Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja bym poszukała jakiegoś nowego fona, ale one wszystkie są takie duże :/ Ja muszę mieć telefon, który bez problemu mieści się w kieszeni ;P

To tak jak ja :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja bym poszukała jakiegoś nowego fona, ale one wszystkie są takie duże :/ Ja muszę mieć telefon, który bez problemu mieści się w kieszeni ;P

A ja się odzwyczaiłam własnie od noszenia tel w kieszeni :p właśnie przez tak duży tel :D

Posted
5 minut temu, Tyś napisał:

To tak jak ja :D

Mamy coś wspólnego :D

4 minuty temu, Aleksa. napisał:

A ja się odzwyczaiłam własnie od noszenia tel w kieszeni :p właśnie przez tak duży tel :D

Ola, my od kilku lat mamy z Bogdanem zawsze takie same telefony (z wygody :P) Ja póki co do pracy nie chodzę, to telefon mogę schować wszędzie :P Choć nie ukrywam, że rzadko noszę jakieś torebki, więc i tak pozostaje kieszeń :P Ale Bogdan oficjalnie nie może mieć przy sobie telefonu w pracy, więc on musi mieć telefon, który mieści się w kieszeni ;)

Choć ten Huawei p8 lite jest tylko 3cm większy od naszego, to może by się do kieszeni zmieścił :D

Posted
2 minuty temu, Tyś napisał:

Dobra, a teraz tak poważnie - jak telefon nie mieści się w kieszeni to gdzie mam go chować? Torebek nie noszę :p Ja dla wygody wolę mniejsze fony.

To jest mój wieczny problem, gdy nie mam żadnej torebki :P

Wtedy albo tylna kieszeń, albo plecak :P