*Magda* Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Ja nadal mam tak samo. Ty masz jakieś "wtyki" u admina :P Quote
angineuuka Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Walcze z tym durnym dogo nadal. :P Zastanawiam się czy brać tą Come na wieś czy też nie.. Quote
angineuuka Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: A jakie sa za, jakie przeciw? :P Przeciw : musialabym chyba ja sama zostawić. Jest jakieś party, tata poprosil mnie bym pojechala z nim fotki porobic. Psa tam nie wezme. Musialaby zostać w domu, a ja jej tam nie zostawię samej. Wujek psów nie lubi ;) Coma ma tendencje do darcia ryja po nocy, Bo cos. Plus taki ze ja bym się nie nudzila. Coma to idealne suczo na wypady :) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 To ja bym ją brała. Może w jakims pokoju ja zamkniesz na czas wyjścia i tyle ;) Quote
angineuuka Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Podrzuce ci ją ahaha Nie no, nie wiem sama. Coma to specyficzne suko... W pokoju ciezko bedzie zamknac.Bo nie ma za bardzo gdzie ahaha Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 No na swojej wsi, za rowniutkie dwa tygodnie. ;) żartuje, nie podrzuce ci jej bo trochę za daleko aby na kilka godzin podrzucac. Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Swojej wsi? Nie pamietam gdzie to, ale miałaś mnie odwiedzić ! 1 Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Kiedyś cię odwiedzę! :D ale raczej nie teraz, bo za krótko jedziemy. A jeszcze chcialabym ciocie w Warszawie odwiedzić :-) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Na kawe nie trzeba niewiadomo ile dni :P:)) Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Ale dojechac trzeba, no i 20 minut się nie posiedzi ;) :D Chyba alergia mi wraca. ;( Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Zawsze mogę gdzieś po Ciebie podjechać :P Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Ale tej rodziny bliżej ciebie już nie mam ;) więc nie wiem czy być chciała podjezdzac :D Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Mieszkali w Klembowie bodajze, teraz mieszkają w Ostrowii Mazowieckiej. A moja wies to Kalinowo ;) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Klembów to z 12 km ode mnie, kalinow ogarne Bo nie wiem Kalinowo to nie te województwo Quote
angineuuka Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 nadal TO województwo. Wiem gdzie jeżdżę ;) Quote
Recommended Posts