Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym z kubraczkiem się wstrzymała, bo to pewnie jak z parasolem. Jak masz to deszcz nie będzie padał.
Safestixa też bym chciała, szkoda że na zooplusie nie ma eMki, bo cena pewnie byłaby lepsza niż gdzie indziej.

Posted

[quote name='marta1624']To czekamy na zdjęcia nowych rzeczy ;) I trzymam kciuki ;) A safestixa nie kupuje, bo ja też chcę! Ale z zooplusa wzięłabym tylko jego i ewentualnie piłkę rogza, a to za mało :(

No i twój wpis mnie przekonał, zamówione :D

Najpierw muszą dotrzeć :lol:
Ale z Ciebie zgapiara :evil_lol:

[quote name='Baski_Kropka']Komuś z towarzystwa już też kiedyś odpłynęła piłka... :roll::razz:

Mówiłam Ci, żebyś ją w porę łapała :lol:

[quote name='Sonka95']Hejka :)
Piękna fotka jak pływa https://lh5.googleusercontent.com/-fNpWA-j0nSY/U8eJcgmz5yI/AAAAAAAAMR0/w1ZhpLGCNYg/s640/2014.07.17 (52).JPG :loveu: Sonia ostatnio to codziennie pływała w jeziorku i bardzo jej się to spodobało :)

Dzięki :D
No wyszalała się za wszystkie czasy pewnie!

[quote name='Talia']Ja bym z kubraczkiem się wstrzymała, bo to pewnie jak z parasolem. Jak masz to deszcz nie będzie padał.
Safestixa też bym chciała, szkoda że na zooplusie nie ma eMki, bo cena pewnie byłaby lepsza niż gdzie indziej.

Już się od 3 lat zbieram do zakupu, w tym już na pewno kubrak będzie. Tymbardziej, że psa ogoliłam i nie wiem, jaki włos jej odrośnie ;)
Właśnie cena jest super, dlatego chyba się skuszę i kupię.

Byliśmy dzisiaj u Dexterków i było po prostu zajebiście! :loveu: Psy się wyszalały na torku, Dex miał dodatkową musztrę i zgubił piłkę :lol: Miczka w autobusie pięknie się zachowywała (a to dosyć długa trasa, jedzie się prawie 30min), na początku tylko się kręciła bo dużo ludzi się przewalało. Na samym torku u Moniki super się skupiała, mimo, że biegała na waniliową piłkę, która odbiera jej mózg :P Obawiałam się, czy tunel nie będzie złą zieloną glizdą, która pożera małe czarno-białe pieski, ale okazało się, że super jest tak sobie pobiegać i poszaleć. Mam zdjęcia i filmiki, ale te chyba zachowam na większy wakacyjny projekt :)

Posted

Taki torek ma Monika. My raczej koła nie biegałyśmy, bo chciałam głównie poćwiczyć wysyłanie do tunelu. Ale na sam koniec ustawiłam wszystkie trzy przeszkody w U i nawet udało nam się ogarnąć taki bieg, ale KTOŚ nas nie nagrał :diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Miszczowska fota miszcza :P
https://lh3.googleusercontent.com/-0-wqUfae8k4/U84xkZlfG-I/AAAAAAAAMaA/-GtT4Xp2ZK4/s640/2014.07.22 (33).JPG

AaAAaaaAAa <3 Jak ją kradnę tą Mikusiową <3
https://lh3.googleusercontent.com/-QibcjL_xhzs/U84xskGugmI/AAAAAAAAMbg/VkkcGknuq6A/s640/2014.07.22 (45).JPG

Taaa, jeszcze jak się ciocia dorobi luszczanki to dopiero będą miszczowskie foty :loveu:
Mogłaś brać przecież :P

[quote name='Molowe']Ale miałyście fajne spotkanko :loveu: no i świetnie,że Mika tak szybko przekonała się o tunelu i innych agilitowych wymysłów :grins:

Na koniec naszych szaleństw już sama biegła na przeszkodę :loveu:

[quote name='marta1624']Ale śliczne fotki :loveu: Miczka i Dex jak rodzeństwo :D

Z jednej matki nieomal :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Widzę , że fajnie dzień spędziłyście :cool3:
Jakie słodkie z jęzorkiem :loveu: :loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-ouPJH9cdj3M/U84xRoZNw2I/AAAAAAAAMXg/fI56uuzzubI/s640/2014.07.22 (13).JPG

Bardzo fajnie!
Chciałam ująć jak zieje, ale coś poszło nie tak :lol:

[quote name='kalyna']skoro ją ma, to ma powód.. raczej nie dostał kolcy za ładne oczy... :roll:

https://lh3.googleusercontent.com/-QibcjL_xhzs/U84xskGugmI/AAAAAAAAMbg/VkkcGknuq6A/s640/2014.07.22 (45).JPGaaaa :loveu:

Gdzie tam, dostał kolce, bo lubię maltretować małe niewinne pieski!
Słodziaczek :loveu:

U nas dzisiaj padał DESZCZ! Po ostatnich ukropach i skwarach to po prostu coś niesamowitego. Co prawda nadal jest bardzo parno, ale przynajmniej wieje mocny wiatr i chmury jakieś krążą.
Byłyśmy dzisiaj na testach wyrzutni z Biedry i piłka już poszła do kosza, bo zdążyła pęknąć i w ogóle nie lata :lol: Na szczęście zwykłe tenisówki do niej pasują.
Nasze zamówienie z DS w piątek powinno być, już się nie mogę doczekać :loveu:

I najważniejsze pytanie - dziewczyny, nie orientujecie się, jaką zwykle datę ważności mają maści do łap? Takie głównie na zimę, chroniące od soli i mrozu ;) Koło roku pewnie będzie, nie?

Posted

Marta jesteś okropna z tymi kolcami :diabloti:

U mnie też leje ;) A co do wyrzutni... Ja mam 2 z biedrony, jedną jakieś 2 lata i tą ostatnią. Piłki do kitu, ale wyrzutnie się trzymają idealnie, a dużo używane ;)

Co do maści nie pomogę ;) A na zdjęcia kompletu czekam z niecierpliwością ;)

Posted

Praktycznie na każdej maści jest napisana data przydatności jak nie na samym opakowaniu to na pudełku.Myślę,że koło roku bezpiecznie a może i dłużej nasza z Husse miała chyba 13 miesięcy ważności pewnie zależy też od firmy ceny itd :)

Posted

[quote name='marta1624']Marta jesteś okropna z tymi kolcami :diabloti:

U mnie też leje ;) A co do wyrzutni... Ja mam 2 z biedrony, jedną jakieś 2 lata i tą ostatnią. Piłki do kitu, ale wyrzutnie się trzymają idealnie, a dużo używane ;)

Co do maści nie pomogę ;) A na zdjęcia kompletu czekam z niecierpliwością ;)[/QUOTE]

Miałam wyrzutnię kupioną w zeszłym roku w Biedrze i pewnie nadal by służyła, gdyby brat mi jej nie złamał :lol: Zobaczymy jak będzie z tą :grins:
Komplet nawet niewysłany, także trzeba czekać do przyszłego tygodnia.

[quote name='Ty$ka']Suuuper wyprawa do Dexowych :D Mika się wyszalała.
Te domowe fotki - miszczowskie, rozwaliły mnie miny M. :D[/QUOTE]

O tak, psy wyszalane za wszystkie czasy!
No mimikę ma bardzo rozległą :lol:

[quote name='Molowe']Praktycznie na każdej maści jest napisana data przydatności jak nie na samym opakowaniu to na pudełku.Myślę,że koło roku bezpiecznie a może i dłużej nasza z Husse miała chyba 13 miesięcy ważności pewnie zależy też od firmy ceny itd :)[/QUOTE]

Już zamówiłam, więc zobaczymy jaki będą miały termin. Mam nadzieję, że do zimy :lol:

No niestety DS trochę poszli bo bandzie i zamówienie dopiero dzisiaj ma być wysłane, także w poniedziałek/wtorek dopiero będzie :shake:
Za to wczoraj poszalałam na Zooplusie, jak przyjdzie paczka to będe się chwalić. Mogę tylko powiedzieć, że w sumie kupiłam same zabawki a załapałam się na darmową wysyłkę :evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']Za to wczoraj poszalałam na Zooplusie, jak przyjdzie paczka to będe się chwalić. Mogę tylko powiedzieć, że w sumie kupiłam same zabawki a załapałam się na darmową wysyłkę :evil_lol:[/QUOTE]
Następna.. :roll:
Ja zawsze tak kupuję i tyle, żeby mieć darmową wysyłkę :loveu:
i darmowa wysyłka od 99 jest bardzo wygodna i ogólnie często stosowana.. choc spotkałam się z 199 i wyżej, no to już za dużo, nawet na super, extra zabawki :p

Posted

[quote name='marta1624']Pochwał się coś zamówiła a nie :D

Maści na łapki :diabloti:

[quote name='kalyna']Następna.. :roll:
Ja zawsze tak kupuję i tyle, żeby mieć darmową wysyłkę :loveu:
i darmowa wysyłka od 99 jest bardzo wygodna i ogólnie często stosowana.. choc spotkałam się z 199 i wyżej, no to już za dużo, nawet na super, extra zabawki :p

A jak zobaczysz, co zamówiłam to dopiero będziesz zła :lol:
No ja na początku musiałam coś dobrać, żeby w ogóle móc zamówić - bo jest od 49zł. A jak już mi wyszło ponad 60, to stwierdziłam, że jedna piłka nie zaszkodzi :P I skończyło się tak a nie inaczej :lol:
Nie no do 199zł to bym w życiu nie dobiła, zresztą aż taką kwotę jednak byłoby mi szkoda.

Nowe fotki pojawią się najwcześniej w niedzielę, ale! Mam dla Was takie tam z piłeczkowania :grins: