Ty$ka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 W takim razie pójdę po łikendzie, ot nagrodzę siebie za trudy :D Takie moje małe wakacje, tylko dla siebie ^^ Buhahahaha, taki z niego niedźwiedź, że poluje na ryby? https://lh5.googleusercontent.com/-Eiug3r-Rt04/U7kNaJWnkSI/AAAAAAAAMBA/3pG11nMtLCg/s640/2014.07.06%20%2829%29.JPG hahaahahahahaha, rozwalające zdjęcie :D Quote
rashelek Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='marta1624']Śliczne fociałki :loveu: Dzięki :D [quote name='kalyna']A Owczar ciągle popyla na smyczy? nie puszczacie go choćby razem z linką? I ja mimo wszystko nie puszczałabym psa za piłka w kolczatce. Nie lepiej byłoby na szelkach? Kurczę, ale to nie jest tak, że on chodzi na smyczy 24/7. Teraz latem jest cieżęj go puścić, ale wybieramy takie miejsca i godziny, że chodzi bez smyczy - chociaż w kagańcu. Akurat nad wodą było sporo ludzi, kawałek od nas ktoś grillował i mógłby do nich podbiec. A kiedy chodzimy na piłkę, to tylko na otwartą przestrzeń i wtedy wiadomo, że biega bez smyczy i kagańca. Do kolczatki A. wrócił tydzień temu, jak pies zaczął sobie na zbyt dużo pozwalać. Unormuje się wszystko, to i obroże wrócą. [quote name='Ty$ka']W takim razie pójdę po łikendzie, ot nagrodzę siebie za trudy :D Takie moje małe wakacje, tylko dla siebie ^^ Buhahahaha, taki z niego niedźwiedź, że poluje na ryby? https://lh5.googleusercontent.com/-Eiug3r-Rt04/U7kNaJWnkSI/AAAAAAAAMBA/3pG11nMtLCg/s640/2014.07.06 (29).JPG hahaahahahahaha, rozwalające zdjęcie :D Pewnie, trzeba chociaż trochę znaleźć czasu dla siebie i dobrej zabawy :grins: Polował na nie, żeby potem Moniczki nie gryzły :diabloti: Dzięki dzięki. Lada dzień mam plan wystawić do sprzedania różowy komplet i kupić sobie za to zestaw do szelek. Mam nadzieję, że ten będzie w 100% dopasowany do nas i będe na tym mogła zakończyć zakupy akcesoriowe ;) Muszę też zaopatrzyć się w nerkę, bo letnie spacery na piłkę to koszmar, nie mam kieszeni żeby ją wcisnąć :P Quote
marta1624 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nerka przydatna, sama używam ;) A z tym pozwalaniem sobie poczwarka.... Moja robi to ciągle :) Quote
kalyna Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 rashelek napisał(a):Kurczę, ale to nie jest tak, że on chodzi na smyczy 24/7. Teraz latem jest cieżęj go puścić, ale wybieramy takie miejsca i godziny, że chodzi bez smyczy - chociaż w kagańcu. Akurat nad wodą było sporo ludzi, kawałek od nas ktoś grillował i mógłby do nich podbiec. A kiedy chodzimy na piłkę, to tylko na otwartą przestrzeń i wtedy wiadomo, że biega bez smyczy i kagańca. Do kolczatki A. wrócił tydzień temu, jak pies zaczął sobie na zbyt dużo pozwalać. Unormuje się wszystko, to i obroże wrócą. Ja to rozumiem, ale piszę to co widzę na fotkach. Chodzi mi o to jak Cekin siedzi w wodzie z piłką i w kolcach. I nadal niezmiernie mnie ciekawi, co on takiego wyprawia, że nadmiar sobie pozwala. No, ale spoko, już kończę :) Quote
rashelek Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 (edited) [quote name='marta1624']Nerka przydatna, sama używam ;) A z tym pozwalaniem sobie poczwarka.... Moja robi to ciągle :) Właśnie zawsze chciałam nerkę, ale nie za dużą a jednocześnie pojemną. Ciężko taką znaleźć, dzisiaj mi się udało :lol: [quote name='kalyna']Ja to rozumiem, ale piszę to co widzę na fotkach. Chodzi mi o to jak Cekin siedzi w wodzie z piłką i w kolcach. I nadal niezmiernie mnie ciekawi, co on takiego wyprawia, że nadmiar sobie pozwala. No, ale spoko, już kończę :) Myślę, że wszystko już sobie wyjaśniłyśmy na PW i nie ma problemu :grins: Dzisiaj z A. poszaleliśmy na zakupach, dorobiłam się ciemnej bluzy do ciorania z psem oraz nereczki :loveu: Małą butelkę z wodą też dam radę do niej wcisnąć, ale już mocno na siłę :lol: Sprzedaję też różowy komplet, za to zamawiam obrożę i smycz w komplecie do norwegów. Staram się wszystko tak dobrać, żeby pasowało w mój gust i nasz tryb życia, bo już mi się znudziło ciągle wydawać kasę na nie-takie rzeczy ;) No i mam nadzieję, że będą dostępne Hoko Funny, skoro tak reklamujecie to trzeba w końcu wypróbować :grins: Edit: Zapomniałam jeszcze dodać, że wczoraj dostałam smyczkę przepinaną. Zwykła czarna nylonówka, ale zawsze się przyda :) Edited July 12, 2014 by rashelek Quote
Molowe Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 https://lh5.googleusercontent.com/-srpWTOmmQBs/U7hNJvuG4eI/AAAAAAAAL9Q/DNTVFlFFie8/s640/2014.07.01 (46).jpg ale fajny mieliście grupowy spacerek :) Nerka bardzo fajna no i dobrze,że jest ciemna to nie będzie Ci się tak szybko brudziła,ja zawsze wolałam nerki bo są wbrew pozorom pojemne i zabierze się wszystko potrzebne na spacer a te woreczki na smaczki są jednak trochę niepraktyczne. Ale kombinujesz z tymi akcesoriami mam nadzieję,że teraz uda Ci się zamówić wszystko tak jak chcesz i dostosowane do Waszych potrzeb bo bez sensu co chwilę wydawać kasę.:) Quote
Talia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Wilczaki na tym zdjęciu, które jest w poście wyżej Molowej wyglądają jak bliźniaki syjamskie. :diabloti: Quote
kalyna Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Oczywiście :loveu: więcej pytań nie mam :grins: Talia napisał(a):Wilczaki na tym zdjęciu, które jest w poście wyżej Molowej wyglądają jak bliźniaki syjamskie. :diabloti: hahaha faktycznie :lol: nerka suuper :) właśnie myślę nad jakąś, bo tą co mam od 5 lat, do ciężko smaki się wyciąga :shake: jeszcze jak mam ją do tyłu przełożoną.. tragedia... napisz jak się sprawuje i gdzie kupiłaś ;) Quote
rashelek Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='Molowe']https://lh5.googleusercontent.com/-srpWTOmmQBs/U7hNJvuG4eI/AAAAAAAAL9Q/DNTVFlFFie8/s640/2014.07.01 (46).jpg ale fajny mieliście grupowy spacerek :) Nerka bardzo fajna no i dobrze,że jest ciemna to nie będzie Ci się tak szybko brudziła,ja zawsze wolałam nerki bo są wbrew pozorom pojemne i zabierze się wszystko potrzebne na spacer a te woreczki na smaczki są jednak trochę niepraktyczne. Ale kombinujesz z tymi akcesoriami mam nadzieję,że teraz uda Ci się zamówić wszystko tak jak chcesz i dostosowane do Waszych potrzeb bo bez sensu co chwilę wydawać kasę.:) Właśnie zawsze miałam problem z doborem nerki, bo niektóre są strasznie wielkie i taki worek się wala na brzuchu. Albo się nic nie mieści. Za to z tej jestem bardzo zadowolona :grins: Już jestem zła na tą sytuację i samą siebie, chcę, żeby teraz było wszystko okej i koniec z zakupami na dłuuugi czas. [quote name='Talia']Wilczaki na tym zdjęciu, które jest w poście wyżej Molowej wyglądają jak bliźniaki syjamskie. :diabloti: Haha faktycznie :lol: [quote name='Ty$ka']Gdzie dorwałaś nerkę? Jest genialna :D [quote name='kalyna']Oczywiście :loveu: więcej pytań nie mam :grins: nerka suuper :) właśnie myślę nad jakąś, bo tą co mam od 5 lat, do ciężko smaki się wyciąga :shake: jeszcze jak mam ją do tyłu przełożoną.. tragedia... napisz jak się sprawuje i gdzie kupiłaś ;) Nerkę kupiłam w Croppie :) Strasznie mi się spodobała już jak ją na fejsie zobaczyłam a na żywo tylko się potwierdziło, że jest super. Dzisiaj ją wzięłam na działkę i jest po prostu idealna rozmiarowo, a do tego bardzo wygodna, chociaż pasek trochę za długi nawet na maxa zmniejszony ;) Mieści się do niej piłka, składana miseczka, smaki i kliker. Ewentualnie w innym zestawieniu nawet aparat wepchnę :D A'propos działki, dzisiaj poszliśmy tam o 15 a wróciliśmy przed 21, tak nam się dobrze siedziało :lol: Poszaleliśmy z psami, Miczka oczywiście piłka i hopsalnia, a Cekin razem z A. robili porządki z owocami i nawalali się butelką :lol: A do tego zabraliśmy psy na spacer, żeby pozwiedzać tamtejsze tereny. Zdjęcia mam i to całkiem sporo :D Quote
rashelek Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Efekty naszego odchudzania. Jeszcze nie jest idealnie, ale 80% planu wykonane :D :cool3: Quote
rashelek Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 I psom wzięło się na wspólną zabawę w piasku! Pierwszy raz od jakiegoś roku :D Quote
Agnes Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Pooglądałam fotki wodne i aż mi tęskno za takimi spacerami z psem :) z Azą często chodziłam nad staw, rzucałam piłkę i mogłyśmy tak 30min spędzić czas. Fanta póki co zaczęła do wody wchodzić dopóki ma grunt, ale często za drugim psem. Sama z siebie raczej się dalej nie pcha. Liczę na to, że z czasem załapie, że pływanie jest fajne. Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Psiaki zaczęły się bawić jak Cekin na smyczy wylądował :D A Miczka.... No no no odchudź też moją troszeczkę :D Quote
Talia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Agnes napisał(a):Pooglądałam fotki wodne i aż mi tęskno za takimi spacerami z psem :) z Azą często chodziłam nad staw, rzucałam piłkę i mogłyśmy tak 30min spędzić czas. Fanta póki co zaczęła do wody wchodzić dopóki ma grunt, ale często za drugim psem. Sama z siebie raczej się dalej nie pcha. Liczę na to, że z czasem załapie, że pływanie jest fajne. Mnie ostatnio moja z wodą zaskoczyła. Było jej tak gorąco (chociaż spacer już po godzinie 20), że wskoczyła bez namysłu cała do wody - nawet bez wchodzenia kroczek po kroczku. Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Cześć :) W Croppie takie cuda? To co ja jeszcze robię przed kompem? :D Fajna sprawa z tą działką, coś własnego, ale dla psów atrakcja. Jeeeej, ładnie już młoda wygląda, podoba mi się jej sylwetka ;). Powodzenia w dalszym odchudzaniu. Bawiące się psy :loveu: Coś pięknego. Quote
rashelek Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='Agnes']Pooglądałam fotki wodne i aż mi tęskno za takimi spacerami z psem :) z Azą często chodziłam nad staw, rzucałam piłkę i mogłyśmy tak 30min spędzić czas. Fanta póki co zaczęła do wody wchodzić dopóki ma grunt, ale często za drugim psem. Sama z siebie raczej się dalej nie pcha. Liczę na to, że z czasem załapie, że pływanie jest fajne. A za zabawką też nie popłynie? Jak ja byłam z Miką pierwszy raz nad wodą, to właśnie piłka była bodźcem do pływania, za to teraz leci do wody dla samej frajdy i nie chce z niej wychodzić ;) Za to Poczwar nie pływa, ale chętnie biega/stoi w wodzie, kiedy jest bardzo gorąco. [quote name='marta1624']Psiaki zaczęły się bawić jak Cekin na smyczy wylądował :D A Miczka.... No no no odchudź też moją troszeczkę :D Cekin wylądował na smyczy, bo w ferworze zabawy by z Miczusia zrobił ciapatego naleśnika :lol: Zapraszam, ale ostrzegam, że kondycja musi być do tego odpowiednia :grins: [quote name='Talia']Mnie ostatnio moja z wodą zaskoczyła. Było jej tak gorąco (chociaż spacer już po godzinie 20), że wskoczyła bez namysłu cała do wody - nawet bez wchodzenia kroczek po kroczku. Super, że zapomniała o strachu czy niechęci do wody i po prostu pobiegła się ochłodzić :D Muszę zaraz wpaść do Waszej galerii poczytać :) [quote name='Ty$ka']Cześć :) W Croppie takie cuda? To co ja jeszcze robię przed kompem? :D Fajna sprawa z tą działką, coś własnego, ale dla psów atrakcja. Jeeeej, ładnie już młoda wygląda, podoba mi się jej sylwetka ;). Powodzenia w dalszym odchudzaniu. Bawiące się psy :loveu: Coś pięknego. Witamy Tysiaku! Ja akurat Croppa fanpejdża przeglądam regularnie, bo bardzo lubię rzeczy od nich i co rusz znajduje się coś w moim guście. Już jest coraz lepiej, a teraz jak ostrzyżona to tymbardziej nie może być gruba :P Szkoda, że tak rzadko im się zbiera na zabawy ;) W środę planujemy z Dexowymi wspólny spacer, tym razem to my z Miczką jedziemy do nich. Chcemy pomęczyć psy na hopce i tunelu. Ciekawa jestem, czy Mika w ogóle do niego wejdzie :eviltong: Także fotki jakieś pewnie się pojawią. A póki co, reszta z wczoraj :) Tańce połamańce, czyli dupa na głowie :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Z Miki naleśnik.... :D A to wysyłam ci moją, ale ostrzegam- kondycję ma aż za dużą :D Quote
kalyna Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-Y7_gkvCGDtk/U8LaCio2jeI/AAAAAAAAMIg/STbwIZq3BEs/s640/2014.07.13%20%2841%29.JPG piękny :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/--qw_6F9vR6U/U8LZ85R5QGI/AAAAAAAAMHY/zkmRT3NMaRQ/s640/2014.07.13%20%2832%29.JPG suuuper, fajna szłit focia :loveu: nic tylko wywołać i w ramkę ;) A nereczka fajnie się prezentuje, o wiele lepiej niż na zdjęciach jej samej ;) Quote
Ty$ka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 To sama muszę chyba praktykować śledzenie fp ;) https://lh6.googleusercontent.com/-OhY-p6M2fcE/U8LZ-HLHLZI/AAAAAAAAMHo/orWA5ceAH5k/s640/2014.07.13%20%2834%29.JPG nie miała czym się bawić :D https://lh3.googleusercontent.com/-8bxeh6gYVZI/U8LZ8Wef8OI/AAAAAAAAMHQ/J8PGE9nYQIk/s640/2014.07.13%20%2831%29.JPG super :loveu: Quote
Recommended Posts