angineuuka Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Chociaz moze to moglo sie z nerowow nasilic. Quote
angineuuka Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Hematologa sie boje bo mnie polozy w szpitalu na dwa dni, na ta biopsje i inne dzikie badania. No i wynikow. Quote
łamAga Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Wyniki beda ok , musza być !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a szpitala sie nie bój to tylko dwa dni ;) Quote
kalyna Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Ej głowa do góry, będzie dobrze... musi być! Quote
Guest TyŚka Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 I ja kciukuję za Twoje zdrowie. Będzie wszystko ok! Quote
Małgonia Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ostatni dzien :D od pon do robpty :D Cieszysz sie, ze Cie odwiedziłam? :D Quote
rashelek Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Będzie wsio dobrze na pewno! Kiedy będziesz szła na te badania dodatkowe?Mnie na wypadanie włosów bardzo pomógł szampon Nivea Long Repair, teraz też jeszcze się sypią, ale duuuużo mniej. No i nakładam na nie jedwab i jakieś maseczki co jakiś czas, końcówki też obcinam dość często i nawet się trzymają na łbie. Quote
angineuuka Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Jutro ide do stomatologa. Wlasnie po szamponach z nivea moje wlosy sa oklapla, swedzi mnie glowa. Kupilam najtanszy pokrzywowy i jest cacy :D wlosy tez teraz chce sciac.. Nie pojechalam na wystawe ale udalo mi sie kupic bodajze swiezo wedzone rzeczy dla psow :D tchawica, przelyki, swinskie nogi. Ah, jak to pachnie :D dzisiaj mam zamiar psy wykapac, szkoda ze nie beda dlugo czyste bo mam mega rozpizdziel na ogrodku ???? Quote
rashelek Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Trzymamy kciuki za wyniki :) Ja po takich tanich szamponach mam gniazdo na głowie i nijak nie mogę tego rozczesać ;) Jeszcze Fructisy dobrze u mnie działają. A fuj, wędzone śmierdziuuuchy, ble :P Quote
angineuuka Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Jak to wędzone fuj? Wędzone tak! Razy dwa :) powapniane sa fuj. :p Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Ja do mycia włosów używam Uwaga ! : mydełka naturalnego :D To jest mydło w płynie z apteki , super usuwa łupież , włosy sa po nim dziwne ale pozniej spłukuje je wodą z octem i jest cacy :D Stomatolog brrrrr :P Quote
Erykowa Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Hej My też odwiedzamy :) Trzymam kciuki i za wyniki i za dentyste :) A ja mam super włosy odkąd henną farbuję ;) Quote
angineuuka Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Czyli szere? :p Hej erykowa :D Walcze se soba czy zamowic buty przez neta :p Quote
łamAga Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Nie szare ale takie szorstkie jak u lalki :P Ja raz zamówiłam buty przez neta , mimo ze byla podana długość wkladki to po przysłaniu okazaly sie za duze , odesłałam przysłali mi mniejsze . niby , bo były takie same duze jak tamte i tak odsyłałam ze w koncu kosztowały mnie 50 zł drożej bo za przesyłke musiałam płacic i powiedziałam " nigdy więcej ! " ;) Quote
marta1624 Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Ja niestety też mam złe doświadczenia z butami przez Neta ;) Quote
Recommended Posts