Molowe Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no właśnie u nas tereny spacerowe są i miejsce żeby się wybiegały (wybawiły mam nadzieję) jest a jak Wasze suńki ogólnie reagują na siebie i na inne suczki ? Quote
A&L Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Biorąc pod uwagę, że o 13 wychodzę ze szkoły, wracam do domu ok. pół godziny, wchodzę do domu, biorę Lenkę i wychodzę, to powiedzmy, że byłabym u Was 14:30-15:00. Tak mniej więcej, biorąc pod uwagę, że może bym chciała coś zjeść, albo jakieś korki czy coś. No i oczywiście fakt, że pewnie będę miała problem, żeby do Was trafić :D Powiedzcie mi gdzie to miejsce jest? Tylko może koło jakiej ulicy, to znajdę sobie na mapie, bo dzielnic nie znam (mieszkam tutaj dopiero od stycznia :D). Moja Lenka to różnie - zazwyczaj chce się bawić z innymi, ale czasem też się boi. To też zależy od tego czy drugi pies jest nachalny czy raczej obojętnie - przyjazny :P Ze mną przyjechałaby pewnie też moja kuzynka z kundelką - Tosią, która jest kompletnym szajbusem i kocha wszystkie zwierzęta i ludzi :D Quote
cockermaister Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='rashelek']no koło nas jest lasek Aniołowski + łąka przed, więc połazić jest gdzie :D deszcze żadna przyjemność, bo zimno, mokro i do d... tylko jak do 13 szkoła, to koło której byłybyście u nas? Cockermaister - wziełabyś obie suńki czy jedną? :)[/QUOTE] chyba jedną bo Koki nie jest za bardzo towarzyska( chyba, że teraz się zmieniła jak ma na codzień towarzystwo Lusi) a wogóle z dwoma psami to nie dam rady przyjechać. Chociaż zobacze jeszcze to spotkanie w niedziele ??? Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='cockermaister'] to spotkanie w niedziele ???[/QUOTE] ja jestem za ;) Niech sie jeszcze rashelek i molowe wypowiedzą :) Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 mnie też okolice 15 w niedziele będą pasować :D czym będziecie jechać? jeżeli pksem to moge przyjechać po was na dworzec i razem dotrzemy na północ :) ostrzegam tylko, że Mika to mały dzikus. chociaż z foksami olalolaa nie miała problemów :loveu: Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ja to samochodem, mogę zabrać Karolinę. Rashelek przy okazji napisz jak masz na imię, bo ja tak nie lubię po nickach :P Przy jakiej ulicy jest to miejsce w które mamy się wybrać? Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ja Marta, Molowa to Ola :) my mieszkamy przy Fieldorfa, obok skrzyżowania z Michałowskiego i tam możemy się umówić, do lasku to rzut kamieniem :) Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 A powiedz mi - jak jadę tą główną ulicą (trasą) to jest chyba Wojska Polskiego, to w którym miejscu odbijam do Was? Musisz mi to ładnie wytłumaczyć żebym nie dojechała w nocy z moją orientacją w terenie :evil_lol: Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 haha za wsparcie w trasie będzie robić Ola, bo ja do tej pory nie znam połowy ulic w Czewie, a mieszkam tu od prawie 19 lat :D ewentualnie moge poprosić tate o mape :evil_lol: Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 To ja mam podobnie - zero orientacji :D W taki razie Ola przybywaj i mów mi jak mam do Was dojechać :P Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ooo widzę że sie szykuje fajny spacer, akurat w ten weekend jade do domu, jak dam rade to sie przyłącze jeśli nie macie nic przeciwko :P Moje dwie foksice raczej lubia wszystkie psy, chyba że któryś pierwszy sie postawi .. Ale problemu nie powinno być, w wakacje chodziłam na spacery i było czasem nawet 15 psów i świetnie się w takim towarzystwie czuły :) Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 no to szykuje nam się niezła impreza :D Ola już u nas była, psice się nie zjadły (chociaż bawić też się bawiły średnio), więc się może wypowiedzieć obiektywnie o terenach do łażenia :evil_lol: Przyłączaj się pewnie! Im więcej tym lepiej. Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='A&L']A powiedz mi - jak jadę tą główną ulicą (trasą) to jest chyba Wojska Polskiego, to w którym miejscu odbijam do Was? Musisz mi to ładnie wytłumaczyć żebym nie dojechała w nocy z moją orientacją w terenie :evil_lol:[/QUOTE] Wydaje mi sie że najlepiej będzie jak skręcisz na tym skrzyżowaniu co castorama jest i tesco, skręcasz w lewo w aleje JP II i jedziesz prosto mijasz rondo trzech krzyży (światła) i chyba na następnych (na tym skrzyżowaniu co linia tramwajowa przecina je) skręcasz w prawo i jedziesz wzdłuż linii tramwajowej (to jest armii krajowej) i jedziesz cały czas prosto mijasz promenadę po prawej (pomarańczowe pawilony) i zaraz za nimi odbijasz w prawo dalej tak jak tramwaj jedzie. Później do końca prosto, przy pętli tramwajowej będziesz musiała skręcić w taka szeroką ulice, chyba Kukuczki , w która stronę to już zalezy gdzie sie umówicie :) Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 jadąc tak jak Ola mówi, to za pętlą w lewo w Fieldorfa i tam gdzieś my się będziemy czaić :P Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Łooo matko, mam nadzieję, że trafię :D Super by było jakbyś poszła z nami - strasznie podobają mi się foksy, ale nie miałam z żadnym do czynienia. Zastanawiam się nad foksem do pary dla Lenki, ale się trochę obawiam, więc mi przy okazji udzielisz porady :evil_lol: To by było 7 albo 8 psów :D - Lena, Tosia, Mika, Molly, Lovi, Lara, Lusia i ew. Koki :multi: [B]olalolaa[/B] chodź z nami! Proszę, proszę :lol: :razz: Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Hehe no postaram się bo dawno na takim spacerku nie byłam, a teraz mieszkam bez psiaków to miło będzie się nacieszyć taka ilością :) Moje foksice to Lovi i Lara :P Bo tak jakoś dziwnie to wyglądało w linijce samych imion :D:D A w ogóle to ja podejrzewam, że będę od babci jechała z rakowa, czyli od tej strony jak bys wjeżdzała, mogłybyśmy się umówić na stacji statoil zaraz za estakadą i pojedziesz za mną :) Bo i tak jechałabym tą samą trasą.. Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 To na spacer wybrałabym się bez psiaków? Nie wiem gdzie jest ta estakada, ale mam nadzieję, że dam radę tam trafić hehe :P A Lovi i Lara mają galerię? Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ja na spacer z psami oczywiście jeśli o to Ci chodziło :) Estakada to ten taki most jak sie wjedzie do Częstochowy od strony Katowic, nie tak zaraz na początku ale myśle że poznasz. Pod nią jedzie linia tramwajowa, Ty jadąc prosto na trasie możesz na nią wjechać żeby nie stać na światłach, zaraz po tym jak zjedziesz z estakady jest statoil po prawej stronie przy trasie ;) Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Musisz iść, bo Cię zamęczę :-D Ja chcę wymiziać foksy :loveu: O ten most Ci chodzi [URL="http://www.google.pl/imgres?q=estakada+cz%C4%99stochowa&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=589&tbm=isch&tbnid=CsDQ8AIjdbisqM:&imgrefurl=http://www.mapofpoland.pl/Czestochowa,zdjecie,5,20990,Al-Wojska-Polskiego-estakada.html&docid=rR2YNkDb6vOeAM&imgurl=http://www.mapofpoland.pl/zdjecia-20990/Al-Wojska-Polskiego-estakada-Cz%2525C4%252599stochowa.jpg&w=728&h=546&ei=rc6dTsSNL6vH0AGuurCJCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=341&vpy=143&dur=981&hovh=194&hovw=259&tx=135&ty=105&sig=100550505157512456525&page=1&tbnh=121&tbnw=159&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0"]http://www.google.pl/imgres?q=estakada+cz%C4%99stochowa&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=589&tbm=isch&tbnid=CsDQ8AIjdbisqM:&imgrefurl=http://www.mapofpoland.pl/Czestochowa,zdjecie,5,20990,Al-Wojska-Polskiego-estakada.html&docid=rR2YNkDb6vOeAM&imgurl=http://www.mapofpoland.pl/zdjecia-20990/Al-Wojska-Polskiego-estakada-Cz%2525C4%252599stochowa.jpg&w=728&h=546&ei=rc6dTsSNL6vH0AGuurCJCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=341&vpy=143&dur=981&hovh=194&hovw=259&tx=135&ty=105&sig=100550505157512456525&page=1&tbnh=121&tbnw=159&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0[/URL] ? Tak, wiem, że link jest krótki :lol: Podobno w niedziele ma być ładna pogoda :) Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 dziewczyny, powstał problem. Ola nie bardzo może na 15 (ah te rodzinne obiadki :evil_lol:), więc może umówmy się na 16? Angelika coś zje dzięki temu chociaż :D Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Spoko, może być 16, tylko żeby nie później, bo teraz się wcześnie ciemno robi ;/ Marta masz ode mnie wiadomość na pw :D Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tak, tak o ten ;) Kurcze ja po południu wracam do Wrocławia wiec 16 to już trochę późno :(.. Ja z rodzinnego obiadku będę musiała zrezygnowac :P No ale jak nie może na prawdę to może przed obiadkiem? Quote
rashelek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 wtedy Angelika nie może, bo do 13 ma szkołe... tak źle, tak niedobrze hmm a sobota? Quote
A&L Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ja do 18 w sobotę jestem w szkole... Ola a nie możesz pod wieczór wrócić? :D Quote
olalolaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Wracam pod wieczór pociągiem ale jeszcze wcześniej muszę drugą babcię odwiedzić ;) Kurcze, musimy sie jakos dogadać, a Ola o której by mogła najwcześniej? Może jakoś dojdzie do nas zaraz po obiedzie? Mi bardzo zależy żeby to było jak najwcześniej możliwie. Może chociaż 15:20-30?? Quote
Recommended Posts