angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Avaloth']Pierwsze zdjęcie- genialna mina :D Widzisz, dobrze na Ciebie działam, pojawiłam się w galerii i od razu zdjęcia :evil_lol: Dobra rada, idę się zastosować :diabloti:[/QUOTE] też mi się podoba :lol: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Achh druzyna z moich rodzinnych stron :loveu: Bylam nawet na meczu :cool3: Ale zapalona fanka nie jestem, wole pilke nozna :cool3: Gdzie mnie widzialas? :oops: I nie zaprosilas :mad:[/QUOTE] ja nie byłam.. nie wiem czy będę :P chociaż na reprezentacyjny mam zamiar się w przyszłym roku wybrać. :D No, nawet nie wiem jak tam trafiłam xD chciałam zaprosić ale nie wiedziałam czy się kapniesz że to ja. Po twoich kropkach poznałam ^^ wysłałam. mam Ignaczaka w tle więc poznasz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Fajne zdjęcia, tylko czemu tak mało :mad: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Fajne zdjęcia, tylko czemu tak mało :mad:[/QUOTE] nie dość że dodasz, to jeszcze źle. :mad: :diabloti: w weekend jak będzie łądna pogoda to idę na fotky .:cool1: Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']A jak będzie brzydka, to co?[/QUOTE] to porobimy foty w domy, ale takie są nuuudne. Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']to porobimy foty w domy, ale takie są nuuudne.[/QUOTE] Wcale nie są nudne :eviltong: A Ty już nie powinnaś spać córeczko?? Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Wcale nie są nudne :eviltong: A Ty już nie powinnaś spać córeczko??[/QUOTE] są, bo nie ma nic ciekawego :P zaraz się położę, bo znów mam silne bóle głowy... masakra jakaś.. :/ Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']zaraz się położę, bo znów mam silne bóle głowy... masakra jakaś.. :/[/QUOTE] No chyba w Twoim wieku na migrenę za szybko :crazyeye: Połóż się, zgaś światło i powinnaś poczuć się lepiej ;) Quote
angineuuka Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']No chyba w Twoim wieku na migrenę za szybko :crazyeye: Połóż się, zgaś światło i powinnaś poczuć się lepiej ;)[/QUOTE] ze mną nigdy nie wiadomo :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Angi']ja nie byłam.. nie wiem czy będę :P chociaż na reprezentacyjny mam zamiar się w przyszłym roku wybrać. :D No, nawet nie wiem jak tam trafiłam xD chciałam zaprosić ale nie wiedziałam czy się kapniesz że to ja. Po twoich kropkach poznałam ^^ wysłałam. mam Ignaczaka w tle więc poznasz :evil_lol:[/QUOTE]Chociaz z naszych siatkarzy mozemy byc dumni :loveu: Bo reprezentacja pilki noznej to masakra... i boiska z reszta tez :diabloti: Ignaczak jest faaajny :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 (edited) [quote name=':: FiGa ::']Chociaz z naszych siatkarzy mozemy byc dumni :loveu: Bo reprezentacja pilki noznej to masakra... i boiska z reszta tez :diabloti: Ignaczak jest faaajny :diabloti:[/QUOTE] Jo, Mistrzostwo Europy, Liga Swiatowa, Puchar Swiata, Mistrzostwa Swiata, Pokonana Brazylia - miejsca na podium są a reprezentacja w pilce noznaj czym sie pochwali? :evil_lol: Mało powiedziane, Igła jest super :evil_lol: Uwielbiam go i jego Igłą Szyte :D Edited November 13, 2012 by Angi Quote
whiteterrier Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Pf ja wolę reprezentację piłki nożnej :D Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='HexaWHWT']witamy się ;)[/QUOTE] witaj :D [quote name='whiteterrier']Pf ja wolę reprezentację piłki nożnej :D[/QUOTE] Tytonia najbardziej :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']witaj :D Tytonia najbardziej :evil_lol:[/QUOTE] Nie, akurat Piszczka i Błaszczykowskiego. Pierwszego bo jest b.dobry obrońcą i podziwiam go już dawno a drugiego bo jest pomocnikiem a ja też gram na pomocy tyle, że w środku :D Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='whiteterrier']Nie, akurat Piszczka i Błaszczykowskiego. Pierwszego bo jest b.dobry obrońcą i podziwiam go już dawno a drugiego bo jest pomocnikiem a ja też gram na pomocy tyle, że w środku :D[/QUOTE] Tak sobie o nim napisałam :evil_lol: nogę trenujesz? :D Quote
whiteterrier Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']Tak sobie o nim napisałam :evil_lol: nogę trenujesz? :D[/QUOTE] Heheh bo niektórzy tylko go i Lewego znają :evil_lol: Tak :) Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='whiteterrier']Heheh bo niektórzy tylko go i Lewego znają :evil_lol: Tak :)[/QUOTE] znam więcej, jednak nie interesuję się tym jak siatkówką. to super ;) Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Hej hej ;) Nie wierzę :crazyeye: widziałam zdjęcia tutaj!!! :evil_lol: Tylko szkoda, że znowu mało i dawno temu... :mad: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Hej hej ;) Nie wierzę :crazyeye: widziałam zdjęcia tutaj!!! :evil_lol: Tylko szkoda, że znowu mało i dawno temu... :mad:[/QUOTE] jak dawno temu?! Ja się pytam jak dawno temu?!?! wczoraj dodane :evil_lol: a że mało... nie staracie się :D [B]12.11, 19,20,21.11 i 24.11 mnie raczej nie będzie :D [/B] Quote
whiteterrier Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Angi']znam więcej, jednak nie interesuję się tym jak siatkówką. to super ;)[/QUOTE] Ja powiem szczerze, nie znam prawie nikogo z siatkarzy :oops: Ale piłkę kocham :loveu: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='whiteterrier']Ja powiem szczerze, nie znam prawie nikogo z siatkarzy :oops: Ale piłkę kocham :loveu:[/QUOTE] Jak tak możesz?! Moja babcia nawet zna :evil_lol: Macie fejsa? Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To już bardzo dawno temu było :diabloti: Jeszcze ma Cię nie być to co najmniej 3 strony zdjęć musisz wstawić :diabloti: Quote
angineuuka Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Ptysiak']To już bardzo dawno temu było :diabloti: Jeszcze ma Cię nie być to co najmniej 3 strony zdjęć musisz wstawić :diabloti:[/QUOTE] :stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::diabloti: Quote
Recommended Posts