Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Ooo, jaka super Misia ^^
Ale też róż <3 omg...

smyczy juz nie mam, ale obroze trzymam :D ten roz jest praktycznie juz nie do dostania.. ;P 

Posted

od srody mamy gosci <3 

Eh, po ostatnich akcjach stwierdzam. ze warto chyba tymczasować. Nachapać się kasy, nakupywać z niej rzeczy dla psa. po czym cudownie stwierdzić, ze pies zostaje... 

A jak ktoś na fb bedzie miał jakiś problem, to go cudownie zablokuje, posuwać wydarzenia i udam ze nic się nie dzialo. :))) 

Posted
1 godzinę temu, angineuuka napisał:

od srody mamy gosci <3 

Eh, po ostatnich akcjach stwierdzam. ze warto chyba tymczasować. Nachapać się kasy, nakupywać z niej rzeczy dla psa. po czym cudownie stwierdzić, ze pies zostaje... 

A jak ktoś na fb bedzie miał jakiś problem, to go cudownie zablokuje, posuwać wydarzenia i udam ze nic się nie dzialo. :))) 

ej napisz coś więcej, bo mnie zaciekawiło :P

Posted
Przed chwilą, mar....ka napisał:

jakiś mało malowniczy Twój opis.....

no ciemno to jak opisywać xD 

chciałam własnie napisac, ze przejdzie bokiem ale chyba nie bedzie powtorki z rana ;P 

Posted
7 minut temu, angineuuka napisał:

miesiąc bez popsutego telefonu jest qrwa miesiącem straconym. cud, ze go dzis nie wyeabałam do basenu -.-

mogłas wyjebac , musiałą byś kupić nowy :D

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

jakiegos samsunga wez :P

A po co Ci telefon ?:D

bo w niedziele wyjezdam i przydałby mi się dostęp do swiata :p  no i wogole, no znajoma jutro przyjezda i muszę się znią jakooś skontaktować. jezu, jak pech to pech :))))

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

mama mówi, ze mam jej wziąć :/ ale to cięzko będzie :p no i nie zrobię tego co chciałam :/

Ale w ostateczności na coś się przyda :/