Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Pfff, ja wrzucałam ostatnio kilka zdjęć!
Wybiorę się z Angi na spacerek, to będą nowe zdjęcia, ale najpierw niech się pogoda ogarnie :eviltong:[/QUOTE]

wiem wiem , Twoje też oglądam na bieżąco :eviltong: ale nie zawsze komentuję :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja się praktycznie na dogo nie odzywam, nie chce mi się :eviltong:[/QUOTE]

Ja sie odzywam ale nie zawsze bo czasami nie mam ochoty na droczenie sie a jak u Ciebie coś napisze to zawsze spotykam sie z komentarzem Aleksa :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja sie odzywam ale nie zawsze bo czasami nie mam ochoty na droczenie sie a jak u Ciebie coś napisze to zawsze spotykam sie z komentarzem Aleksa :eviltong:[/QUOTE]

Ojj tam, ja do tego nie podchodzę na poważnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Ojj tam, ja do tego nie podchodzę na poważnie :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też nie :eviltong: ale nie chce mi się z nim kłócić :eviltong: teraz i tak miesiąc go nie "przeczytam" :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']żal mi tych dogociotek, serio...
Miśka dostała dzisiaj świńskie ucho, oczywiście już połowy ucha nie ma :D[/QUOTE]

Moim zdaniem nie powinno być czegos takiego jak bann na forum , każdy ma prawo powiedzieć to co myśli ....

nasze juz pół wora śmierdziuchów zjadły , kurde cały przedpokój tym wali :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Moim zdaniem nie powinno być czegos takiego jak bann na forum , każdy ma prawo powiedzieć to co myśli ....

nasze juz pół wora śmierdziuchów zjadły , kurde cały przedpokój tym wali :shake:[/QUOTE]

Ja dlatego czasem wolę się nie odzywać , bo potem są kłótnie i bany lecą :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']fuj , uszy świnskie , nosy , w innej galerii penisy wołowe , chcecie zebym wam galerie zachawciła ??:eviltong:[/QUOTE]

a co jest obrzydliwego w swinskich uszach? :D

Posted

[quote name='Angi']mam jeszcze świński nos :evil_lol:[/QUOTE]

Sonia uwielbia świńskie uszy :diabloti: ... najpierw przynosi mi , abym jej rzucała , a potem zjada :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Sonia uwielbia świńskie uszy :diabloti: ... najpierw przynosi mi , abym jej rzucała , a potem zjada :evil_lol:[/QUOTE]

Miśka tez, jednak te uszy to droga sprawa :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']noo to u mnie trzeba być jak zakupy z sklepu internetowego przyjdą :evil_lol:
I upierdliwiec Ciapek, który żuli wiecznie te przysmaki :lol:[/QUOTE]
Wyślij mi :grins:

chyba w środę idę z Emi do weta, przytyła przez ten tydzień :mad: :lol: