Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Fajna ta Wasza nowa zabawka.
Kupujesz tą flexi od gops? Wydaje mi się że ona ma taka jak ta nasza niebieska. Nie do zajechania. Przynajmniej ta moja, stary typ ale plastik ma inny dużo wytrzymalszy niż te nowe.

Dzięki :D
Tak :) Właśnie też tak sądzę, że to ten starszy model ze względu na wagę 'do' - obecnie są do 25kg, a gops pisze, że jej jest do 35kg. Mam nadzieję, że posłuży nam długo, już się nie mogę doczekać :D
A z racji jej super ceny wystarczy mi jeszcze na obróż :diabloti:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rashelek napisał(a):
Chociaż jedno :(
Tak tak. Zwłaszcza ten łańcuch to niezbędny :lol:

Coś Ty, jest więcej, ale te ubawiło mnie, choć nastrój mam kiepski ;)

A wiesz, że tak? :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Coś Ty, jest więcej, ale te ubawiło mnie, choć nastrój mam kiepski ;)
A wiesz, że tak? :D

No ok ;)
Pewnie nim pieska do drzewa przywiązywałaś :(

Posted

rashelek napisał(a):
No ok ;)
Pewnie nim pieska do drzewa przywiązywałaś :(

:)

No ba 8) Chciałam go w lesie zostawić, ale ludzie patrzyli na mnie jak na debilkę, więc głupio tak - w biały dzień przestępstwo popełniać...

Posted

[quote name='Ty$ka']:)
No ba 8) Chciałam go w lesie zostawić, ale ludzie patrzyli na mnie jak na debilkę, więc głupio tak - w biały dzień przestępstwo popełniać...

E tam w lesie, było go na środku osiedla przywiązać do latarni i porzucić :P

[quote name='Ptysiak']Ale Mikusia była słodką kuleczką jak była malutka :loveu:
Dobrej nocy ;)
Pozdrawiamy :)

Ano :loveu:
Dzień dobry :D

[quote name='Patik']https://lh4.googleusercontent.com/-DixfmLZ2rzY/UB01lIXeNFI/AAAAAAAACxM/Zrk4WKLV2T8/s640/4 sierpnia (17).JPG :D świetne :D

Dzięki :D

[quote name='Kasi i Lena']Jaką obroże kupujesz, pochwal się:) Ja ostatnio zakupiłam miętową i czarną w łapki:loveu:

Jeszcze nie wiem, motam się strasznie ;) Wiem, że mogę zamówić tylko jedną i to na dłuższy okres czasu, więc to musi być baaardzo przemyślana decyzja :lol: Widziałam, te łapki super Fifi pasują :loveu: A miętowa mam wrażenie, że lepiej by na Lenie wyglądała jednak :)

Posted

Mięta do Leny tak sobie pasuje przynajmniej według mnie. Ale ja nie lubię takich kolorów na rudzielcu:) Fifce też za bardzo nie pasuje ale musiałam ją mieć:) Na żywo ma śliczny zielonkawo- niebieski miętowy kolor:loveu:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Mięta do Leny tak sobie pasuje przynajmniej według mnie. Ale ja nie lubię takich kolorów na rudzielcu:) Fifce też za bardzo nie pasuje ale musiałam ją mieć:) Na żywo ma śliczny zielonkawo- niebieski miętowy kolor:loveu:

Zrób jej zdjęcie w niej, bo jestem ciekawa która z nas się myli :diabloti: No do Fifi zdecydowanie lepiej te łapki pasują. Mięta w sumie podoba mi się, ale bardziej ten 'jasny turkus' albo niebieski z tej samej dostawy. Tylko kurdę troche mi szkoda znowu brać coś niebieskiego/zielonego...

Posted

Żadna z nas się nie myli ot kwestia gustu;) Mięta jest ładniejsza od turkusu. Ona na zdjęciach wychodzi dziwnie wyblakła, niebieskawa. Jak już pisałam w obrożowy jestem pozytywnie zaskoczona jej kolorem na żywo.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Żadna z nas się nie myli ot kwestia gustu;) Mięta jest ładniejsza od turkusu. Ona na zdjęciach wychodzi dziwnie wyblakła, niebieskawa. Jak już pisałam w obrożowy jestem pozytywnie zaskoczona jej kolorem na żywo.

Ale zdjęcie i tak możesz zrobić :P No właśnie na zdjęciach jest niebieska bardziej, ale nawet jeśli wpada w zielony, to raczej jej nie wezmę. Mam 2 zielone obroże, niebieską tylko jedną :lol: No i niebieskie szelki. Zobaczę jeszcze, Marta cuś nowego przywiozła, to jak pokaże to jeszcze mi się zmieni może :)

Posted

[quote name='rashelek']Ale zdjęcie i tak możesz zrobić :P No właśnie na zdjęciach jest niebieska bardziej, ale nawet jeśli wpada w zielony, to raczej jej nie wezmę. Mam 2 zielone obroże, niebieską tylko jedną :lol: No i niebieskie szelki. Zobaczę jeszcze, Marta cuś nowego przywiozła, to jak pokaże to jeszcze mi się zmieni może :)

Proszę bardzo:)
https://lh5.googleusercontent.com/-QzgFFxvbvcU/UB4kKq9wQ8I/AAAAAAAAAu0/8YEmKyqoO1M/s512/SN850393.JPG
Choć to mija się z celem, nie umiem zrobić fotki z prawdziwym kolorem tej obroży:shake:

Posted

rashelek napisał(a):
Nie wiem, co jest z tą miętą, że na zdjęciach jest taka niebieska. Ale faktycznie nie pasuje Lence, zwracam honor :D

A już myślałam że z moim gustem coś nie tak;) gryzie się z kolorem jej sierści. Nie wiem czemu ona wychodzi niebieska. Tu widać trochę że ona zielonkawa, w rzeczywistości jest ona dużo bardziej intensywna.

Posted

rashelek napisał(a):
E tam w lesie, było go na środku osiedla przywiązać do latarni i porzucić :P

A rozumiem... najciemniej pod latarnią :evil_lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A już myślałam że z moim gustem coś nie tak;) gryzie się z kolorem jej sierści. Nie wiem czemu ona wychodzi niebieska. Tu widać trochę że ona zielonkawa, w rzeczywistości jest ona dużo bardziej intensywna.

Wiesz, ja lubię kontrasty, więc sądziłam, że wygląda to ok. Ale jednak to blondynki mięta niespecjalnie. Oszukańcza jest :lol:

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry ;)

Witaaaamy :D

Ty$ka napisał(a):
A rozumiem... najciemniej pod latarnią :evil_lol:

No dokładnie!

Dzisiaj znowu się strasznie parny dzień szykuje, chyba się wykończymy... :shake:

Posted

Ty$ka napisał(a):
U nas też żar leje się z nieba. Nie wiem jak dojdziemy z M. do weta...

phase napisał(a):
Jednak 'żartowałam'. ;/ Upał wrócił, nie ma ani jednej chmurki....

Myśmy właśnie wróciły ze "spaceru" - 15min i do domu. Mika lała na co drugą kępkę trawy, byle już iść. To jest jakiś koszmar, dajcie mi już jesień...

Posted

upal ze masakra :shake:
dobrze ze dzisiaj nie musze piec sie w pracy bo tam jest jeszcze gorzej:-(
psy nawet miejsca nie potrafia sobie znalesc w domu :shake: