Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Hej :)

te super :) [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-_vNif9NKFKE/UQHKUa1950I/AAAAAAAAA9c/fYGAptJ-5Cc/s640/P1280870.JPG[/URL]

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-PDdh8DThZJM/UQHEXI-9uSI/AAAAAAAAA7M/k2Ny3ASCL_c/s640/P1280807.JPG[/URL] a co się stało niedaleko nasady ogona ? :(

Ty ją golisz ? ;)[/QUOTE]
Brudne to to ;) Patrzałam, tam nic nie ma. Wykąpać ją muszę ;)

[quote name='understandme']Hahah to mi się najbardziej podoba [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-_vNif9NKFKE/UQHKUa1950I/AAAAAAAAA9c/fYGAptJ-5Cc/s640/P1280870.JPG[/URL]:loveu:

Ale jak to tak bez fot?? Tyle czasu?? Chyba ci się coś pomieszało :evil_lol: ;)[/QUOTE]

Normalnie, ba tata teraz aparat bierze i fot nie będzie dwa miesiące ;)

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że jutro wyruszam na spacer z aparatem! :D
Więc jak będziecie grzeczni to może jakieś foty będą :P
Zdjęcia zrobione oczywiście przez Naklejkę ;>

Posted

[quote name='Angi']a dlaczego z zazdrością? :lol:[/QUOTE]
bo ja bym też swoją ogoliła/ostrzygła, ale jakos sumienie mi nie pozwala trochę i sama nie wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Justyna, i nie rób tego,teraz Doti jest piękna szczeniaczkowa :)według mnie lepiej wyglądają,jak nie są golone- nie obrażając misi taka moja opinia :)[/QUOTE]

Jak kto woli ;)

Posted

Po porstu bylam ciekawa czemu, bo czasami to taka walka o to jest :lol:
Ola nawet jesli bym golila to nie do lysej skory i nadal bylaby szczeniaczkowa;) Nadal będę rwać bo chyba bym nie umiala teraz po plecach tak z grubej rury maszynką pojechac, ale ewentualnie pozwole sobie dotknąć troche tego czego nie bede mogla ładnie wyrownac;) D nie ucierpi.
Bo jutro wlasnie bede miec tą katorge.

No a ty idz na ten spacer, bo Naklejka robi gitne foty.

Posted

ten temat był już wałkowany tutaj chyba ze dwa razy. Właściwie to ja go często wałkuje.
No tak akurat się złożyło, pierwszą wizytę u fryzjera zaliczyliśmy dopiero gdy Miśka miałaa 13 miesięcy a to wszystko z powodu choroby, wyłysiała wtedy cholernie. Potem było gadanie, że następnym razem się wy trymuje. I tak się stało, że do teraz ją strzygę. :P

Posted

[quote name='Naklejka']282 zdjęć :grins: Nie wie kiedy je wrzucę, ale postaram się jak najszybciej :P
oczywiscie polowa nieudana :D[/QUOTE]
spoko, nie śpieszy się :lol:

Norma :lol:

Posted

[quote name='Artemida']Szkodusia że nie poszłam z wami :(
Ej musimy sie koniecznie kiedys umowic wszystkie..moze przy chlopakach nam sie dziewczyny nie pogryza :D[/QUOTE]

No, szkoda... :-(

Może nie będzie tak źle.