Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Mówisz owsik? <3 Fajnie masz, że coś psio się u Was dzieje. U nas nic a nic, okolica mało psiolubna jest ;) Nie szalej tak, bo się okaże, że piszesz eseje jak Tyśka :D Jestem postrachem :D Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 O, musze dowod nowy wyrobic. A to sie wiaze ze zrobieniem nowego zdjecia.. bry,ja nie chce w krtokich wlosach :( Jo, mowie owsik :D Quote
*Magda* Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Ja, za każdym razem jak grałam w kręgle, to miałam połamane paznokcie :D Ale gra jest zaje*ista :) Jestem postrachem :D Nie :* Angi, a co za różnica jakie włosy ;) Nikt Ci tego dowodu nie będzie oglądał codziennie :P Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Dla mnie duza :) nie lubie tych krotkich wlosow, niczego nie idzie z nimi zrobic. Sa paskudne, krotkie i kazdy rozjechany w inna strone. Jak kolwiek bym sie nie starala ;) i wygladam jak menel jakis w tych wlosach No i nowe dowody sa paskudne :p Quote
angineuuka Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Heart chakrowy owsik? :D Tak jest pani kapitan 8) Quote
Guest TyŚka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 To wyczochraj ode mnie Ru czy Baloo (nie wiem, z którym będzie :p) Quote
angineuuka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Ru Bedzie ;) Bala mialam okazje tez poznac kiedys :D jeszcze jako papika :p Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Dla mnie duza :) nie lubie tych krotkich wlosow, niczego nie idzie z nimi zrobic. Sa paskudne, krotkie i kazdy rozjechany w inna strone. Jak kolwiek bym sie nie starala ;) i wygladam jak menel jakis w tych wlosach No i nowe dowody sa paskudne :P dawaj fotę, ocenimy jaki menel z Ciebie :P Quote
angineuuka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 dawaj fotę, ocenimy jaki menel z Ciebie :P Takich fot nie dodaje na dogo, no chyba ze jestem z psem :p Ale masz : www.instagram.com/angineuka Albo fejsbuczki :p Quote
angineuuka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 I tak na prawde to tylko ty mnie nie widzialas :p Quote
angineuuka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 :* Kupilam sobie pseudo kapelusz na jutro :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 :* Kupilam sobie pseudo kapelusz na jutro :D Nie wiesz, że pseudo się nie kupuje :P Quote
angineuuka Posted October 30, 2015 Author Posted October 30, 2015 Niektore pseudo lepiej dbaja od nie pseudo :D A na serio.. dzis jeszcze kupilam swiatelka na swieta xD klimat swiateczny czas zaczac haha Quote
agutka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 https://youtu.be/6my2agyAE2I już widzę jak moje ułomy się uczą :p jak szczury? Quote
Guest TyŚka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hejka, na filmiku wygląda na to, że się świetnie bawiliście ;) Quote
Recommended Posts