :) :) :) Wszyscy są szczęśliwi :D Quote
Ini Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bardzo się cieszę, że Elziątko trafiło na suppppppppper domek. :D Zaczyna nowe życie i tylko to się liczy!!!:multi: Justyna - jej nowa Pani - jest kochana. Zdążyła już zbzikować na punkcie Elżbiety. Ale kto by nie zbzikował...:p Jak ją wiozłam do nowego domku, to ryczałam jak bóbr. :) Pojadę ją odwiedzić za jakieś 3 tygodnie i zrobię foty. Pozdrawiam, Ania Quote
BlackSheWolf Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No niestety rozstania są smutne :( ale wazne, ze ma już domek do końca zycia! :) i zapomni co to znaczy schronisko. pozdrawiam :) :) Quote
Klaudia :-) Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 fajnie,że Elzunia ma kochający domek,a koty napewno szybko ją polubią:) czekam na focie Quote
BlackSheWolf Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 a no koty napewno ją szybko polubią, bo Elzy nie da się nie lubić :) Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='Aganiok']Wspaniale!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/quote] tez tak sadze :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Zaraz wkleje zdjecia Elzuni z nowego domku :) Quote
BlackSheWolf Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [img]http://images28.fotosik.pl/189/8ad050e7e2f0350cmed.jpg[/img] [img]http://images24.fotosik.pl/190/f5c53294d47ea560med.jpg[/img] [img]http://images28.fotosik.pl/189/d51d09a93fe6a9a7med.jpg[/img] Sunia wygląda coraz lepiej :) i jaką ma piękną sierść :D :) Quote
Aganiok Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pięknie zarasta. Ona ma taką poczciwą słodką mordeczkę. Wiadomo co w końcu jej było? Quote
Recommended Posts