łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Naklejka']Pfff, ja wrzucałam ostatnio kilka zdjęć! Wybiorę się z Angi na spacerek, to będą nowe zdjęcia, ale najpierw niech się pogoda ogarnie :eviltong:[/QUOTE] wiem wiem , Twoje też oglądam na bieżąco :eviltong: ale nie zawsze komentuję :eviltong: Quote
Naklejka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja się praktycznie na dogo nie odzywam, nie chce mi się :eviltong: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Naklejka']Ja się praktycznie na dogo nie odzywam, nie chce mi się :eviltong:[/QUOTE] Ja sie odzywam ale nie zawsze bo czasami nie mam ochoty na droczenie sie a jak u Ciebie coś napisze to zawsze spotykam sie z komentarzem Aleksa :eviltong: Quote
Naklejka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja sie odzywam ale nie zawsze bo czasami nie mam ochoty na droczenie sie a jak u Ciebie coś napisze to zawsze spotykam sie z komentarzem Aleksa :eviltong:[/QUOTE] Ojj tam, ja do tego nie podchodzę na poważnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Naklejka']Ojj tam, ja do tego nie podchodzę na poważnie :evil_lol:[/QUOTE] Ja też nie :eviltong: ale nie chce mi się z nim kłócić :eviltong: teraz i tak miesiąc go nie "przeczytam" :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 żal mi tych dogociotek, serio... Miśka dostała dzisiaj świńskie ucho, oczywiście już połowy ucha nie ma :D Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']żal mi tych dogociotek, serio... Miśka dostała dzisiaj świńskie ucho, oczywiście już połowy ucha nie ma :D[/QUOTE] Moim zdaniem nie powinno być czegos takiego jak bann na forum , każdy ma prawo powiedzieć to co myśli .... nasze juz pół wora śmierdziuchów zjadły , kurde cały przedpokój tym wali :shake: Quote
Sonka95 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Hej [COLOR=#ffffff].......[/COLOR] :D Quote
Sonka95 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Moim zdaniem nie powinno być czegos takiego jak bann na forum , każdy ma prawo powiedzieć to co myśli .... nasze juz pół wora śmierdziuchów zjadły , kurde cały przedpokój tym wali :shake:[/QUOTE] Ja dlatego czasem wolę się nie odzywać , bo potem są kłótnie i bany lecą :roll: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 mam jeszcze świński nos :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Sonka95']Ja dlatego czasem wolę się nie odzywać , bo potem są kłótnie i bany lecą :roll:[/QUOTE] Ja czaszem też się wolę nie odzywać :D Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 fuj , uszy świnskie , nosy , w innej galerii penisy wołowe , chcecie zebym wam galerie zachawciła ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 penisa to też kiedyś Miśka dostała :lol: Były jeszcze wymiona, jednak zapomniałam aby jej kupić. Skupiłam się na łysych szczurach :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']fuj , uszy świnskie , nosy , w innej galerii penisy wołowe , chcecie zebym wam galerie zachawciła ??:eviltong:[/QUOTE] a co jest obrzydliwego w swinskich uszach? :D Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Quwa nie ej , za słaba jestem na takie jedzenie , a jak to śmierdzi :eek2: a ja dzisiaj w zoologu oglądałam takiego ładnego królicka :loveu: Quote
Sonka95 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']mam jeszcze świński nos :evil_lol:[/QUOTE] Sonia uwielbia świńskie uszy :diabloti: ... najpierw przynosi mi , abym jej rzucała , a potem zjada :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 To nie jest wędzone, ona jakoś średnio do tego wędzonego. Chyba jej się to obrzydło :lol: Teraz śpi przy tym uchu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia uwielbia świńskie uszy :diabloti: ... najpierw przynosi mi , abym jej rzucała , a potem zjada :evil_lol:[/QUOTE] Miśka tez, jednak te uszy to droga sprawa :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 noo to u mnie trzeba być jak zakupy z sklepu internetowego przyjdą :evil_lol: I upierdliwiec Ciapek, który żuli wiecznie te przysmaki :lol: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='kalyna']noo to u mnie trzeba być jak zakupy z sklepu internetowego przyjdą :evil_lol: I upierdliwiec Ciapek, który żuli wiecznie te przysmaki :lol:[/QUOTE] Wyślij mi :grins: chyba w środę idę z Emi do weta, przytyła przez ten tydzień :mad: :lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']Wyślij mi :grins: chyba w środę idę z Emi do weta, przytyła przez ten tydzień :mad: :lol:[/QUOTE] pewnie ją zapasłaś !:eviltong: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']Wyślij mi :grins: [/QUOTE] nie ma tak dobrze :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Tora też lubi suszone śmierdziuszki :D Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 nie było mnie tydzień :grins: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-tkyOse1Aji4/UR1Trsova4I/AAAAAAAABao/6oTIoVdsHG4/s512/P1290097.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts