Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekajta, rozpisze ladniej. Wiec tydzien temu zaczela sie dziwnie zachowywac, pomyslalam ze sie strula zarciem. Jednak dzis zaczela się slaniac na nogach. Najpierw napisalam do Gosi o to, czy moge zaplacic pozniej bla bla bla. Poczekalam 5 minut I zadzwonilam jednak do nich. Szybka rozmowa i biegiem na autobus z suczem pod pacha i modlitwa o brak kobuchow. Na usg się poplakalam :3 po drodze wyszedl przerost miesnia sercowego czy jakos tak.. :( bedziemy musieli siuski oddac do badan bodajze. Zabieg podobno dobrze zniosla, a ja przyjechalam w ostaniej chwili. Byl ucisk na przepone.

Posted

puki nie swędzi raczej nie będą interesować,,, moja suka dorwała się do szwów jak pamiętam po około tygodniu... rana była sucha ,pięknie się goiła....  potem zastrzyki i dalej papranie... 

Posted

Zakleilam jej, bo musialam sweterek jej zalozyc bo pod kocem nie chce lezec. Musi sie dogrzewac, bo ma obnizona temperature. Ale tak to wszystko dobrze, jak na psa w takim stanie.

Posted

Mamy progres.Z 35,5℃ na 35.9℃ Dla niej kupilam nowy termometr i zapas miesa do ryzu. No I sam zapas ryzu.
Zaraz jedzonko dostanie.
Nie mam sily by pisac, nie mam sily nawet siedziec a zanim się poloze to minie troche..

Posted

Hej

Biedne Wy obie :( Dobrze,że tak się skończyło i że temp.spada.Wykorzystaj weekend na odpoczynek choć wiadomo,że przy opiece nad chorym psem nie łatwe

Trzymam kciuki,żeby jak naszybciej wszystko wróciło do normy.

Posted

Hej
Biedne Wy obie :( Dobrze,że tak się skończyło i że temp.spada.Wykorzystaj weekend na odpoczynek choć wiadomo,że przy opiece nad chorym psem nie łatwe
Trzymam kciuki,żeby jak naszybciej wszystko wróciło do normy.

Temperatura ma byc 38℃, conajmniej. Biedna dzisiaj miala mierzana temperature juz ze 8 razy, a dzisiaj pewnie jeszcze ze dwa razy zmierze.
4 razy miala u weta mierzone, bo byla niedowiarka ze tak nisko. Wczoraj, przed zabiegiem bylo 38,8.
Jeszcze ta mala ruda menda mnie wqrwia.