angineuuka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 też mi się podoba ;) Moja kolory sobie zmienia :lol: [SIZE=1]chyba mam rybki lesbijki :evil_lol:[/SIZE] Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Dzięki dziewczyny. :) Jest ładny, ale szkoda, że alergik i taki olbrzym :P Nigdy więcej króla rasy mięsnej :P A czemu uważasz, że masz rybki lesby? :D Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 a na co ma alergię? mi olbrzymy nie przeszkadzają, są lepsze nż takie maluchy :D Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Alergia skórna, dostaje wysypki m.in. podczas okresu grzewczego, no i co jakiś czas wraca grzybica na łapach :( Quote
angineuuka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 aaaj :/ . już nie chcę :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 I Ci 'jego ludzie' też go pewnie dlatego nie chcieli, ale jego charakter jest cudny i rekompensuje wszystko :loveu: No.. co więc z tymi rybkami? :P Quote
Kazuro Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Spóźnione, ale bardzo szczere: Wszystkiego najlepszego! :loveu: Pamiętam, że jak ja się chciałam doświnić to żadnego prosiaka do adopcji nie było :roll: Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 dzięki ;) nie wiem czy będę się dokróliczać... Bo co jeśli mi się nie zaprzyjaźnią? Oddać nie oddam... :P Quote
Sonka95 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Ada i Fanta'] Pamiętam, że jak ja się chciałam doświnić to żadnego prosiaka do adopcji nie było :roll:[/QUOTE] Ja właśnie tak miałam ze świnką ... po odejściu Tośki chcieliśmy adoptować świnkę , aby Sasha miała towarzystwo ... a tu jak zawsze po ok. 5 świnek do adopcjii z Warszawy nic nie było nawet dzwoniliśmy i się pytaliśmy i nic ... a kilka dni po kupieniu Majki piękne świnki pojawiły się na stronie fundacji ;) Widocznie los tak chciał ...:loveu: Quote
Karro Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale masz słodziaśnego królika :loveu: Misia fajnie wygląda w MiauHau :) Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 dzięki :) .[COLOR=#ffffff][SIZE=1]............................[/SIZE][/COLOR] Quote
*Magda* Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dobra córcia, dawaj kolejną porcję fotek :razz: Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 cześć ;) teraz to ja idę zaliczyć długą i gorącą kąpiel, więc może potem dodam jakieś 5 fot :lol: Nie mam żadnych nowych, na spacer by się trzeba kiedyś ruszyć ale teraz to matka mnie raczej nie puści.. Ledwo co choróbsko sobie poszło :lol: Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Aleksandra95']Ładna ta nowa obróżka ;)[/QUOTE] dzięki. albo jutro wezmę aparat na ogródek :D Quote
*Magda* Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Angi'] albo jutro wezmę aparat na ogródek :D[/QUOTE] Dobra myśl :) Quote
Naklejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Angi, ja bym chętnie poszła na hałdy, samej mi się nie chce :eviltong: Tylko nie wiem, czy tam teraz da się przejść :roll: Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Naklejka']Angi, ja bym chętnie poszła na hałdy, samej mi się nie chce :eviltong: Tylko nie wiem, czy tam teraz da się przejść :roll:[/QUOTE] szczerze to ja też. Ja mogę popylać od strony Gliwic, gorzej z tobą :evil_lol: Albo do parku, w taką pogodę chyba mało ludzi jest :D Quote
Naklejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale na hałdach przy tej ilości śniegu może być fajnie :cool3: No ja teraz mam problem z dotarciem na hałdy... W parku nie ma ludzi, ale ja i tak tam nie lubię puszczać psów ze smyczy, bo trzeba mieć oczy dookoła głowy... :roll: Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 na pewno jest fajnie, bieremy sanki i idziemy :evil_lol: Figa dobiera mi się do moich małych gupików, paskuda jedna :mad: Quote
Aleks89 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Na bank da sie dojść:) Zawsze są wydeptane jakieś ścieżki przez biegaczy ,narciarzy itd.:cool3:A na hałdach po kolana w śniegu już. Quote
Naklejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Angi']na pewno jest fajnie, bieremy sanki i idziemy :evil_lol: [/QUOTE] Mam jeszcze dupoloty :evil_lol: [quote name='Aleks89']Na bank da sie dojść:) Zawsze są wydeptane jakieś ścieżki przez biegaczy ,narciarzy itd.:cool3:A na hałdach po kolana w śniegu już.[/QUOTE] Da, da, ale nie wiem gdzie teraz ścieżkę wydeptali, ostatnio przełaziłam jakimiś krzakami ;) Quote
angineuuka Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 ciekawe czy ja od swojej strony znalazłabym jakąś udeptaną ścieżkę, bo szczerze to nie chciałoby mi się zpierdalać od strony gliwic :evil_lol: Quote
Recommended Posts