mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Angina zdradzaj sekret Agi, nawet u Ciebie nie zauważy heheh Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Nie mam w zwyczaju zdradzac sekretow, zadnych ;) Walcze nadal z dogo :P na kompie to mi wogole za dobrze nie dziala :/ Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) Ja się powoli przyzwyczajam.Tylko wkurza mnie w subsypcjach to że pokazuje mi każdy nowy post a nie ogólnie tematy jak było wcześniej. Po za tym nie ma tragedii Edited January 7, 2016 by Ania :) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Ja się powoli przyzwyczajona. Tylko wkurzasz mnie w subsypcjach to że pokazuje mi każdy nowy post a nie ogólnie tematy jak było wcześniej. Po za tym nie ma tragedii No, tamto było lepsze ;) Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Ja mam tematy :D Wkurza mnie to, ze zeby wlaczy suby musze wciskac 3(?) Razy -_- Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No ja tematy też ale pokazuje mi to w formie postów i np mam 3 i więcej powiadomień z każdego tematu... taki bałagan się robi. Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Ale ja mam nadal same tematy. xd Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Zawartosc w ktorej bralem udzial -> tu wchodze. Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 No też tak wchodzę. I próbowałam ustawić żeby tylko tematy ale nie daje rady.. Quote
angineuuka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 A to nie wiem. Tu mam same tematy. Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ej nie xd coś ustawilam :P I chyba jest dobrze :D Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jak się wejdzie w ta swoją zawartość to tam jest edytuj kanał i tam ustawilam żeby pokazywały się tylko tematy bez zawartości i żeby nie było tych przeczytanych już :) Quote
Ania :) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Początkowo też mi nie zmieniało , ale zrobiłam kilka razy i jest ok Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 13 godzin temu, Ania :) napisał: Jak się wejdzie w ta swoją zawartość to tam jest edytuj kanał i tam ustawilam żeby pokazywały się tylko tematy bez zawartości i żeby nie było tych przeczytanych już :) Coś pokombinuje :P edit: nie moge znaleźć tego 'edytuj kanał' Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ola, "Aktywność", "Moje kanały aktywności", "Zawartość którą obserwuję" i nad pierwszym nieprzeczytanym tematem, w kolorze niebieskim jest "Edytuj ten kanał" ;) Quote
Aleksa. Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 14 minut temu, magdabroy napisał: Ola, "Aktywność", "Moje kanały aktywności", "Zawartość którą obserwuję" i nad pierwszym nieprzeczytanym tematem, w kolorze niebieskim jest "Edytuj ten kanał" ;) Dziękuję :* ale nadal tak samo jest :D Quote
*Magda* Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dziękuję :* ale nadal tak samo jest :D Mi też się nie zmienia :/ Robiłam to chyba z 15x i nic :( Quote
Ania :) Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 No mi dzisiaj też się pozmienialo znowu i to nie działa :/ wczoraj było dobrze Quote
Recommended Posts