Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż. z tymi alergiami to z wiekiem coraz gorzej. Za to u moich psów zaczyna się okres wielkiej miłości i przyjaźni :lol: tak, powoli zaczynają się cieczki :D widziałam dziś jak Coma zabawiala się w samca a misia dzielnie to znosiła - to już wiadomo, że cieczki w drodze :D

Posted

Ja teraz używam z Nivei szamponów, ale alergii żadnych nie mam, więc nie wiem, jakby podziałały.

W sumie chyba dobrze, że będą miały na raz cieczki, chociaż i tak pozostaje współczuć :P

Posted

Cóż. z tymi alergiami to z wiekiem coraz gorzej. Za to u moich psów zaczyna się okres wielkiej miłości i przyjaźni :lol: tak, powoli zaczynają się cieczki :D widziałam dziś jak Coma zabawiala się w samca a misia dzielnie to znosiła - to już wiadomo, że cieczki w drodze :D

U mnie alergie raczej delikatne, ale faktycznie z wiekiem gorzej.

Interesik pseudogrzywkowestów będzie kwitł :D. U nas cieczki brak chyba od roku, albo moja pamięć sklerotyczki mi szwankuje i była jakaś cieczka na wiosnę :/

Posted

U mnie jedna nie ma ani interesu ani macicy a chciała się rozmnażać, także trudności są po to żeby je pokonywać :D

Ale westowe i westowe to tylko westowe z tego wyjdzie, grzywkowest brzmi dużo lepiej ;)

Posted

Hej :) nie chce mi się :lol: aparat leży i się kurzy. Chyba rozruszam go dopiero na wystawę w Katowicach-czyli dopiero za ponad miesiąc :lol: chociaz pokaze wam taksowki jak przyjda :p wczoraj chciałam zamówić kilka rzeczy z t4d ale ktoś mi zarabal truskawke.. może i dobrze :D mój komputer miał iść teraz do naprawy, ale sytuacja się zrobiła taka dziwna ze oddam go za jakiś miesiąc? Dwa? :P poza tym chciałabym się w końcu wziąść i nagrywać powoli te filmiki by uklepac coś ale zapomniałam ze nie mam karty wolnej :lol: a pogodę mamy iście wiosenną♥ niech się już topi ten śnieg i lód, a i błoto niech zniknie i będzie cacy :D :D