angineuuka Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 znalazłam fotkę z Zabrzańskiego Wrzesnia - wtedy było się trzeba przebrać za postacie z bajek.. 1 Quote
Tyśka) Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Ooo, jaka super Misia ^^ Ale też róż <3 omg... Quote
angineuuka Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ooo, jaka super Misia ^^ Ale też róż <3 omg... smyczy juz nie mam, ale obroze trzymam :D ten roz jest praktycznie juz nie do dostania.. ;P Quote
angineuuka Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 od srody mamy gosci <3 Eh, po ostatnich akcjach stwierdzam. ze warto chyba tymczasować. Nachapać się kasy, nakupywać z niej rzeczy dla psa. po czym cudownie stwierdzić, ze pies zostaje... A jak ktoś na fb bedzie miał jakiś problem, to go cudownie zablokuje, posuwać wydarzenia i udam ze nic się nie dzialo. :))) Quote
mar....ka Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: od srody mamy gosci <3 Eh, po ostatnich akcjach stwierdzam. ze warto chyba tymczasować. Nachapać się kasy, nakupywać z niej rzeczy dla psa. po czym cudownie stwierdzić, ze pies zostaje... A jak ktoś na fb bedzie miał jakiś problem, to go cudownie zablokuje, posuwać wydarzenia i udam ze nic się nie dzialo. :))) ej napisz coś więcej, bo mnie zaciekawiło :P Quote
angineuuka Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 27 minut temu, mar....ka napisał: ej napisz coś więcej, bo mnie zaciekawiło :P no nie wiem ;p u mnie aktualnie wygląda jakby miał być koniec swiata xD Quote
angineuuka Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 1 minutę temu, mar....ka napisał: to opisz koniec świata na whatsie :P grzmi, ciemno jak w dupie, wieje w ciul xD Quote
mar....ka Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: grzmi, ciemno jak w dupie, wieje w ciul xD jakiś mało malowniczy Twój opis..... Quote
angineuuka Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 Przed chwilą, mar....ka napisał: jakiś mało malowniczy Twój opis..... no ciemno to jak opisywać xD chciałam własnie napisac, ze przejdzie bokiem ale chyba nie bedzie powtorki z rana ;P Quote
angineuuka Posted August 10, 2017 Author Posted August 10, 2017 chociaż cofam, chyba pierdyknie bokiem :/ Quote
łamAga Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Niby u nas w nocy ma być dzisiaj nieciekawie , ciekawe czy im się sprawdzi :D Quote
angineuuka Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 no u nas w nocy trochę poszalała burza, ale większość przespałam xD wtulona w Come, bo skubana się trochę boi.. Quote
angineuuka Posted August 11, 2017 Author Posted August 11, 2017 nie chwaliłam się wszystkim, ale dostałam pierwszą pocztówkę z postcrossingu! :D Quote
łamAga Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 1 godzinę temu, angineuuka napisał: nie chwaliłam się wszystkim, ale dostałam pierwszą pocztówkę z postcrossingu! :D śliczna <3 widziałam <3 Quote
angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 miesiąc bez popsutego telefonu jest qrwa miesiącem straconym. cud, ze go dzis nie wyeabałam do basenu -.- Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 7 minut temu, angineuuka napisał: miesiąc bez popsutego telefonu jest qrwa miesiącem straconym. cud, ze go dzis nie wyeabałam do basenu -.- mogłas wyjebac , musiałą byś kupić nowy :D Quote
angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: mogłas wyjebac , musiałą byś kupić nowy :D i tak kupuje, tylko nie wiem jaki.. :C jezo, jeszcze psy musze wykąpać.. Quote
angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 ale o ten telefon jestem strasznie zła.. bo kiedy jest serio potrzebny to się zjebał. a ja nie mam zapasowego :( Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 jakiegos samsunga wez :P A po co Ci telefon ?:D Quote
angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: jakiegos samsunga wez :P A po co Ci telefon ?:D bo w niedziele wyjezdam i przydałby mi się dostęp do swiata :p no i wogole, no znajoma jutro przyjezda i muszę się znią jakooś skontaktować. jezu, jak pech to pech :)))) Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Nie masz jakiegoś nawet starego rupiecia byle działał ? :/ Quote
angineuuka Posted August 15, 2017 Author Posted August 15, 2017 mama mówi, ze mam jej wziąć :/ ale to cięzko będzie :p no i nie zrobię tego co chciałam :/ Quote
łamAga Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: mama mówi, ze mam jej wziąć :/ ale to cięzko będzie :p no i nie zrobię tego co chciałam :/ Ale w ostateczności na coś się przyda :/ Quote
Recommended Posts