Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna najprawdopodobniej wyjeżdża w styczniu...zostało niewiele czasu...dzwoniłam do stonki ale nie odbiera.
Misio to specyficzny pies i nie wszyscy sobie z nim poradzą:shake:

Posted

[quote name='rita60']Justyna najprawdopodobniej wyjeżdża w styczniu...zostało niewiele czasu...dzwoniłam do stonki ale nie odbiera.
Misio to specyficzny pies i nie wszyscy sobie z nim poradzą:shake:[/QUOTE]
Dzwoń cierpliwie, sądze że właśnie stonka sobie poradzi. Napisałam na fejsie do stonki i dałam link do wątku

Posted

[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/9066/kerstkus1.gif[/IMG]

[LEFT][COLOR=#000000]Niech te radosne święta będą dla Was szczęśliwe,[/COLOR]
[COLOR=#000000]niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję[/COLOR]
[COLOR=#000000]oraz dużo dobrego w Nowym Roku.[/COLOR][/LEFT]

[LEFT][B][COLOR=olive]A tobie Micholku życzę najwspanialszego domku pod słoncem...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000][/COLOR][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
Rozmawiałam ze stonką,jest zaklepane miejsce u niej w kojcu...
teraz tylko kwestia deklaracji:roll:mam nadzieję,że pomozecie cioteczki.[/LEFT]

Posted

Zycze Wam, aby kazde z Was spedzilo te Swieta tak jak tego pragnie. Tym z Was, ktorzy potrzebuja wsparcia, zycze aby je otrzymali. Tym, ktorzy sa chorzy, aby wyzdrowieli.Tym, ktorzy czuja sie samotni i nieszczesliwi, aby dostrzegli, ze otaczaja ich dobrzy, zyczliwi ludzie, a szczescie mozemy znalezc w nas samych.
Tym z Was, ktorzy lubia rodzinne spacery zycze pieknej, slonecznej pogody i sniegu skrzypiacego pod butami. Tym z Was, ktorzy chca po prostu odpoczac zycze spokoju. Tym, ktorzy pragna spotkac sie z przyjaciolmi i rodzina zycze jak najmilszego towarzystwa. A wszystkim nam zycze, abysmy pamietali, ze naprawde niewazne sa wszystkie umyte okna i jeszcze jedna salaterka swiatecznej potrawy. Ze wazne jest poczucie szczescia, milosci i afirmacji. Ze Swieta nie maja byc stresem lecz radoscia. A wiec:
Niech te Swieta przyniosa nam wszystkim radosc i pojednanie, niech przemina zdrowo, bez stresow i bez przejedzenia i przepicia. Niech sianko pod obrusem przypomni nam, ze nawet jesli nie zawsze mozemy sobie pozwolic na wszystko, to jednak nikt z nas nie umiera z glodu. Niech puste miejsce prze stole napelni nas radoscia wspomnien i wiara w pojednanie i spotkanie (kiedys, tam, moze w innym swiecie) z Osobami, ktorych zabraklo. Niech beda to Swieta Milosci do wszystkich Stworzen na tej ziemi, Radosci i doceniania Darow, ktore otrzymalismy, Wiary, ze zycie jest piekne i pelne Cudow i Nadziei.

Posted

Justyna wyjechała na święta do Krakowa. Ja będę odwiedzać i karmić Misia. Obiecał, że będzie miły na tyle, na ile potrafi :)

[URL=http://img196.imageshack.us/i/imgp2990u.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7114/imgp2990u.jpg[/IMG][/URL]