Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Chciałam Wszystkich zainteresowanych poinformować, że Elzunia wybrała sobie już domek i najbliższe Święta Wielkanocne spędzi już z nową rodziną! :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings][FONT=Arial][B]Gorące podziękowania dla Iwony Kantorowicz za pomoc w znalezieniu przecudownej opiekunki dla suni oraz dla Piotrka Kaczmarczyka za pomoc w transporcie Elzy.[/B][/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial]Wczoraj wieczorem pojechałyśmy do przyszłych właścicieli na warszawskie Bielany. Jest to małżeństwo bez dzieci, ale za to z 4 kotami. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]Mieszkają w bardzo ładnej, zielonej okolicy. Mają blisko do parku oraz do lasu, więc będzie gdzie pohasać.[/FONT]

[FONT=Arial]Elzunia zamieszka w bloku, w 3 pokojowym mieszkaniu. Będzie praktycznie cały czas ze swoją nową panią, która jest właścicielem sklepu zoologicznego i zamierza zabierać ją ze sobą do pracy.[/FONT]

[FONT=Arial]Na koty właściwie nie zwracała uwagi. Podbiegła je obwąchać. Po zwiedzaniu mieszkania wskoczyła na kanapę. Zakręciła 3 kółka i zasnęła. Bardzo jej się tam spodobało. Była nie pocieszona powrotem na SGGW. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial]Dziś wieczorem odbędziemy ostatnią wspólną przejażdżkę. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Arial] Troszkę mi smutno ale zarazem cieszę się że będzie miała swój wymarzony domek. [/FONT]
[FONT=Arial]Moja misja została spełniona!!! :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]Oczywiście będę ją odwiedzała. Iwona też obiecala pomoc w adaptacji suni w nowym miejscu.[/FONT]
[FONT=Arial]Dzięki wielkie!!![/FONT]

[FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie [/FONT]

[FONT=Arial]Ania [/FONT]

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Aniu gratuluje udanej "misji" :multi: no i równiez dziękuje za pomoc dla schroniska. To właśnie dzięki Pani Elzunia nie jest już smutna, ma swój kochający domek i z jej zdrowiem też już coraz lepiej. Wielkie brawa dla Pani! :cool3:
A co do rozstania to napewno będzie ciężko. Przyzwyczaiła się pani do Elzuni i na odwrót. Ale Elżbietka daleko nie wyjeżdża i napewno jeszcze nie na jeden wspólny spacerek pójdziecie :cool3:
pozdrawiam!

Posted

Bardzo bardzo sie ciesze:)
Okazalo sie ze domek tymczasowy ktory znalazlam okazal sie domem docelowym :)
Justyna - czyli Pani Elzuni jest nia zachwycona
Wczoraj opowiadala mi przez pol godziny jak ajest madra i piekna - w to nie watpilam ale super uslyszec to z ust nowego wlasciela takiej fantastycznej suni :)
Elza kupila sobie juz milosci jednego kota :) jeszcze 3 sie przelamuja- ale Elza je " kupi" swoje dobrocia i madrościa :)
Bala sie wchodzic do sypialni- ale juz sie przekonala ze nei m aw domu miejsc nie dozwolonych dla domownikow :)
buziak dla ciebie Asiu i dla Elzy :)

iwona

Posted

Bardzo się cieszę, że Elziątko trafiło na suppppppppper domek. :D
Zaczyna nowe życie i tylko to się liczy!!!:multi:
Justyna - jej nowa Pani - jest kochana. Zdążyła już zbzikować na punkcie Elżbiety. Ale kto by nie zbzikował...:p

Jak ją wiozłam do nowego domku, to ryczałam jak bóbr. :)

Pojadę ją odwiedzić za jakieś 3 tygodnie i zrobię foty.

Pozdrawiam,
Ania

• 2 weeks later...
Posted

[img]http://images28.fotosik.pl/189/8ad050e7e2f0350cmed.jpg[/img]

[img]http://images24.fotosik.pl/190/f5c53294d47ea560med.jpg[/img]

[img]http://images28.fotosik.pl/189/d51d09a93fe6a9a7med.jpg[/img]

Sunia wygląda coraz lepiej :) i jaką ma piękną sierść :D :)