Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Możecie mi streścić, jak wygląda sytuacja chłopaka? Czy właściciel skupu nie zgodził się na wystawienie mu budy i dlatego kombinujecie hotelik? Czy z jakichś innych powodów?[/QUOTE]
Justynka właściciel sie nie zgodził:shake:mimo,ze proponowałam bude,opieke weta i karmę:roll:
nadal przebywa przy skupie,w krzakach.

Posted

Masz może do niego numer telefonu? Spróbowałabym z nim pogadać jako fundacja (to na ludziach często robi wrażenie), zaproponowałabym mu to samo, co Ty plus reklamę na naszej stronie internetowej, że jego firma jest przyjazna zwierzętom. Co sądzisz?

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Masz może do niego numer telefonu? Spróbowałabym z nim pogadać jako fundacja (to na ludziach często robi wrażenie), zaproponowałabym mu to samo, co Ty plus reklamę na naszej stronie internetowej, że jego firma jest przyjazna zwierzętom. Co sądzisz?[/QUOTE]
Justyna nie mam...ale to chyba nie przejdzie,to już taki typ człowieka...Misiek ostatnio złapał go za nogawkę.......
Zbieram na hotel,a jak widzisz kiepsko to idzie.

Posted

Witam Cię Misiu :* i wszystkie cioteczki z samego podlasia zawiało mnie tu do Ciebie .
Jak sytuacja toi na dzień dzisiejszy ile jest już pieniążków uzbieranych na hotelik ?
Może tak przy dokarmianiu można by było mu podać tabletkę na odrobaczenie bo zapewne je posiada.i może póki tam lata zakupić mu jakąś obróżkę przeciw pchełkom itd ? Ja niestety nie mogę pomóc finansowo, mogę rozgłosić jedynie wątek i Miśkowy bazarek. Szkoda psiulka widać,że życie go nieoszczędziło, skoro taki nieufny chodzi. Ja mam trochę rzeczy na bazarek mogłabym go zrobić tylko nie posiadam konta na które mogłabym odbierać pieniążki w razie zakupu ;/ chociaż może jakbym pogadała z mamą wtedy mogłabym użyczyć jej konta co o tym myślicie ? Bo posiadam ciuszki dla młodszych książki filmy, płyty,jakieś figurki by się znalazły może coś by się udało sprzedać. Wyczytałam tutaj że od września możliwy byłby BDT jeśli dobrze zrozumiałam, to chociaż żeby do tej pory gdzieś go ulokować. A jak z jego łapką już nie kuleje psinka ?

Posted

Witaj Paulina,miło,że zainteresowałaś się Misiem. Deklaracji jest niestety mało,zerknij na pierwszy post,tam jest wszystko napisane. Jest nieufny,bo nic dobrego nie zaznał w swoim życiu od ludzi. Na łapkę jeszcze kuleje,podobno sforsował,gdy kopał w ziemi.
Każda pomoc dla niego jest na wagę złota...dziękuję.

Posted

[quote name='rita60']Mnie też:-(jestem u niego codziennie,coraz bardziej kuleje na tą przednią łapkę.[/QUOTE]

A może ma zwyrodniałe stawy? Mamy u siebie psa, który nagle zaczął kuleć, przestał w ogóle się prawie na łapie utrzymywać. Wszyscy myśleli, że może nadwyrężył, skręcił, złamał... U weta się okazało, że nic z tych rzeczy - ale zwyrodnienie stawów już owszem. Dostawał preparaty na stawy i antybiotyki przez tydzień, odeszło "samo". Teraz jest wzmacniany artroflexem.

Posted

[quote name='Drzagodha']To co ciotka, zbieramy na artroflex ;) Raczej mu nie zaszkodzi, a pomóc może :)[/QUOTE]
Ale myślę,że najpierw trzeba by zdiagnozować tą łapkę,bo jesli to uraz mechaniczny,to pójdziemy nie w tym kierunku.