Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, angineuuka napisał:

no ja w tym roku bylam dwa dni w Kato, Bytom i teraz KOnopiska :P jezu te Konopiska nie wygládaly jak cacib xD

A jak wyglądał ? :P

Posted

taa, ja dzisiaj z rana kichałam jak pojeb :p a na dodatek wyskoczyło mi coś gdzie nie powinno :/ mam nadzieje, ze to zwykła jakas reakcja alergiczna a nie np półpasieć (dzieki mamke za uświadomienie mnie, ze coś takowego istnieje :P ) 

z innej beczki, jest ktoś moze na postcrossing? :) 

Posted
45 minut temu, angineuuka napisał:

u mnie kilka chwil temu zaczęło lać

a u nas chyba przestało , albo nie słyszę że pada , mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda ;)

1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

U nas leje od południa, ale ja się cieszę. Mniej alergia daje się we znaki.

dokładnie , rano jeszcze mnie nos strasznie swedział ale jak zaczeło padać to przestało , chyba ze tabletki zaczynają działać bo to pewnie też musi kilka dni minąć zanim lek zacznie działać , mam nadzieje bo co mi po tym że bede brała leki jak i tak nos bedzie mi dokuczał , oczy zresztą też :/

Posted

nie ma dnia zeby nie padało :/ nigdy nie ogarnę tego auta, a mam tonę piachu jeszcze i całego syfu znad morza xD

i chyba szykuję się do powiększenia rodziny :p 

Posted
11 godzin temu, angineuuka napisał:

Kolejny dogomaniacki pieseł odszedł.. 

Jaki?! :O

Współczuję Ci sprzątania samochodu. Mój tato uwielbia to robić, bardzo go to relaksuje i w ogóle, więc mama zawsze zostawia mu do odpicowania :))) Mam zamiar dokładnie to samo robić ( 0dirol.gif ), jak już zdobędę prawko (ha, brzmi jak legenda!) i będę już mieć samochód.

"Chyba"? :D Kiedy będzie paps? Czy to na razie plany patykiem na wodzie pisane? ;)

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Jaki?! :O

Współczuję Ci sprzątania samochodu. Mój tato uwielbia to robić, bardzo go to relaksuje i w ogóle, więc mama zawsze zostawia mu do odpicowania :))) Mam zamiar dokładnie to samo robić ( 0dirol.gif ), jak już zdobędę prawko (ha, brzmi jak legenda!) i będę już mieć samochód.

"Chyba"? :D Kiedy będzie paps? Czy to na razie plany patykiem na wodzie pisane? ;)

Tosca(Tosia) od Beaty. 

Mi sprzątanie nie przeszkadza, nawet lubię to robić. Ale się nie dało wcześniej no, bo albo deszcz to ciepło że się żyć nie dało a co dopiero ogarniać auto ;P

Nie, to nie paps. O następnym psie jak i wszelakich rzeczach związanym z nim nie mam zamiaru pisać publicznie. 

Posted

Nie mów?! Rany :((( Tosia i tak trzymała się nieźle... miała cudne życie...

Aaaa, no chyba że lubisz :D

Oki, rozumiem i szanuję, ale mam nadzieję, że jak już plany sie ziszczą, to się pochwalisz nam :)))

Posted
8 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Nie mów?! Rany :((( Tosia i tak trzymała się nieźle... miała cudne życie...

Aaaa, no chyba że lubisz :D

Oki, rozumiem i szanuję, ale mam nadzieję, że jak już plany sie ziszczą, to się pochwalisz nam :)))

Kiedyś się może pochwalę :P 

teraz powoli się będę szykować na innego członka rodziny, ale to też trochę potrwa.. 

będzie to pan mysz. Planuję go wziąć z hodowli.. 

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

No niby tak ale za małe zwierze jak dla mnie :P lepiej se rybki kup :P 

to też bym musiała kupić, bo nie wiem czy coś tam jeszcze mam xD 

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

to też bym musiała kupić, bo nie wiem czy coś tam jeszcze mam xD 

My mamy i jeszcze będziemy robić krewetkarium i tam wsadzimy jakieś fajne żabki :P i jeszcze jedno akwarium z rakami ale takimi dużymi kolorowymi :D

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

My mamy i jeszcze będziemy robić krewetkarium i tam wsadzimy jakieś fajne żabki :P i jeszcze jedno akwarium z rakami ale takimi dużymi kolorowymi :D

przeczytałam z rĘkami xD