angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ale w ostateczności na coś się przyda :/ na nic :P Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: na nic :P chociaż żeby się skontaktować :P Quote
angineuuka Posted August 19, 2017 Author Posted August 19, 2017 w sumie dużej ilosci osob się zaliłam, umarła moja canonowska pisiątka.. :c skubana tyle przeżyła, nauczyłam się ostrzyć manulanie na niej.. rozpadła się dzień przed wyjazdem :( nie muszę mówić, że przeryczałam dużo czasu.. teraz będę już celować w coś innego jednak. Quote
łamAga Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 22 godziny temu, angineuuka napisał: w sumie dużej ilosci osob się zaliłam, umarła moja canonowska pisiątka.. :c skubana tyle przeżyła, nauczyłam się ostrzyć manulanie na niej.. rozpadła się dzień przed wyjazdem :( nie muszę mówić, że przeryczałam dużo czasu.. teraz będę już celować w coś innego jednak. Nam tez padł jeden obiektyw , ten ktorym najlepiej mi sie robi fotki ;( tzn niby jeszcze robi ale się jak by rozpołowił :/ Quote
Patikujek Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 mój te umarł, ale mam gorzej bo to był mój jedyny... A Jojka jest genialna Quote
angineuuka Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 dostanę heliosa za friko :D w przyszłym miesiącu biorę myszki :) i mam juz dosc wyjazdow :P webana z many jestem :p Quote
angineuuka Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 23 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ale super z heliosem i myszkami :D z myszkami to gorzej, bo każda proba podpytania się jak wygąda adopcja.. konczy sie zlewaniem mnie. :C Quote
angineuuka Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: Moze to znak zebys myszek nie brała :P z hodo wezmę ;) albo z zoologa xD 3:) Quote
Tyśka) Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nie bądź ta zła, nie bierz z zoologa :D A może nie jest tak trudno dostać myszaka z adopcji? Nie oddaje teraz jakiś szary kowalski myszek? Quote
angineuuka Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Nie bądź ta zła, nie bierz z zoologa :D A może nie jest tak trudno dostać myszaka z adopcji? Nie oddaje teraz jakiś szary kowalski myszek? nie. serio jestem ciekawa jak wyglada taka adopcja i czy dostane mysz, bo wiem ze duzo osob skresla dom jak ma koty.. Nie wiem też jak wyglada sprawa z hodo ;p Quote
Tyśka) Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ojej... Hmmm, no ja tez jestem ciekawa :D. Myszoskoczkowy DT może Ci da myszę? Weronika M. go prowadzi i wiem, że jej mysze znajdują domy w całej Polsce... i wydaje się być normalna, a nie taka nawiedzona :D. Może pomoże? Quote
angineuuka Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 19 godzin temu, łamAga napisał: A fotek z wyjazdu nie bydzie ? ;( Jakieś będą, ale za wiele ich nie mam bo nie robiłam jakoś. Mam etap, ze ciągle bym spała i wczoraj nawet meczu do konca nie obejrzałam i spać poszłam xD Quote
Tyśka) Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Mnie też ciągle spać się chce... :D Ufff, jak dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama :D Quote
angineuuka Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Mnie też ciągle spać się chce... :D Ufff, jak dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama :D nie mam weny do niczego :P nawet go ogarnięcia co powinnam kupić myszorom ;p Quote
łamAga Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ja to w ogóle bym ciągle psała :P boje sie ze zimą zapadne w sen zimowy :P Quote
angineuuka Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 jobla jakiegoś dostane :P Jako, ze chce tą mysz trzymać w samli, a nie chce jechać do Ikei to jezde jak piz.da i szukam takiego pudła :P znalzałam w tesco, ale wydaje i sie male nawet na samca :P jutro jade do pepco.. ;p Quote
angineuuka Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 15 minut temu, Baton napisał: elooo ty sie k**wa ucz! Quote
Baton Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 to sie uczylam, a mi jakies dzikie powiadomienie z dogo przyszlo :C Quote
Recommended Posts