angineuuka Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 polećcie film, byleby nie horor :eviltong: i taki co nie widziałam :eviltong: Quote
Aleksa. Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 hmm, może' ostatnia piosenka' albo znane i lubiane :P 'trzy metry nad niebem' albo 'projekt x' ;):lol: albo 'LOL' :cool3::eviltong: Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [LIST] [*][B][URL="http://www.filmweb.pl/film/Ten+niezr%C4%99czny+moment-2014-664693"]Ten niezręczny moment[/URL] - nawet nawet ;) [/B] [/LIST] Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='Aleksandra95']'Chłopiec w pasiastej piżamie' ;)[/QUOTE] Ten film był brutalny :shake: dzieciak niczemu nie winien , to jego ojciec powinien zginać w tej łaźni , żałowałam że ten film obejrzałam bo strasznie go przeżywałam :shake: Quote
angineuuka Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 [quote name='Anecioreczek'] [LIST] [*][B][URL="http://www.filmweb.pl/film/Ten+niezręczny+moment-2014-664693"]Ten niezręczny moment[/URL] - nawet nawet ;) [/B] [/LIST] [/QUOTE] [quote name='Talia']Never let me go :)[/QUOTE] dzięki :loveu: po meczu obejrzę ;) dowiedziałam się, że jestem wkurzająca :grins: a napisała to osoba której niektóre pytania [SIZE=1](i zachowanie) [/SIZE] są na poziomie podstawówki.. czas się pociąć? :placz: Quote
Gezowa Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Ten film był brutalny :shake: dzieciak niczemu nie winien , to jego ojciec powinien zginać w tej łaźni , żałowałam że ten film obejrzałam bo strasznie go przeżywałam :shake:[/QUOTE] Taaak, pamiętam go... Jeszcze miałam schizę, bo oglądałam go przed maturą, a na temat polaka ustnego wybrałam sobie "różne postawy człowieka wobec totalitaryzmu", więc łagry, lagry i ogólnie "fajne" klimaty... "Smiley" było śmiechowe XD Quote
angineuuka Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 taki mam zamiar :diabloti: [url]http://www.xgsm.pl/product-pol-2511-XCASE-Clear-Folia-SAMSUNG-Galaxy-S-Duos-S7562-Trend-S7560.html[/url] chyba ich cos boli :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Ten film był brutalny :shake: dzieciak niczemu nie winien , to jego ojciec powinien zginać w tej łaźni , żałowałam że ten film obejrzałam bo strasznie go przeżywałam :shake:[/QUOTE] ja też ryczałam.. :-( Quote
Talia Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ja ryczałam na Rogatym ranczu i Mustangu z dzikiej doliny. Ostatnio oglądałam jak wytresować smoka z 5letnią siostrą mojego chłopaka i też się popłakałam :oops: Mnie krzywda ludzi w filmach nie rusza, ale wystarczy smutna krówka :evil_lol: Co do "Never let me go" - mega zaskakujący film, nie czytaj opisu, bo zepsujesz sobie niespodziankę ;) Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='Angi']taki mam zamiar :diabloti: [URL]http://www.xgsm.pl/product-pol-2511-XCASE-Clear-Folia-SAMSUNG-Galaxy-S-Duos-S7562-Trend-S7560.html[/URL] chyba ich cos boli :evil_lol:[/QUOTE] ja za dwie folie plus od razu założenie jednej bez pęcherzy zapłaciłam 12,99 ;) Quote
angineuuka Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 a ja nie płakałam oglądając Zieloną milę :p za to ryczałam oglądając Now is Good :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='Gezowa']Taaak, pamiętam go... Jeszcze miałam schizę, bo oglądałam go przed maturą, a na temat polaka ustnego wybrałam sobie "różne postawy człowieka wobec totalitaryzmu", więc łagry, lagry i ogólnie "fajne" klimaty... "Smiley" było śmiechowe XD[/QUOTE] słuchajcie to nic.... mój facet kupił ten film na moje urodziny... bo jak to stwierdził to sie trzyma mojej tematki maturalnej ( wówczas miałam mature i moim tematem było " dlacego żydzi byli skrzywdzeni i jak wyglądało ich życie w czasie 2 wojny światowej" więc mój facet stwierdził że to będzie IDEALNY prezent do mojej prezentacji... oh jakie romantyczne... Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='magdabroy']A ja ryczę jak oglądam "Króla lwa" :evil_lol:[/QUOTE] Śmiej się ale ja też :D Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='marta1624']Śmiej się ale ja też :D[/QUOTE] Ja przy większości Disney'a ryczałam:evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) The Jacket oglądałaś? Chłopiec w pasiastej piżamie dla mnie nie był brutalny, czytałam gorsze książki o łagrach itd... a z polskich to może Pręgi? albo tak bardziej śląsko Drzazgi? Edited July 6, 2014 by Naklejka Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ja mogę polecić moje ukochane 'Miasto Boga':loveu: Quote
Gezowa Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Naklejka']Chłopiec w pasiastej piżamie dla mnie nie był brutalny, czytałam gorsze książki o łagrach itd...[/QUOTE] Jeśli o lektury chodzi to mnie dobiły absolutnie Medaliony... Takie krótkie, kilka opowiadań, ale idealnie odwzorowuje wszystko co się wtedy działo... Quote
Leokadia Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Gezowa']Jeśli o lektury chodzi to mnie dobiły absolutnie Medaliony... Takie krótkie, kilka opowiadań, ale idealnie odwzorowuje wszystko co się wtedy działo...[/QUOTE] Hm...nie mieliśmy tej lektury. Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='leónowa']Hm...nie mieliśmy tej lektury.[/QUOTE] Albo się wagarowało :siara: Quote
Recommended Posts