Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dziewczyny. :) Jest ładny, ale szkoda, że alergik i taki olbrzym :P Nigdy więcej króla rasy mięsnej :P

A czemu uważasz, że masz rybki lesby? :D

Posted

Spóźnione, ale bardzo szczere: Wszystkiego najlepszego! :loveu:

Pamiętam, że jak ja się chciałam doświnić to żadnego prosiaka do adopcji nie było :roll:

Posted

[quote name='Ada i Fanta']

Pamiętam, że jak ja się chciałam doświnić to żadnego prosiaka do adopcji nie było :roll:[/QUOTE]

Ja właśnie tak miałam ze świnką ... po odejściu Tośki chcieliśmy adoptować świnkę , aby Sasha miała towarzystwo ... a tu jak zawsze po ok. 5 świnek do adopcjii z Warszawy nic nie było nawet dzwoniliśmy i się pytaliśmy i nic ... a kilka dni po kupieniu Majki piękne świnki pojawiły się na stronie fundacji ;) Widocznie los tak chciał ...:loveu:

Posted

cześć ;)

teraz to ja idę zaliczyć długą i gorącą kąpiel, więc może potem dodam jakieś 5 fot :lol:
Nie mam żadnych nowych, na spacer by się trzeba kiedyś ruszyć ale teraz to matka mnie raczej nie puści.. Ledwo co choróbsko sobie poszło :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Angi, ja bym chętnie poszła na hałdy, samej mi się nie chce :eviltong: Tylko nie wiem, czy tam teraz da się przejść :roll:[/QUOTE]

szczerze to ja też.

Ja mogę popylać od strony Gliwic, gorzej z tobą :evil_lol:

Albo do parku, w taką pogodę chyba mało ludzi jest :D

Posted

Ale na hałdach przy tej ilości śniegu może być fajnie :cool3: No ja teraz mam problem z dotarciem na hałdy...
W parku nie ma ludzi, ale ja i tak tam nie lubię puszczać psów ze smyczy, bo trzeba mieć oczy dookoła głowy... :roll:

Posted

[quote name='Angi']na pewno jest fajnie, bieremy sanki i idziemy :evil_lol: [/QUOTE]

Mam jeszcze dupoloty :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Na bank da sie dojść:) Zawsze są wydeptane jakieś ścieżki przez biegaczy ,narciarzy itd.:cool3:A na hałdach po kolana w śniegu już.[/QUOTE]

Da, da, ale nie wiem gdzie teraz ścieżkę wydeptali, ostatnio przełaziłam jakimiś krzakami ;)