angineuuka Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 do niedzieli ma padać ;) raz mocniej, raz słabiej.. ale ma. Któregoś dnia ma tak padać, ze może podtopić ;/ 20 lat temu też była taka powódz... :P Quote
*Magda* Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 21 godzin temu, angineuuka napisał: do niedzieli ma padać ;) raz mocniej, raz słabiej.. ale ma. Któregoś dnia ma tak padać, ze może podtopić ;/ 20 lat temu też była taka powódz... :P Kurde, to już 20 lat minęło od pamiętnej powodzi w '97 roku Tak wyglądało wtedy moje miasto: I moja ulica gdzie wtedy mieszkałam: Quote
angineuuka Posted September 20, 2017 Author Posted September 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kurde, to już 20 lat minęło od pamiętnej powodzi w '97 roku Tak wyglądało wtedy moje miasto: I moja ulica gdzie wtedy mieszkałam: masakra :/ Ja tego nie pamiętam, miałam całe pół roku :p ale pompa nie nadążała podobno :/ Teraz nam też się zbiera woda w cholerę, a na jutro zapowiadają ulewne deszcze... :/ Quote
angineuuka Posted September 30, 2017 Author Posted September 30, 2017 Miałam napisać jak nam minely ostatnie kilka dni oraz co nas czeka w przyszłym. Chciałam tez dodac kilka zdjęc, powiedzieć ze jutro mija cztery lata od wzięcia Comy pod nasz dach i inne rzeczy z tym związane. Ale nie chce mi się. Wiec napisze tylko: hejka wszystkim :p Quote
łamAga Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Tylko że teraz nikt na dogo nie wchodzi ;( Quote
angineuuka Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 4 godziny temu, łamAga napisał: Tylko że teraz nikt na dogo nie wchodzi ;( dlatego dodam wsio na fb ;) tutaj juz jednak nie bedzie fotek ;p Quote
*Magda* Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Dnia 30.09.2017 o 17:59, angineuuka napisał: Wiec napisze tylko: hejka wszystkim :p Następna się wysiliła :P Quote
angineuuka Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 hejo, z okazji ze mam w zyciu kombo to stwierdzilam ze odezwe się n dogo :P ostatnio mnie prawie onek ujebał w ramie :p na szczęscie miałam tylko ślady zębów i siniaka i dziure w bluzie.. ale ani przepraszam nie usłyszałam ani pocałuj sie w dupe. kochani. dzisiaj coma miala wycinanego guzka.. :/ i na dodatek mam mame w szpitalu i egzaminy w weekend. Bosko :) Quote
łamAga Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 4 godziny temu, angineuuka napisał: hejo, z okazji ze mam w zyciu kombo to stwierdzilam ze odezwe się n dogo :P ostatnio mnie prawie onek ujebał w ramie :p na szczęscie miałam tylko ślady zębów i siniaka i dziure w bluzie.. ale ani przepraszam nie usłyszałam ani pocałuj sie w dupe. kochani. dzisiaj coma miala wycinanego guzka.. :/ i na dodatek mam mame w szpitalu i egzaminy w weekend. Bosko :) czas się napić ;( Quote
angineuuka Posted November 3, 2017 Author Posted November 3, 2017 15 godzin temu, łamAga napisał: czas się napić ;( Pije jedynie kole :P Quote
Tyśka) Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 hej widze, ze u ciebie posucha w zdjeciach i relacjach :D Quote
angineuuka Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 Dnia 10.11.2017 o 18:47, Tyś(ka) napisał: hej widze, ze u ciebie posucha w zdjeciach i relacjach :D Ostatnio z nerwów nie mam weny na nic ;) ale mam az dwie swieże fotki xd z środy. Quote
łamAga Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Angi , po każdej burzy wychodzi słońce <przytul> Słodziaki dwa <3 Quote
angineuuka Posted November 14, 2017 Author Posted November 14, 2017 dopiero porządnie teraz siadłam, nawet obiadosniadanie jadłam na miescie ;P Mialam psy wykąpac dzisiaj, ale nie chce mi sie bardzo Quote
łamAga Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Moje psy już nie pamiętają jak pachnie woda :P Quote
angineuuka Posted December 4, 2017 Author Posted December 4, 2017 ja nadal cierpię na brak czasu, ale zdążyłam zrobić kilka fotek w śniegu ;p chce ktoś w wolnej chwili? :D Quote
angineuuka Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 tak rzutem na taśmę w Mikołajki, na więcej zdjęć brak mi czasu.. wogole brak mi więcej czasu :C w Weekend powinnam mieć troche luzu, to dodam reszte Quote
angineuuka Posted December 14, 2017 Author Posted December 14, 2017 Kiedy odkryjesz, ze twój kot to lekoman ;P Quote
łamAga Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Lubie Twojego kota , też jestem lekomanem :P Quote
Recommended Posts