socurek Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Ale macie super... Moje psy w taką pogodę męczą się z prędkością światła... Cekinowi nie jest gorąco? jego futro wygląda na naprawdę gęste :) Quote
rashelek Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='socurek']Ale macie super... Moje psy w taką pogodę męczą się z prędkością światła... Cekinowi nie jest gorąco? jego futro wygląda na naprawdę gęste :)[/QUOTE] Nasze też się męczą, ale hartujemy się i chodzimy daleko ;) Zawsze mają wode i jakieś odpoczynki, także wieczorne spacery spokojnie trzaskają koło 10km. Cekin na pewno męczy się szybciej niż Mika, ale u niego to dużo kwestii histerii i przeżywania :P Ale w tym roku już tak nie zwracamy na to uwagi, bo grubo przesadza :lol: Niestety, nie udało nam się pojechać, bo od rana pada i wieje :shake: Teraz troszeczke się przejaśnia, ale i tak nie jest za ciekawie. Może jutro, ponoć ma być już lepiej :) Quote
phase Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ile fotkóóóóów. :loveu: Jak pięknie u Was było. :loveu: U nas też brzydko, raz zimno, wieje, a teraz niby słoneczko wyszło. Quote
cockermaister Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Jakie piękne fotki :loveu: i fryzurka Miki cudowna :loveu: wpadnijcie kiedyś nad zalew :) chętnie bym z Wami pospacerowała i Lu też :cool3: Quote
rashelek Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='phase']Ile fotkóóóóów. :loveu: Jak pięknie u Was było. :loveu: U nas też brzydko, raz zimno, wieje, a teraz niby słoneczko wyszło.[/QUOTE] No raz nie zawsze :lol: Mam nadzieję, że się pogoda poprawi i znowu tak będzie ;) To i tak zazdroszczę, bo chociaż słońce masz, a u nas tylko chmury :P [quote name='cockermaister']Jakie piękne fotki :loveu: i fryzurka Miki cudowna :loveu: wpadnijcie kiedyś nad zalew :) chętnie bym z Wami pospacerowała i Lu też :cool3:[/QUOTE] Dzięki :D Jak zrobią porządek z wodą w koncu :diabloti: A tak serio, to ja bardzo chętnie, tylko mam problem z transportem ;) Quote
Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 No wiesz... 50zł zaoszczędzisz raz. Potem kolejne, kolejne i uzbierasz na aparat :lol: Dla chcącego nic trudnego :PPP U nas też dzisiaj paskudnie. Ale... ja lubię deszcz :) Quote
rashelek Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Ty$ka']No wiesz... 50zł zaoszczędzisz raz. Potem kolejne, kolejne i uzbierasz na aparat :lol: Dla chcącego nic trudnego :PPP U nas też dzisiaj paskudnie. Ale... ja lubię deszcz :)[/QUOTE] Ja generalnie nie jestem dobra w oszczędzaniu, bo zawsze znajdzie się coś, co jest mi potrzebne ;) Aktualnie do szału doprowadza mnie smycz, chciałabym ją sprzedać i kupić sobie sznurową. A szelki to takie widzimisię, minie mi :lol: Kiedyś też lubiłam, potem zaczęłam łazić z psem :evil_lol: Mika sobie dzisiaj umyślała rocznego maltańczyka do zabawy :D Fajnie z nim brykała, chociaż malutki był i średnio ogarniał :lol: Ona w ogóle w stosunku do szczeniaczkó jest cudna, pozwala im skakać sobie po głowie i ładnie je uczy zabaw :loveu: Widzieliśmy też dzisiaj słodziachne kociątko i bardzo jestem ciekawa, czy raczej by je niańczyła (bo małe) czy goniła (bo kot) :hmmmm: Quote
Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Sznurowa smycz to jaka? Bo ja tępa jestem :diabloti: Eee tam, ja lubię. Morus trochę mniej, bo musi non stop omijać kałuże i uważać, by się nie wybrudzić. :PPP A i tak wraca do domu niczym Jozin z Bagien 8) Znam to z autopsji. I też się cholernie cieszę, że mój kundel do papisiów jest taki och i ach. :lol: Myślę, że małe kociątko mogłaby zaakceptować (dość spora szansa na to jest), a nawet potraktować jak własne małe. Akurat małe kociaczki pachną mlekiem matki, więc niejedno z nich ukradło uczucia suki, która nienawidziła kotów :lol: Poza tym Morus koty niby też akceptuje, jedzą z jednej miski i śpią obok siebie, no niemal wszystko cacy, ale jak jedno z kotó się ruszy, to Morus MUSI, ale to MUSI je pogonić, na nie poszczekać, postraszyć itd. :lol: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 hejo :D przyszłam zobaczyć piekne wiosenne fotki szalonych psiaków :D dlaczego łowczarek w kagańcu? :cool3: gryzie? je? Właśnie-co to smycz sznurowa? po prostu z linki? Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Hej Mikusie :loveu: Powoli staram się wracać :evil_lol: Quote
rashelek Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Sznurowa smycz to jaka? Bo ja tępa jestem :diabloti: Eee tam, ja lubię. Morus trochę mniej, bo musi non stop omijać kałuże i uważać, by się nie wybrudzić. :PPP A i tak wraca do domu niczym Jozin z Bagien 8) Znam to z autopsji. I też się cholernie cieszę, że mój kundel do papisiów jest taki och i ach. :lol: Myślę, że małe kociątko mogłaby zaakceptować (dość spora szansa na to jest), a nawet potraktować jak własne małe. Akurat małe kociaczki pachną mlekiem matki, więc niejedno z nich ukradło uczucia suki, która nienawidziła kotów :lol: Poza tym Morus koty niby też akceptuje, jedzą z jednej miski i śpią obok siebie, no niemal wszystko cacy, ale jak jedno z kotó się ruszy, to Morus MUSI, ale to MUSI je pogonić, na nie poszczekać, postraszyć itd. :lol:[/QUOTE] Jaśnie książe też MUSI omijać kałuże, bo nie daj borze by zabrudził lapki? Mika to samo, w ogóle w deszczu zachowuje się tragicznie :P Przynajmniej moge pozaczepiac i sama pomiziać takiego papisia :D Ostatnio poluję na pana ze szczeniakiem czegoś-w-typie-aussie, ale skubany mi już drugi tydzień ucieka :mad: Też mi się tak wydaje właśnie, ale nie mam jak sprawdzić niestety :P Mika uwielbia koty gonić, jak przed nią nie uciekają to stara się je spłoszyć a jak to dalej nie działa, to odpuszcza ;) [quote name='betty_labrador']hejo :D przyszłam zobaczyć piekne wiosenne fotki szalonych psiaków :D dlaczego łowczarek w kagańcu? :cool3: gryzie? je? Właśnie-co to smycz sznurowa? po prostu z linki?[/QUOTE] Hej :D Zdjęcia dzisiaj będą świeżutkie :D Bo się z Miką wykłócają (w lesie o patyki, ale jak trupa znajdą to sie nim dzielą i jest zgoda) i nie chce nam się go ciągle pilnować ;) No i jak nas jakis pies zaczepi, kiedy jest puszczony, to lepiej, żeby miał jednak kaganiec. [quote name='Ptysiak']Hej Mikusie :loveu: Powoli staram się wracać :evil_lol:[/QUOTE] no wreszcie! Trzymam kciuki za powrót :D Smycz taka o: [IMG]http://naszezoo.com.pl/user/images/1.jpg98.jpg[/IMG] tylko ja chce czarno-szarą :P Jedziemy na wycieczkę, a moj pies się buntuje i zjadł tylko pół porcji. I gdzie tu logika :shake: Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Dobrze, że w ogóle zjadł ;) Mój od wczoraj stwierdził znowu, że się odchudza i nic nie je :evil_lol: Udanej wycieczki :) Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Aaaa... to ja też taką chciałam, ale nie mogłam znaleźć długą :PPP Miłej wycieczki :) Quote
rashelek Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ptysiak']Dobrze, że w ogóle zjadł ;) Mój od wczoraj stwierdził znowu, że się odchudza i nic nie je :evil_lol: Udanej wycieczki :)[/QUOTE] Niby tak, lepsze to niż nic, ale ostatnio też strajki jakięś robi :P Ptys to w ogóle dieta cud widzę :diabloti: [quote name='Ty$ka']Aaaa... to ja też taką chciałam, ale nie mogłam znaleźć długą :PPP Miłej wycieczki :)[/QUOTE] No ja znalazlam bodajże 250cm, tylko najpierw muszę się pozbyć tej, która mi zalega ;) Myśmy w końcu nigdzie nie pojechali, także zleksza mnie nerwy szarpia :P Quote
betty_labrador Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 A to tak myslalam że o tą chodzi smycz :) Tysiu a jaka długa? 2 metry? wiecej? u mnie w sklepie są-możesz zamówić-wyślemy :) A czemu nie pojechaliście nigdzie? pogoda? :cool3: Quote
rashelek Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='betty_labrador']A to tak myslalam że o tą chodzi smycz :) Tysiu a jaka długa? 2 metry? wiecej? u mnie w sklepie są-możesz zamówić-wyślemy :) A czemu nie pojechaliście nigdzie? pogoda? :cool3:[/QUOTE] Te smycze są super i bardzo fajne w dotyku :) Samochód odmówił posłuszeństwa, a mieliśmy się wybrać pod miasto, gdzie niczym innym nie damy rady dotrzeć :( Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='betty_labrador']A to tak myslalam że o tą chodzi smycz :) Tysiu a jaka długa? 2 metry? wiecej? u mnie w sklepie są-możesz zamówić-wyślemy :)[/QUOTE] Serio?! Rety, to ja szukam od dwóch lat i ślepiec nigdy znaleźć nie może :P Moim marzeniem jest ekhem jakaś 2,5-3m :D Quote
rashelek Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Serio?! Rety, to ja szukam od dwóch lat i ślepiec nigdy znaleźć nie może :P Moim marzeniem jest ekhem jakaś 2,5-3m :D[/QUOTE] Haha to gratuluję, na necie takich pełno :diabloti: To konkretnie jest Chaba, macałam i mogę polecić, bo w dotyku jest fantastyczna ;) Dziwnie jest rozmiarówka podana, najdłuższą znalażłam chyba 2,7m. Dla Morusa pewnie tak jak dla Miki 12mm będzie dobra. Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='rashelek']Haha to gratuluję, na necie takich pełno :diabloti: To konkretnie jest Chaba, macałam i mogę polecić, bo w dotyku jest fantastyczna ;) Dziwnie jest rozmiarówka podana, najdłuższą znalażłam chyba 2,7m. Dla Morusa pewnie tak jak dla Miki 12mm będzie dobra.[/QUOTE] Ale widziałam tylko krótkie i dupne :P W takim razie... hmmm... następna rzecz do listy rzeczy potrzebnych dla zwierząt :D Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 No Ptyś ma dietę cud a przy okazji dba o mnie bym miała ruch i się nie zasiedziała :diabloti: Od 2 tygodni dziennie odkurzam mimo czesania i tak wszędzie jest pełno sierści... żyć nie umierać :evil_lol: Szkoda, że wycieczka nie wypaliła :( ale odbijecie sobie na pewno ;) Quote
rashelek Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='Ty$ka']Ale widziałam tylko krótkie i dupne :P W takim razie... hmmm... następna rzecz do listy rzeczy potrzebnych dla zwierząt :D[/QUOTE] Musisz do mnie przychodzić w takich sprawach :P U mnie też ta smycz jest na pierwszym miejscu :D Razem z nową Flexi ;) [quote name='Ptysiak']No Ptyś ma dietę cud a przy okazji dba o mnie bym miała ruch i się nie zasiedziała :diabloti: Od 2 tygodni dziennie odkurzam mimo czesania i tak wszędzie jest pełno sierści... żyć nie umierać :evil_lol: Szkoda, że wycieczka nie wypaliła :( ale odbijecie sobie na pewno ;)[/QUOTE] Zobacz, siebie odchudzi i jeszcze o Ciebie zadba :loveu: Dobra dusza :loveu: Mieliśmy tyyyle planów na tą majówke, a poki co to jesteśmy w ciemnej dupie i nic nam z tego nie wychodzi :shake: Quote
socurek Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Jakoś pechowo się ten maj zapowiada... Jesteś którąś z kolei osobą, której się majówka nie udała. U nas też mała czekała z pierwszą cieczką rok i nagle teraz dostała :roll: teraz mam dylemat moralny, czy ją brać czy zostawiać... Fajne te smyczki. Ja też nie miałam przyjemności się na taką natchnąć nigdzie w necie. Zazwyczaj są krótkie i czarne z jakimiś paskudnymi kolorowymi plamkami... Nie będą one palić rąk? Quote
Ty$ka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Już zapamiętam, psze Pani 8) Nie martw się, my też nie mamy majówkowych planów. ;) Quote
ania90 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-x_TRG3hBXaE/UXqOTCwFsDI/AAAAAAAAF3Y/FOTwCZSEfGI/s640/25%20kwietnia%20%2842%29.JPG[/url] jaka zmeczona :D Quote
Recommended Posts