Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za zaproszenie Paulinken.Niestety juz mam deklaracje na inne bidy....Moglabym przeslac cosik ale niestety dopiero w pazdzierniku...

Trzymam tymczasem Kreciku kciuki....

Posted

[quote name='paulinken']Klauduś, nie dostałam konta. Skarpeta Talcott też by chciała.[/QUOTE]

Klaudia jak wróci do domu to zaraz wyśle konto - na Krecika konta użyczy Przystań Ocalenie - bo już z Nimi rozmawiała Klaudia.
Reszte napisze sama

Posted

[quote name='Łukasz__']Klaudia jak wróci do domu to zaraz wyśle konto - na Krecika konta użyczy Przystań Ocalenie - bo już z Nimi rozmawiała Klaudia.
Reszte napisze sama[/QUOTE]

I oni będą prowadzić rozliczenia?

Posted

[quote name='paulinken']Właściwie nie ma wcale... ja zapłacę za pierwszy miesiąc, ale jeśli zechcesz się dołożyć, to by było super! Może porozsyłasz też zaproszenia?[/QUOTE]

Ja przez moją pracę nie mam czasu na słanie zaproszeń:( ale dołoże dla Krecika jednorazowo 200 zł na hotel lub opłatę badań i zabiegów. Kto będzie skarbnikiem i jak będzie podawane rozliczenie? Poproszę o konto na pw.

Krecik jest słabo widzący?

Posted

bico, super! Właśnie jeszcze nie wiem, kto będzie skarbnikiem, ja bym wolała nie, bo prowadzę już 3 rozliczenia... ale jak się nikt nie zgłosi, to ewentualnie mogę. Klauduś podała też konto Przystani Ocalenie, podobno tam można wpłacać, ale nie wiem, czy na Krecika też.

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Na Krecika też - bo oba są w tym samym hoteliku.
Konto wkleję w pierwszy post wieczorem - i najważniejszy dopisek "DLA KRECIKA"[/I][/QUOTE]

To samo co u Maciusia?

Posted

Słuchajcie, uaktualnijcie info na temat Krecika i zbieranych deklaracji na niego na FB, bo tam nic o tym nie ma. I podajcie tam namiar na wpłaty deklaracji, ale z całym adresem własciciela konta, bo wiele banków wymaga tego do przelewów.
Zobaczę jak sytuacja z Lukasem i jak się policzę sama ze sobą dam znać czy bedę mogła dać jakąś stałą deklarację.

Tu wątek Krecika:
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=101107943322766[/url]

Posted

[quote name='paulinken']To przeklejam:
69 1050 1399 1000 0090 7715 1463
Przystań Ocalenie. [B]Koniecznie dopisek "dla Krecika".[/B][/QUOTE]
Nie mogę się dopatrzeć adresu Przystani na ich stronie, a mój bank wymaga tego do przelewów... Proszę o info. Chcę raz na miesiąc wpłacać na niego 15zł.

Posted

ok, skrzynka zamiast ulicy, mam nadzieję że to wystarczy. Ustawię przelew na koniec miesiąca, więc pójdzie już w sierpniu. Generalnie to samo konto, co dla Maciusia- tzn, że Maciuś jakby bardziej zaopatrzony w deklaracje, czy po prostu idzie na dwóch malców? I jak potem sprawdzać/kontaktować się itd- czy przelewy dochodzą i jak się chłopaki czują;)? Ten wątek będzie źródłem info cały czas?:)
p.s. Krecik jest klonem mojego osobistego kumpla, tyle, że mój ma jedno oko i trochę więcej bieli na pysiu;)

Posted

[I]Stałe informacje będą cały czas jak tylko coś wpłynie na Przystaniowe konto - zaraz to tu uwzględnię. Postaram się któregoś dnia podjechać zrobić świeże zdjęcia :)
Dziękujemy za pieniążek dla Krecika! :modla:
Chłopcy obaj bez kaski niestety - same rachunki od weta gigantyczne...
[/I]