Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Albo się wagarowało :siara:[/QUOTE] Nieee...nie na polskim:diabloti: Quote
Naklejka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja Medalionów nie omawiałam w LO ;) Miałam Inny świat i opowiadania Borowskiego- tak właściwie to były jedyne książki które przeczytałam i jeszcze część Przedwiośnia, Zbrodni i Kary (byłam na b. dobrym spektaklu i ogólnie podoba mi się fabuła). Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja przeczytałam 'Potop', trochę to trwało, ale dobrze, bo na maturze nie musiałam pisać o 'Weselu':evil_lol: Quote
Gezowa Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Nie no, na pisemnej w tym roku w ogóle lajtowo, bo było wyraźnie napisane "na podstawie fragmentu", a nie całej lektury :P Ja też nie czytałam, a wyciągnęłam 60% z pisemnej, a ustnej 70 XD Ok, nie ma się czym chwalić, no ale... ja prezentację pisałam 3h przed ustną... XD Quote
Naklejka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='leónowa']Ja przeczytałam 'Potop', trochę to trwało, ale dobrze, bo na maturze nie musiałam pisać o 'Weselu':evil_lol:[/QUOTE] Nie przeczytałam Potopu nawet streszczenia, pisałam o nim wypracowanie i zdałam maturkę na "moim" poziomie(wynik podobny do tych z próbnych) :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Gezowa']Nie no, na pisemnej w tym roku w ogóle lajtowo, bo było wyraźnie napisane "na podstawie fragmentu", a nie całej lektury :P Ja też nie czytałam, a wyciągnęłam 60% z pisemnej, a ustnej 70 XD Ok, nie ma się czym chwalić, no ale... ja prezentację pisałam 3h przed ustną... XD[/QUOTE] Na rozszerzonej z polaka chyba jeszcze łatwiej, z tego co wiem, to fragmenty 'Romeo i Julii' i 'Sklepów cynamonowych':lol: Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Naklejka']Nie przeczytałam Potopu nawet streszczenia, pisałam o nim wypracowanie i zdałam maturkę na "moim" poziomie(wynik podobny do tych z próbnych) :diabloti:[/QUOTE] Ja jestem słaba z polaka, ale przez to, że przeczytałam 'Potop' mogłam odwołać się do całości i zdałam na prawie 70%, więc mi tam wiele pomogło;) Quote
Naklejka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='leónowa']Ja jestem słaba z polaka, ale przez to, że przeczytałam 'Potop' mogłam odwołać się do całości i zdałam na prawie 70%, więc mi tam wiele pomogło;)[/QUOTE] Ja jestem daremna z polskiego, nawet znajomość lektury by mi nie pomogła, za to matematyczka :loveu: wybrałam zły profil i jeszcze gorszą szkołę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Ja z polskiego byłam dobra, ale sfrrasznie go nie lubiłam :D i z lektur to nie przeczytałam żadnej przez całe technikum :D Angi niestety nie mogę jechać z wami- nie miałabym co z moją mendą zrobić ;) U mnie w chałupie tylko na tatę mogę pod tym względem liczyć, ale on jedzie na szkolenie które się zazębia z tym wyjazdem :/ Edited July 6, 2014 by marta1624 Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 weź ze sobą xD Dzięki dziewczyny za filmy ;) poza tym boję się pisać gdzieś indziej, bo się okaże ze kogoś sledzę ;/ Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Nie bój się :D Wzięłabym, ale nikt by z nią nie wytrzymał :D Poza tym nie jestem pewna jej zachowania :roll: Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 no i co, weź ją :p kagan na ryj i przywiążesz do drzewa albo utopisz xD Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Najprędzej bym utopiła :D A potem wy mnie :D A ogólnie ile psów będzie? I jaka kombinacja pies-suka? Może akurat nie ma suczek :D Quote
Gezowa Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']A ogólnie ile psów będzie? I jaka kombinacja pies-suka? Może akurat nie ma suczek :D[/QUOTE] Przewaga suk XDDDD Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 brzydki łipet to chyba jedyny pies. bo nie wiem co zahirka bierze XDDDDDDDDDDD Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ktoś czuje sie przez Ciebie inwigilowany :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Angi'] poza tym boję się pisać gdzieś indziej, bo się okaże ze kogoś sledzę ;/[/QUOTE] :evil_lol: Ciekawe kogo miałaś na myśli :diabloti: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Dla bezpieczeństwa lepiej jak nie pojadę ;) Bo bezpieczny na 100% byłby łipet :D Suczki to według dziwnych wyborów mojej ;) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Ciekawe kogo miałaś na myśli :diabloti:[/QUOTE] Ja podejrzewam , ale pewności nie mam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Ciekawe kogo miałaś na myśli :diabloti:[/QUOTE] W ogóle nie można się domyśleć :D Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Dla bezpieczeństwa lepiej jak nie pojadę ;) Bo bezpieczny na 100% byłby łipet :D Suczki to według dziwnych wyborów mojej ;)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Ktoś czuje sie przez Ciebie inwigilowany :diabloti:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']:evil_lol: Ciekawe kogo miałaś na myśli :diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Ja podejrzewam , ale pewności nie mam :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta1624']W ogóle nie można się domyśleć :D[/QUOTE] ciiiiiiii, bo wyjdzie że ją obgaduje czy coś :/:diabloti: Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Angi']ciiiiiiii, bo wyjdzie że ją obgaduje czy coś :/:diabloti:[/QUOTE] ale jak Cie nie lubi to tutaj nie wchodzi a jak wchodzi to znaczy ze Ona Cię śledzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts