Jump to content
Dogomania

Oleńka ma dom - zostaje u Konisi!!! Konisia, wielkie dzięki!!

Recommended Posts

Posted

konisia napisał(a):
A czy można ewentualnie zobaczyć Dzwoneczk na żywo i porozmawiać z doświadczonym kociarzem? Może mogłabym dać mu tymczas, tyle tylko, że nigdy kotów nie miałam i mam masę wątpliwośći.

kocince udostępniła swoją piwnicę Pan Jola z Targówka (o ile pamięć mnie nie myli). Sama ma 4 swoje koty. Ona dokarmia też i opiekuje sie osiedlowymi kotami. Jeżeli chcesz zobaczyc kocinkę i dowiedziec sie dużo o kotach to skontaktuję Cię z Panią Jolą. A Dzwoneczek na pewno odwdzięczy się za okazana pomoc :loveu:

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawe czy gdyby wyglądała tak jak kotka Sońka albo była rasowym psem (dla odmiany) takim jak Tosa Inu to też by było w jej sprawie kilka telefonów dziennie?
Ech, garbaty ten los :-(
Trzymaj się malutka, znajdziemy super domek dla Ciebie, bo na to w pełni zasługujesz:loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
Ciekawe czy gdyby wyglądała tak jak kotka Sońka albo była rasowym psem (dla odmiany) takim jak Tosa Inu to też by było w jej sprawie kilka telefonów dziennie?

Tweety, prawodpodobnie by tak było:( Ech...:shake:

Co do mojego tymczasu to sprawy finansowe się ciut skomplikowały i wszytsko musi odwlec się w czasie, ale pamiętam wciąż o Dzwoneczku

Posted

konisia napisał(a):

Co do mojego tymczasu to sprawy finansowe się ciut skomplikowały i wszytsko musi odwlec się w czasie, ale pamiętam wciąż o Dzwoneczku

dzięki za zainteresowanie srebrnym nieboraczkiem. O jakim odwleczeniu w przeliczeniu na dni lub tygodnie możemy mówić?

Posted

konisia napisał(a):

a skarpetka na AFN nie rozwiązałaby sprawy? Ona tam większość dnia jest sama,w półmroku, może nagle zrobić się zimno ....

Posted

konisia napisał(a):
Myślę, że tydzień, dwa max. Zaznacza, że nie jest to pewne na 100%.

kiepska sprawa znaczy się. Ja mogę zostawić ją jeszcze tydzień w Warszawie a potem muszę ja zabrać. Wyżebrałam jakis tymczas w Nowym Sączu ale "bardzo niechętnie i z obrzydzeniem" . Boję się, że np. za kilka dni powiedzą mi, że na przykład rozmyślili się i wtedy juz nie mam co z nią zrobić, bo do swoich kotów nie mogę jej wziąć. Nie chcę nawet mysleć co wtedy :-(
Naprawdę nie ma nikogo kto nie chciał by mieć takiego pięknego Dzwoneczka? Przecież ona jest taka jak inny kot, nie jest gorsza z powodu choroby. Tak samo łobuzuje i przytula się jak zdrowy kociak, tak samo potrzebuje ciepłego kącika i miseczki z jedzeniem a już na pewno tak samo potrzebuje mieć swojego człowieka

Posted

Dogomaniacy!!! Pomóżcie!!! Czy ktoś może podjąć męską decyzję i wziąć do siebie Dzwoneczka? Błagam, tymczas oferowany "bardzo niechętnie i z obrzydzeniem" to naprawdę straszna rzecz.-Wiem, bo kiedyś sama byłam zmuszona korzystać z czegoś takiego... Pomóżcie-plisss:help1:

Posted

U mnie trzy koty , u rodziców pieć.
Ale napiszę do fajnych młodych ludzi , którzy adoptowali stareńkiego pieska Kajtusia z Łodzi . Oni są na forum ( Akteris) , jakoś tak mi przyszli na myśl gdy czytałam ten wątek:roll:

Posted

Patia napisał(a):
Ale napiszę do fajnych młodych ludzi , którzy adoptowali stareńkiego pieska Kajtusia z Łodzi . Oni są na forum ( Akteris) , jakoś tak mi przyszli na myśl gdy czytałam ten wątek:roll:

Będziemy bardzo wdzięczni jeśli nam pomożesz:loveu:

Posted

Patia napisał(a):

Patia, zbawienie Ty moje :loveu: :loveu: :loveu: