Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nawet jest, tylko jeszcze fiu bździu ma we łbie. I totalny nie ogar ma :) tutaj fotka z fb jakby ktos nie widzial.

Zdjęcie użytkownika Angelika Malec.

w sumie nie pisałam, ale jakieś dwa tygodnie temu zaginęłą Zuzia :< ni widu ni słychu. Tak, tak, jestem zła bo wypuszczam kota, bede sie smazyc w piekle ;) I tak z ciekawosci wlazlam na koty w naszym schronie.. i przepadłam. https://photos.google.com/share/AF1QipOCPRMUCOXsk7FSDwx8xVqRpnpxBa80vAdIajyaTNbDXDBs0jKo6fs7VIUBojAMDQ?key=RmpJOVpUTWs3amltcmoyWlpSVzlOaUlsaGJqemFR

Posted
3 minuty temu, Patikujek napisał:

Widziałam go jakiś czas temu osobiście jak schron odwiedzałam. Robi wrażenie na żywo również :D

no nie :D mam nadzieje, ze znajdzie DS :D

Posted
1 godzinę temu, angineuuka napisał:

moja nienawiść do owczarków niemieckich wzrosła na najwyższy z mozliwych poziomów, serio. 

Czemu? :D Przecież ta owczazyca jest cudna :D

Zuzia się nie odnalazła? :<

Posted

wygląd nie idzie w parze z rozumem u niej. Dzisiaj Rudego ściągałam z bzu, bo go pogoniła  ze wlazl na gore samą i ryja darł, bo zejść miał problem. Na szczescie ten bez nie jest jakis duzy. ;D 

Nie.

Posted
7 minut temu, Patikujek napisał:

Ja zawsze marzyłam o Onku ale właśnie coraz częściej słyszę, że rozum nie idzie u nich w parze z wyglądem. Szczególnie u młodszych przedstawicieli rasy

Ja miałam onke z psitula, jaki ona miała zajebisty charakter :3 ale tutaj im młodsze teraz co gorsze :/ nie chcę juz bigdy owczara. 
http://psitulmnie.pl/galeria.php?pid=3103&statusid=1&animaltype=0&virtual=0&senior=0