Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://www.mmsilesia.pl/437631/2013/1/26/liga-swiatowa--polska--usa-w-katowicach-bilety?category=sport[/URL]
TYLE CZEKAĆ ;_;

nie wiem czy jutro będę, a jak będę to raczej bez zdjęć... :D
Papa :loveu:

Posted

na osiedlu pojawił się dziś pies. Pan pies.
I ja tego pana psa nie kojarzę. Byłam przed chwilą w sklepie, pies mnie odprowadził. Jednak jak już wyszłam to śladu po psie nie było. Zaraz wyruszam z Miśką na poszukiwania tego psa, może komuś uciekł?

Posted

A wiecie, że Angi ma dobre serduszko? :diabloti:
Podarowała obróżkę dla tej suczki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239494-Suwa%C5%82ki-Nejsi-suka-chi%C5%84ski-grzywacz-z-nu%C5%BCyc%C4%85-i-w-ci%C4%85%C5%BCy-prosi-o-pomoc-finansow%C4%85[/url]

Posted

[quote name='Angi']na osiedlu pojawił się dziś pies. Pan pies.
I ja tego pana psa nie kojarzę. Byłam przed chwilą w sklepie, pies mnie odprowadził. Jednak jak już wyszłam to śladu po psie nie było. Zaraz wyruszam z Miśką na poszukiwania tego psa, może komuś uciekł?[/QUOTE]

I spotkałaś tego psa?

Posted

[quote name='magdabroy']A gdzie foty dla Lumpka :mad:[/QUOTE]
ni mo!
[quote name='Izabela124.']A wiecie, że Angi ma dobre serduszko? :diabloti:
Podarowała obróżkę dla tej suczki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239494-Suwałki-Nejsi-suka-chiński-grzywacz-z-nużycą-i-w-ciąży-prosi-o-pomoc-finansową[/URL][/QUOTE]
mam nadzieję, że będzie pasować ;)
[quote name='Sonka95']I spotkałaś tego psa?[/QUOTE]
właśnie nie...
[quote name='magdabroy']:obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']popieram :obrazic:[/QUOTE]

:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Ja to mam pecha, serio.
Naciągnęłam sobie ścięgno w kolanie, ból niesamowity :lol:
i tyle pojechałam do schroniska :P

Posted

[quote name='Angi']Ja to mam pecha, serio.
Naciągnęłam sobie ścięgno w kolanie, ból niesamowity :lol:
i tyle pojechałam do schroniska :P[/QUOTE]
Jeśli się nie mylę to ferie zaczęłaś :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']ale ten tydzień spędzam u babci, mam nadzieję że się tam wykuruję :lol:[/QUOTE]
Nie chcę cię dołować, ale jak ja zerwałam ścięgna w nadgarstku to ponad miesiąc mi ręka dochodziła do siebie :lol: a jeszcze długo po tym nie mogłam nawet butelki półlitrowej unieść tą ręką

Posted

[quote name='whiteterrier']Kurcze ja kończę ferie a ja nie chceeee! :c
Dłuższe wolne dopiero w maju, ale 2 tygodnie :diabloti:[/QUOTE]
A ja oby do maja po maturkach i mam wakacje :diabloti:

Posted

nie sądziłam, że wymienianie królikowi w klatce to taki problem.. :shake:
Ten tydzień się jakoś przemęczę, jak ból mi nie przejdzie to pojadę do lekarza.(Nie, nie byłam :diabloti: ) Jeszcze czeka mnie pakowanie... :eviltong:

Posted

[quote name='whiteterrier']Łeee ja mam wolne na matury :c
A potem jeszcze trzeba chodzić :crazyeye:
Ale "tylko" dwa lata :diabloti:[/QUOTE]
A ja tylko 3 mies i błogie lenistwo i wypierniczam do Warszawy :loveu: Moze to głupie ale się cholernie cieszę, że już kończę tą szkołę bo mnie to nudzi już. Ciągle to samo miejsce, ciągle te same przedmioty i te same mordy:diabloti: człowiekowi się to nudzi po jakimś czasie, a na studiach będę w końcu robiła to co chcę robić :loveu:

[quote name='Aleksandra95']powodzenia na maturach! to straszny stres :p przynajmniej będzie dla mnie... :/[/QUOTE]
Ja wiem, ze stresować to się będę tylko na ustnym angielskim :-(, po prostu nie zostałam stworzona do uczenia się innych języków :evil_lol: inne przedmioty ok, ale mata w moim przypadku to porażka i liczę na CUD!

[quote name='Angi']nie sądziłam, że wymienianie królikowi w klatce to taki problem.. :shake:
Ten tydzień się jakoś przemęczę, jak ból mi nie przejdzie to pojadę do lekarza.(Nie, nie byłam :diabloti: ) Jeszcze czeka mnie pakowanie... :eviltong:[/QUOTE]
Ja rękę miałam w szynach, ale tobie nie życzę kolana w szynach :diabloti: