Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
  1. w sumie dużej ilosci osob się zaliłam, umarła moja canonowska pisiątka.. :c skubana tyle przeżyła, nauczyłam się ostrzyć manulanie na niej.. rozpadła się dzień przed wyjazdem :( nie muszę mówić, że przeryczałam dużo czasu.. teraz będę już celować w coś innego jednak.
Posted
22 godziny temu, angineuuka napisał:
  1. w sumie dużej ilosci osob się zaliłam, umarła moja canonowska pisiątka.. :c skubana tyle przeżyła, nauczyłam się ostrzyć manulanie na niej.. rozpadła się dzień przed wyjazdem :( nie muszę mówić, że przeryczałam dużo czasu.. teraz będę już celować w coś innego jednak.

Nam tez padł jeden obiektyw , ten ktorym najlepiej mi sie robi fotki ;( tzn niby jeszcze robi ale się jak by rozpołowił :/

Posted
23 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Ale super z heliosem i myszkami :D

z myszkami to gorzej, bo każda proba podpytania się jak wygąda adopcja.. konczy sie zlewaniem mnie. :C

Posted
2 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Nie bądź ta zła, nie bierz z zoologa :D
A może nie jest tak trudno dostać myszaka z adopcji? Nie oddaje teraz jakiś szary kowalski myszek?

nie. 

serio jestem ciekawa jak wyglada taka adopcja i czy dostane mysz, bo wiem ze duzo osob skresla dom jak ma koty.. Nie wiem też jak wyglada sprawa z hodo ;p 

Posted

Ojej...

Hmmm, no ja tez jestem ciekawa :D. Myszoskoczkowy DT może Ci da myszę? Weronika M. go prowadzi i wiem, że jej mysze znajdują domy w całej Polsce... i wydaje się być normalna, a nie taka nawiedzona :D. Może pomoże?

Posted
19 godzin temu, łamAga napisał:

A fotek z wyjazdu nie bydzie ? ;(

Jakieś będą, ale za wiele ich nie mam bo nie robiłam jakoś.  Mam etap, ze ciągle bym spała i wczoraj nawet meczu do konca nie obejrzałam i spać poszłam xD

Posted
16 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mnie też ciągle spać się chce... :D
Ufff, jak dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama :D

nie mam weny do niczego :P nawet go ogarnięcia co powinnam kupić myszorom ;p 

Posted

jobla jakiegoś dostane :P 

Jako, ze chce tą mysz trzymać w samli, a nie chce jechać do Ikei to jezde jak piz.da i szukam takiego pudła :P znalzałam w tesco, ale wydaje i sie male nawet na samca :P jutro jade do pepco.. ;p