łamAga Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ja bym musiała sie za jakąś wystawą rozejrzeć :P Quote
angineuuka Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 no ja w tym roku bylam dwa dni w Kato, Bytom i teraz KOnopiska :P jezu te Konopiska nie wygládaly jak cacib xD Quote
łamAga Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: no ja w tym roku bylam dwa dni w Kato, Bytom i teraz KOnopiska :P jezu te Konopiska nie wygládaly jak cacib xD A jak wyglądał ? :P Quote
angineuuka Posted July 22, 2017 Author Posted July 22, 2017 15 minut temu, łamAga napisał: A jak wyglądał ? :P jak zwykla krajowka :p Quote
łamAga Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Miałam nadzieję że mnie w tym roku calkiem alergia ominie a tu masz ;( dzisiaj marzenia prysły :[ Quote
angineuuka Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 taa, ja dzisiaj z rana kichałam jak pojeb :p a na dodatek wyskoczyło mi coś gdzie nie powinno :/ mam nadzieje, ze to zwykła jakas reakcja alergiczna a nie np półpasieć (dzieki mamke za uświadomienie mnie, ze coś takowego istnieje :P ) z innej beczki, jest ktoś moze na postcrossing? :) Quote
łamAga Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Nooo pólpasiec to nic ciekawego ;( Dzisiaj wiekszość dnia leje więc czuje się lepiej ale pewnie jak wyjdzie słonce znowu będzie hardcore :[ Quote
angineuuka Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 u mnie kilka chwil temu zaczęło lać Quote
Tyśka) Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 U nas leje od południa, ale ja się cieszę. Mniej alergia daje się we znaki. Quote
łamAga Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 45 minut temu, angineuuka napisał: u mnie kilka chwil temu zaczęło lać a u nas chyba przestało , albo nie słyszę że pada , mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda ;) 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: U nas leje od południa, ale ja się cieszę. Mniej alergia daje się we znaki. dokładnie , rano jeszcze mnie nos strasznie swedział ale jak zaczeło padać to przestało , chyba ze tabletki zaczynają działać bo to pewnie też musi kilka dni minąć zanim lek zacznie działać , mam nadzieje bo co mi po tym że bede brała leki jak i tak nos bedzie mi dokuczał , oczy zresztą też :/ Quote
angineuuka Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 nie ma dnia zeby nie padało :/ nigdy nie ogarnę tego auta, a mam tonę piachu jeszcze i całego syfu znad morza xD i chyba szykuję się do powiększenia rodziny :p Quote
angineuuka Posted July 24, 2017 Author Posted July 24, 2017 Kolejny dogomaniacki pieseł odszedł.. Quote
Tyśka) Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 11 godzin temu, angineuuka napisał: Kolejny dogomaniacki pieseł odszedł.. Jaki?! :O Współczuję Ci sprzątania samochodu. Mój tato uwielbia to robić, bardzo go to relaksuje i w ogóle, więc mama zawsze zostawia mu do odpicowania :))) Mam zamiar dokładnie to samo robić ( ), jak już zdobędę prawko (ha, brzmi jak legenda!) i będę już mieć samochód. "Chyba"? :D Kiedy będzie paps? Czy to na razie plany patykiem na wodzie pisane? ;) Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jaki?! :O Współczuję Ci sprzątania samochodu. Mój tato uwielbia to robić, bardzo go to relaksuje i w ogóle, więc mama zawsze zostawia mu do odpicowania :))) Mam zamiar dokładnie to samo robić ( ), jak już zdobędę prawko (ha, brzmi jak legenda!) i będę już mieć samochód. "Chyba"? :D Kiedy będzie paps? Czy to na razie plany patykiem na wodzie pisane? ;) Tosca(Tosia) od Beaty. Mi sprzątanie nie przeszkadza, nawet lubię to robić. Ale się nie dało wcześniej no, bo albo deszcz to ciepło że się żyć nie dało a co dopiero ogarniać auto ;P Nie, to nie paps. O następnym psie jak i wszelakich rzeczach związanym z nim nie mam zamiaru pisać publicznie. Quote
Tyśka) Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Nie mów?! Rany :((( Tosia i tak trzymała się nieźle... miała cudne życie... Aaaa, no chyba że lubisz :D Oki, rozumiem i szanuję, ale mam nadzieję, że jak już plany sie ziszczą, to się pochwalisz nam :))) Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie mów?! Rany :((( Tosia i tak trzymała się nieźle... miała cudne życie... Aaaa, no chyba że lubisz :D Oki, rozumiem i szanuję, ale mam nadzieję, że jak już plany sie ziszczą, to się pochwalisz nam :))) Kiedyś się może pochwalę :P teraz powoli się będę szykować na innego członka rodziny, ale to też trochę potrwa.. będzie to pan mysz. Planuję go wziąć z hodowli.. Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Mysz ???? po co Ci takie małe zwierze :P a czemu nie ;D Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 tylko nie wiem jak w koncu bedzie z ta mysza, bo hodowli na śląsku chyba nie ma, a boję się słać myszorka paczką w pociągu np. Quote
łamAga Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: a czemu nie ;D No bo to ani przytulić za bardzo ani nic a sprzątać po tym trzeba :P Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No bo to ani przytulić za bardzo ani nic a sprzątać po tym trzeba :P jak nie, całuski da radkę dawać :D Quote
łamAga Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: jak nie, całuski da radkę dawać :D No niby tak ale za małe zwierze jak dla mnie :P lepiej se rybki kup :P Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No niby tak ale za małe zwierze jak dla mnie :P lepiej se rybki kup :P to też bym musiała kupić, bo nie wiem czy coś tam jeszcze mam xD Quote
łamAga Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: to też bym musiała kupić, bo nie wiem czy coś tam jeszcze mam xD My mamy i jeszcze będziemy robić krewetkarium i tam wsadzimy jakieś fajne żabki :P i jeszcze jedno akwarium z rakami ale takimi dużymi kolorowymi :D Quote
angineuuka Posted July 25, 2017 Author Posted July 25, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: My mamy i jeszcze będziemy robić krewetkarium i tam wsadzimy jakieś fajne żabki :P i jeszcze jedno akwarium z rakami ale takimi dużymi kolorowymi :D przeczytałam z rĘkami xD Quote
Recommended Posts