angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Ło matulu, Gersthofen to na Bawarii :P Większe miasto obok, to Augsburg :) Swoją drogą, to byłam tam 2x jak Bogdan pracował w Niemcowni, bo tam mieszkał, w Gersthofen :P Tak! Tata często coś mi wspomina o Augsburgu. A ja nie wiem gdzie ci jest. W Niemcowni wieki temu byłam. Quote
marta1624 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 My się już do osobistych zaliczamy czy jeszcze nie? :D Raz cię widziałam... Powiedzmy że tak :lol: I drugi raz się wiedzieč będziemy z Doxlockami! :D Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Tak! Tata często coś mi wspomina o Augsburgu. A ja nie wiem gdzie ci jest. W Niemcowni wieki temu byłam. No to nie po drodze do mnie, bo to prawie 600km :P Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 z tego co wiem, interesuje ją czy jest coś takiego jak program ściągania rodzin (koledzy naopowiadali Piotrkowi) i pewnie pytania o pracę. Nie chcę się wypowiadać, bo sama dokładnie nie jestem w temacie Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 z tego co wiem, interesuje ją czy jest coś takiego jak program ściągania rodzin (koledzy naopowiadali Piotrkowi) i pewnie pytania o pracę. Nie chcę się wypowiadać, bo sama dokładnie nie jestem w temacie Poczekam, może jeszcze napisze ;) Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 I tak zapewnie scykam i nie pojadę :) a trochę dogomaniakow miałam okazję poznać :D niektórych tylko widziałam, nie zamieniając ani słowa :P moja pamięć do twarzy jest straszna ; p Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 I tak zapewnie scykam i nie pojadę :) a trochę dogomaniakow miałam okazję poznać :D niektórych tylko widziałam, nie zamieniając ani słowa :P moja pamięć do twarzy jest straszna ; p A niektórych olałaś i nie raczyłaś przyjechać, choć się umawiałaś :P Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Akurat tu nie miałam ciebie na myśli :P napisałam ci esa! Ale kurde, teraz bym pojechała. Zaczęły mnie kręcić wyzwania ahaha ale nie związane z niemieckim xd Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Haha czyżby Madzię? :lol: nie :> Quote
Ania :) Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 A Sebka już nie? :P No Sebka też i Fabiana :p Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 No Sebka też i Fabiana :p Ale oni nie z dogo dd Quote
*Magda* Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Haha czyżby Madzię? :lol: Oczywiście, że Madzię :P No chyba że się Bodziana wystraszyła :D Akurat tu nie miałam ciebie na myśli :P napisałam ci esa! Ale kurde, teraz bym pojechała. Zaczęły mnie kręcić wyzwania ahaha ale nie związane z niemieckim xd Dobra, dobra :P Esa napisałaś, ale nie tak się umawiałyśmy przez kilka miesięcy wcześniej :P Quote
angineuuka Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Bo się boje poznawać nowych ludzi ;) jakoś zauważyłam że to się zmienia, ostatnio dużo nowych, obcych ludzi miałam okazję poznać. Czy to wet, wesele, semi.. Czuje chęć jakieś przygody aktualnie Quote
Naklejka Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Angi, ja też w towarzystwie ludzi nie ogarniam. Wszelkie relacje interpersonalne wywołują u mnie stres, tak samo jak podróże. Ogólnie to co chwilę odczuwam stres i się wykańczam :P Ale się przełamuję, wyjechałam do Łodzi w odwiedziny do Izy i Janki, spotkałam się z Moniką i Dexem, byłam u nich w Czewie. Okazało się, że to nie jest straszne, duszą towarzystwa nie zostanę, ale może nie zdziczeję jeszcze bardziej :P Quote
angineuuka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Ja mam propozycję fajnego wyjazdu, jeszcze w tym roku ale mnie nie stać chyba. Dortmund mi wyskoczył jak Filip z konopi, gdyby nie zaklepane juz miejsce to bym jechała bankowo. :) poza tym nadal mam problemy z WiFi. A jutro lekarz, okaże się jutro wszystko. :p Quote
mar....ka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 tak to jest w życiu, jak się nic nie dzieje, to we wszystkich sferach, a jak się coś zacznie, to nie wiadomo czy się rozdwoić (portfel też :P) Quote
angineuuka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 No.. ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Quote
marta1624 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ja w gruncie rzeczy też się boję nowych ludzi poznawać :) W grupie albo jestem cicho, albo wchodzę w odwrotność- gadam jak najęta :lol: Dużo lepiej spotyka mi się z mniejszą liczbą osób, jakoś łatwiej się otwieram wtedy ;) Ale ogólnie sama nie nawiązuję zbyt dużo znajomości, chociaż idzie mi to coraz lepiej, nikt mnie nie zjadł do tej pory :lol: Quote
marta1624 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Z czego tylko jeden cokolwiek może obroni :lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 O, ludki. Potrzebuje zrobić kalendarz biurowy z własnymi zdjęciami. Ktoś coś? :lol: Quote
mar....ka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 sama będziesz wywoływać??? Zawsze z allegro robię np. w uwolnij kolory (chyba tak) i są oki Quote
angineuuka Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Sama :D chciałam normalny, ale kupie od westie do adopcji :) słyszałam jeszcze o rossmanie, jakby ktoś miał kiedyś z rossamana i mógłby powiedzieć czy się opłaca. :) Kurde, ostatnio śmiercią tragiczną zginął mój 500 ml kubek :( rozpacz duża :c Quote
*Magda* Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Kurde, ostatnio śmiercią tragiczną zginął mój 500 ml kubek :( rozpacz duża :c Uuuuuuuuuuuuuu, biedactwo :( Quote
Recommended Posts