Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

Psy umarły :P my osobiście gdzies ok. 7/8 km przeszliśmy :D

Ja dzisiaj nawet na krótko spacerek nie poszłam , Sebek poszedł sam , tak zimno było :P

Pati a Ty gdzie mieszkasz ? ja myślałam ze gdzież za granicą a tu sie dowiaduje że z Angi sie na spacerku spotkałyście hmmm

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

Aga, -5 to nie jest zimno. Ja przy większych minusach lazilam :p

Tak Aga, Pati nie mieszka w PL :p

Ueeee no kiedyś to ja w -15 łaziłam , w śniegu po kolana , gdzieś mam zdjęcia nawet jak się z Sebkiem tarzaliśmy w śniegu bo statyw nastawialismy i biegiem na pole i prawie zawsze zaliczylismy glebe :p ale nie wiem gdzie te foty są :P teraz juz jestem stara i mi zimno nawet przy -5 :P

To jak to się stało że sie na spacerku spotkałyście ?:P

Posted

Ja na codzień w Niemczech mieszkam, ale jestem od piątku do jutra w pl, a że pochodzę z Zabrza to spacer był nam po drodze. A my z Blu korzystamy z każdej możliwej socjalizacji 

Posted
8 minut temu, Patikujek napisał:

Ja na codzień w Niemczech mieszkam, ale jestem od piątku do jutra w pl, a że pochodzę z Zabrza to spacer był nam po drodze. A my z Blu korzystamy z każdej możliwej socjalizacji 

To ale się Wam fajnie złożyło :D

Posted
9 minut temu, Patikujek napisał:

Popsulas ;( hahah

Posted

W ogóle jakiego mindfaka miałam jak lazłam na ten spacer.. myślę sobie, "k**wa, jakiś kretyn kota porzucił w lesie", nawet misia szukała kota. Po chwili ogarnelam, ze to na szczęście był ptak. Pierwszy raz slyszalam :D

Posted

Super foty ! <3

Dnia 14.02.2017 o 00:01, angineuuka napisał:

Wszystko jest przeciwko mnie ostatnio.. :( łącznie z laptopem, bo nawet pół fotki nie mogę obrobic.. zaraz się porycze normalnie. :<

a idzie się poryczeć nienormalnie ? :P