angineuuka Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 pod znęcanie to może jeszcze nie, jednak to debilizm totalny :P Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 zostałam dziś strolowana :( Iwoneł to trel. ;< Quote
junoo Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-DBFh6HtX03I/U9-b5W__JJI/AAAAAAAAH7k/yVhKn3zN76s/w574-h383-no/IMG_6531.JPG[/url] urocze pyszczki :* [url]https://lh6.googleusercontent.com/-JGtHLaxxsfA/U9-cDxJQPXI/AAAAAAAAH8E/Uld2cFC-UVo/w574-h383-no/IMG_6743.JPG[/url] :loveu: Quote
Buńka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Angi']zostałam dziś strolowana :( Iwoneł to trel. ;<[/QUOTE] :-o Ale jag to? Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='junoo'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-DBFh6HtX03I/U9-b5W__JJI/AAAAAAAAH7k/yVhKn3zN76s/w574-h383-no/IMG_6531.JPG[/URL] urocze pyszczki :* [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-JGtHLaxxsfA/U9-cDxJQPXI/AAAAAAAAH8E/Uld2cFC-UVo/w574-h383-no/IMG_6743.JPG[/URL] :loveu:[/QUOTE] ;) [quote name='(:Buńka:)']:-o Ale jag to?[/QUOTE] no bo kurier pocztowy przyjechał, ucieszyłam się że to furkidz... ... a tu dupa, twoja paczka. ;< Quote
Buńka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Angi'] no bo kurier pocztowy przyjechał, ucieszyłam się że to furkidz... ... a tu dupa, twoja paczka. ;<[/QUOTE] OMG ahahhahahahh :D Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 nie kocham ci już ;<<<<<<<<<<<< ;( :'( Quote
Franca81 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Angi']nie kocham już jej :shake:[/QUOTE] Jak śmiesz? :eek2: Quote
Buńka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Dobrze, że mogę wypłakać się w ramię Frani :placz::evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 właśnie zdałam sobie sprawę, że za tydzień będę miała 5 psa na 2 tyg. więc szykują się dwa mioty! westowo-westowy i westowo-grzywkowy :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [quote name='Angi']właśnie zdałam sobie sprawę, że za tydzień będę miała 5 psa na 2 tyg. więc szykują się dwa mioty! westowo-westowy i westowo-grzywkowy :evil_lol:[/QUOTE] Dobry sposób na dodatkową kasę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='Kaaasia']Dobry sposób na dodatkową kasę :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: qwa, ale jestem zła na naszą PP :roll: paczka od 7:08 jest już w Zabrzu, więc te mendy zamiast mi ją dziś przywieść to muszę czekać do poniedziałku.. :roll: A Iwona wysłała paczkę wczoraj i jest dziś.. i gdzie qwa logika? Poza tym chwalę sobie furkidza! Sami do mnie napisali z przeprosinami, że nie zdążyli wysłać paczki. Bardzo na plus! :loveu: Quote
Buńka Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Też czasami zastanawiam się nad logiką PP :shake: Kiedyś coś zamawiałam i moja paczka leżała na poczcie już od czwartku .... oczywiście listonosz dostarczył ją do mnie dopiero w poniedziałek ... popołudniu :mad: :roll: A ostatnio gdzieś czytałam, że standard PP znacznie się poprawił :roll: No nie wiem... dyskutowała bym Chociaż jestem w szoku że moja paczka doszła do Ciebie tak szybko. Tym bardziej że na pocztę poszłam późnym popołudniem . Quote
*Magda* Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ja czekałam na paczkę od DS. Mijały kolejne dni, a paczki ani widu ani słychu :mad: Napisałam do Mart email, że paczki wciąż brak. Tego samego dnia co napisałam email, miałam w skrzynce 2 awiza, ale oba na Bogdana. Jako że on czekał akurat na 2 paczki, to wszystko pasowało ;) Marta mi odpisała, że według systemu, paczka już została do mnie dostarczona dzień wcześniej niż ja napisałam email. Oczywiście zasugerowała, że może sąsiedzi odebrali ;) Mam jednak takich sąsiadów, że jeśli mieliby moją paczkę, to by mi ją podrzucili, jak tylko byłabym w domu. Następnego dnia Bogdan pojechał na pocztę odebrać paczki. Okazało się, że jedna jest do niego, a druga dla mnie (od DS). No i ja się pytam: jakim cudem paczka widniała jako odebrana, skoro była 2 dni na poczcie? I czemu awizo było na Bogdana, skoro paczka była zaadresowana na mnie? Więc pocieszę Was, że nie tylko wy macie problemy z pocztą :D Quote
Aleksandrossa Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 A ja za to muszę się pochwalić, że nie mam żadnych problemów z pocztą, zawsze wsio na czas, bez jakichkolwiek komplikacji :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Ja też tfu tfu nie miałam jeszcze problemów z pocztą :D Quote
angineuuka Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 hej ;) wie ktoś skąd zgarnę stawki z WDS :lol: tzn czy są wogóle na necie..? Quote
łamAga Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Jedynie coś takiego mam [COLOR=#3E454C][FONT=Helvetica]Results WDS 2014 so far:ESHKHAN KODZAN male JUN-Excellent JUNC1 LEGENDA TIBETA PLUSHEVAYA PRINCESSA SEVERA female JUN-Excellent JUNC1CHENPOREWA NIO NAGEL DAKOTTA CLUB male INT-Excellent INTC1 ALPHA MAXIMA BELLA female INT-Excellent INTC1CHENPOREWA KAM-BU KALSANGE male OPN-Excellent OPNC1 ZAOZERIE ASTRA MAXIMA female OPN-Excellent OPNC1GRAND LIONESS JUAKBAR male CH-Excellent CHC1 CAC, CH, CACIBOF ZLAZANO LABUCHE male VET-Excellent VETC1 OF ZLAZANO YUM-BAN female VET-Excellent VETC1[/FONT][/COLOR] Quote
łamAga Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 [quote name='Angi']nie chodzi i o MT :P[/QUOTE] A no to ni mam nic innego , to skopiowałam z wątku jedne właścicielki MT :lol: Quote
Recommended Posts