Tyśka) Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 ooo :D ciekawe jak będzie prezentować się na psicy :D Quote
Patikujek Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Fajne Skąd to? Bo na komórce za mały ekran by odczytać metkę Quote
angineuuka Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 12 godzin temu, Patikujek napisał: Fajne Skąd to? Bo na komórce za mały ekran by odczytać metkę sowinka desing :) na fotki na psie to jeszcze musita poczekać, bo musze je wykąpac ahaha Quote
Patikujek Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 9 minut temu, angineuuka napisał: sowinka desing :) na fotki na psie to jeszcze musita poczekać, bo musze je wykąpac ahaha Ty to masz zawsze tylko jedną wymówkę Quote
angineuuka Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 5 minut temu, Patikujek napisał: Ty to masz zawsze tylko jedną wymówkę aktualnie są tak upierdolone, ze szkoda obrozy za 10 zł na nie :P poztym i tak obiecałam ze tutaj fotek nie bedzie bo nie ogadaacie :D Quote
angineuuka Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 ale i tak będę focić te rzeczy swoje na psach, dla firm.. więc moze wam wrzucę :D Quote
Patikujek Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 2 minuty temu, angineuuka napisał: ale i tak będę focić te rzeczy swoje na psach, dla firm.. więc moze wam wrzucę :D Może? ... Quote
angineuuka Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Przed chwilą, Patikujek napisał: Może? ... no może, raczej nie morze :D Quote
*Magda* Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 2 godziny temu, angineuuka napisał: aktualnie są tak upierdolone, ze szkoda obrozy za 10 zł na nie :P poztym i tak obiecałam ze tutaj fotek nie bedzie bo nie ogadaacie :D Co to za kłamstwo?! Oglądamy :( A przynajmniej ja oglądam jak już mam czas na dogo :P Quote
angineuuka Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Co to za kłamstwo?! Oglądamy :( A przynajmniej ja oglądam jak już mam czas na dogo :P tobie to mogę na whatsappie wysyłać :P Quote
łamAga Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Ja tez oglądam :P nie zawsze komentuje ale zawsze oglądam :P a psy wykąpane i wysuszone z tego co wiem :P Quote
angineuuka Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Upierdolił mnie mój własny pies dzisiaj :P Quote
angineuuka Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 fotek jeszcze żadnych nie zrobiłam. Dzisiaj byłam z mamke u lekarza, jak wróciłam to poszłam spać i jak wstałam to się ciemno zrobiło xD Quote
Ania :) Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 43 minuty temu, angineuuka napisał: Upierdolił mnie mój własny pies dzisiaj :P Spoko, ja w tamtym roku gównem własnego psa miałam bluzkę upierdzieloną xd przebijesz mnie? Edit:a Hhaha napisałam to i się kapłam że Ty o ugryzieniu chyba mówisz? Xddddd 1 Quote
Patikujek Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 2 godziny temu, Ania :) napisał: Spoko, ja w tamtym roku gównem własnego psa miałam bluzkę upierdzieloną xd przebijesz mnie? Edit:a Hhaha napisałam to i się kapłam że Ty o ugryzieniu chyba mówisz? Xddddd Nie no Ania jesteś the best .... leżę i kwiczę hahahaha 2 godziny temu, angineuuka napisał: Upierdolił mnie mój własny pies dzisiaj :P który ? 2 godziny temu, angineuuka napisał: fotek jeszcze żadnych nie zrobiłam. Dzisiaj byłam z mamke u lekarza, jak wróciłam to poszłam spać i jak wstałam to się ciemno zrobiło xD wymówki, ciągle wymówki Quote
angineuuka Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 2 godziny temu, Ania :) napisał: Spoko, ja w tamtym roku gównem własnego psa miałam bluzkę upierdzieloną xd przebijesz mnie? Edit:a Hhaha napisałam to i się kapłam że Ty o ugryzieniu chyba mówisz? Xddddd ostatnio wyjebałam się w błoto. Jak się okazało, to nie było samo bloto. Piękne zapachy towarzyszły mi w czasie drogi do domu, wszak musiałam się przebrać xD Quote
angineuuka Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 42 minuty temu, Patikujek napisał: Nie no Ania jesteś the best .... leżę i kwiczę hahahaha który ? wymówki, ciągle wymówki To trzeba było spać dwie godziny, i kisić się z 5 godzin u lekarza :D 2 godziny temu, Ania :) napisał: Spoko, ja w tamtym roku gównem własnego psa miałam bluzkę upierdzieloną xd przebijesz mnie? Edit:a Hhaha napisałam to i się kapłam że Ty o ugryzieniu chyba mówisz? Xddddd Quote
Ania :) Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 9 godzin temu, angineuuka napisał: ostatnio wyjebałam się w błoto. Jak się okazało, to nie było samo bloto. Piękne zapachy towarzyszły mi w czasie drogi do domu, wszak musiałam się przebrać xD No ja tak też pięknie wyglądająca i pachnąca (w białej bluzce) musiałam iść przez miasto xdd Quote
angineuuka Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Dnia 27.02.2018 o 09:53, Ania :) napisał: No ja tak też pięknie wyglądająca i pachnąca (w białej bluzce) musiałam iść przez miasto xdd :D ahah mrozy mijają, bede mogla umyc auto! :D Quote
Patikujek Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 godziny temu, angineuuka napisał: :D ahah mrozy mijają, bede mogla umyc auto! :D A psy już wykąpałaś? Dawaj foty a nie autuj mi tu Quote
angineuuka Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 12 godzin temu, Patikujek napisał: A psy już wykąpałaś? Dawaj foty a nie autuj mi tu ba, drugi raz je wykąpałam nawet :P Quote
angineuuka Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 prawdopodobnie przypadkiem będę 29.o4 na wystawie w Opolu :> Quote
Recommended Posts