Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotek nie zobaczymy :P

O 26.05.2016 o 21:26, Angi napisał:

mam fotki, nawet duzo. Ale nie mam jak ich dac, bo komp dogomanii nie ogarnia. Wchodze TYLKO z komorki. A z komorki nie moge dac focialki xd

• 2 weeks later...
Posted

ooo, znalazlam wlasna galerie ;D zyjemy jakos. Ja juz mam wakacje, a po zabiegu Misi bede szukac pracy... Na twarzy z alergi (kataru dokladnie) wyskoczylo mi jakies dziadowo :c mam opryszczke spod nosa do ust. Wygladam jeszcze straszniej niz normalnie :P Rudy jutro rok skonczy(jak, gdzie, kiedy? ;o) a jest coraz glupszy ahaha. Musze go jakos teraz wkoncu wykastrowac, bo zawsze cos :/ Dwojka kotow sie wyniosla przez Rudego. Pomieszkuja u sasiadki, czasem wpadna sie pokazac ze zyja :)  no i mam na sprzedaz klatke po kroliku jakby ktos chcial :p

Posted

Jak mnie te psy wqrwiaja, to glowa mala :'-) u Comy jakas alergia wyszla. Jestem na etapie zmiany karmy, tylko nie wiem czy celowac z brita z krolikiem czy lukulusa z wolowina.. :/ mam teraz 3 miesiace laby, wiec do glowy przyszedl mi piesek :x mam dwa na oku ale od razu zostaly skreslone przez matke. Jakbym qwa joreczka chciala to zaraz by byl zachwyt :/

Posted

u nas przy alergii sprawdza się ryba- wołowina w ogóle odpada (dawałam czystą na barfie i d....a). Brit ma linię champion z rybą, albo eukanuba dermatois lub totw. A może pupina pro plan z łososiem i ryżem???