angineuuka Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 tak z okazji smętnego, smutnego wieczoru. Quote
Ania :) Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Witaj w klubie. U mnie też nie wesoło. Quote
angineuuka Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 no nawet jest, tylko jeszcze fiu bździu ma we łbie. I totalny nie ogar ma :) tutaj fotka z fb jakby ktos nie widzial. w sumie nie pisałam, ale jakieś dwa tygodnie temu zaginęłą Zuzia :< ni widu ni słychu. Tak, tak, jestem zła bo wypuszczam kota, bede sie smazyc w piekle ;) I tak z ciekawosci wlazlam na koty w naszym schronie.. i przepadłam. https://photos.google.com/share/AF1QipOCPRMUCOXsk7FSDwx8xVqRpnpxBa80vAdIajyaTNbDXDBs0jKo6fs7VIUBojAMDQ?key=RmpJOVpUTWs3amltcmoyWlpSVzlOaUlsaGJqemFR Quote
angineuuka Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Wygląda jakby miał brudna buzię :p no hihi :D prześliczny. Tylko nie wiem jak taki wiekszy kot sprawdzi sie u nas w domu :( Quote
Patikujek Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Widziałam go jakiś czas temu osobiście jak schron odwiedzałam. Robi wrażenie na żywo również :D Quote
angineuuka Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 3 minuty temu, Patikujek napisał: Widziałam go jakiś czas temu osobiście jak schron odwiedzałam. Robi wrażenie na żywo również :D no nie :D mam nadzieje, ze znajdzie DS :D Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 moja nienawiść do owczarków niemieckich wzrosła na najwyższy z mozliwych poziomów, serio. Quote
Tyśka) Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 1 godzinę temu, angineuuka napisał: moja nienawiść do owczarków niemieckich wzrosła na najwyższy z mozliwych poziomów, serio. Czemu? :D Przecież ta owczazyca jest cudna :D Zuzia się nie odnalazła? :< Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 wygląd nie idzie w parze z rozumem u niej. Dzisiaj Rudego ściągałam z bzu, bo go pogoniła ze wlazl na gore samą i ryja darł, bo zejść miał problem. Na szczescie ten bez nie jest jakis duzy. ;D Nie. Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ja zawsze marzyłam o Onku ale właśnie coraz częściej słyszę, że rozum nie idzie u nich w parze z wyglądem. Szczególnie u młodszych przedstawicieli rasy Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 7 minut temu, Patikujek napisał: Ja zawsze marzyłam o Onku ale właśnie coraz częściej słyszę, że rozum nie idzie u nich w parze z wyglądem. Szczególnie u młodszych przedstawicieli rasy Ja miałam onke z psitula, jaki ona miała zajebisty charakter :3 ale tutaj im młodsze teraz co gorsze :/ nie chcę juz bigdy owczara. http://psitulmnie.pl/galeria.php?pid=3103&statusid=1&animaltype=0&virtual=0&senior=0 Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Bo z owczarów najlepsze są takie typowe wilczury nierasowe. Charaktery najlepsze Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 takiego onka z takim charakterem mogłabym mieć :D Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 ale teraz to na razie oglądam się za kotem.. Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Przed chwilą, Patikujek napisał: rudo-białym z psitula? Si, tylko boję się adoptować dorosłego kota do suk i do domu wychodzącego. Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Nie wiem jak ten rudy, ale ten http://psitulmnie.pl/galeria.php?pid=4744&statusid=1&animaltype=1&virtual=0&senior=0 wiem że był wychodzący, a przytulak niesamowity. Jak byłam w kociarni na kroczek nie odpuszczał. i na żywo dużo ładniejszy :) ale o rudego możesz popytać. Mogę ci dać namiary na fb na koleżankę pracującą w psitulu i ona ci może coś podpowie 1 Quote
angineuuka Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Zobaczymy, bo jak nie mogłam kota to wszyscy do naokoło mieli koty do oddania. :/ Okaze sie co nowy rok przyniesie. :) Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ja się cieszę z mojego bo już nie najmłodszy, nigdy więcej młodzika :P Quote
Recommended Posts