Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2012 !!!!!!!!!

A dla ciebie Misiaczku kochający domek.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie tego szczegolnego poranka, jest spokojnie , psiaki i kociaki odetchnely po tej rozstrzelanej nocy....

niech Nowy Rok przyniesie nam wszystkim , to czego w ubieglym nie udalo nam sie osiagnac , niech bedzie dla nas dobry
wszystkim Misiom tego swiata zycze pelnej miski, cieplego poslanka i wlasnej, glaszczacej reki.... kochajacego serca

Posted

MISIACZKU ŻYCZĘ CI ABY TEN ROK BYŁ DLA CIEBIE LEPSZY....
ZEBY 2012 PRZYNIÓSŁ CI CIEPŁY DOMEK WRAZ Z KOCHAJĄCYMI OPIEKUNAMI...
ORAZ OGROM SZCZĘŚCIA I RADOŚCI

A WAM DOGO CIOTECZKI ŻYCZĘ WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI I WSZSTKIEGO CO DLA WAS NAJLEPESZE :)

[IMG]http://www.glitters123.com/glitter_graphics/Festivals/Happy_New_Year/Happy-New-Year-Glitters-28.gif[/IMG]

Posted

Rozmawiałam z Pania,mam dzwonic jeszcze w sobote,albowiem w przyszłym tygodniu ma przyjechać do Miedzywodzia na tydzien. Wtedy bedzie okazja spotkać się z nia i zobaczyc warunki w jakich miałby przebywać Micholek.
kava czy mogę prosic o namiary na tą Panią z Wolina ?

Posted

No to teraz czekamy do soboty,a potem na wyniki wizyty...co prawda marzyłam,że Misiek będzie się wylegiwał na kanapie,ale przecież nie można mieć wszystkiego. Może takie życie bardziej mu odpowiada......

Posted

Ja też zaciskam :kciuki:
Ritko nie każdy pies woli kanapę od podwórka i wydaje mi się, że Misiek właśnie taki jest. Najważniejsze, żeby miał swojego człowieka, nie ważne gdzie byleby był i byle kochał :)

Posted

[quote name='an-na']Ja też zaciskam :kciuki:
Ritko nie każdy pies woli kanapę od podwórka i wydaje mi się, że Misiek właśnie taki jest. Najważniejsze, żeby miał swojego człowieka, nie ważne gdzie byleby był i byle kochał :)[/QUOTE]
Tez tak myślę,żeby był tylko kochany.....

Posted

Dzwoniłam do pani Marzeny,sprawa się odwlecze w czasie,bo ma remont w domu i musi poczekać na jego zakończenie,będę dzwoniła w piatek. Sprawa adopcji Misia jak najbardziej aktualna,

Posted

[quote name='Kava']czy pani Marzena, to potencjalna nowa pani Miska?
a czy osiagnelas pania z Wolina?[/QUOTE]
Tak,to pani Marzena.
Nie dzwoniłam jeszcze do pani z Wolina,bo nie wiem dokładnie,kiedy pani Marzena będzie w Międzywodziu,jak już będę miała info,to zadzwonię:lol:

Posted

Przepraszam za spam,ale sprawa bardzo pilna !!!!!
[INDENT][B]Czy znacie jakiegoś ozdrowieńca nosówki? Potrzebna jest pilnie jego krew. Ozdrowienie mogło mieć miejsce maksymalnie 1,5 roku temu[/B] - [B]NA CITO!!![/B] [/INDENT]