*Magda* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='Angi']usunęłam własną galerię z subów :cool1:[/QUOTE] Zdolna jesteś :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 A jakaś firma hand made nie robi takich oczojebnych? Quote
angineuuka Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 [url]http://wkrajuktorynieistnieje.blogspot.de/2014/05/arbuzowy-problem.html[/url] :roll: Quote
łamAga Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 pewnie dlatego niektórych arbuzów przełknąć się nie da :roll: Quote
maxishine. Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Sieeeeeemaaaaa [quote name='Angi'][URL]http://wkrajuktorynieistnieje.blogspot.de/2014/05/arbuzowy-problem.html[/URL] :roll:[/QUOTE] No to już wiem, dlaczego niektóre arbuzy są blade i dziwne... Quote
angineuuka Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 ale się dziś pięknie wqrwiłam :roll: ktoś się chyba minął z powołaniem.. :p Quote
angineuuka Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 więcej mówić nie będę ;) ale kocham NFZ :loveu: wgl Coma szła dziś bez smyczy!! Szkoda ze tylko tak się mojego ojca słucha :p Quote
angineuuka Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 nie ;) endo prywatnie, więc będą mili :p Quote
Onomato-Peja Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :) Do mnie niedawno zadzwonił lekarz obwieszczając, że najprawdopodobniej mam raka szyjki macicy. :cool3: Dowiedziałam się w środę, w pon miałam mieć robioną biopsję. (czyt. chcieli mnie kaleczyć bez powodu, na oślep. :) ) W piątek jeździłam od 8 rano do 18 po lekarzach, 2 z NFZu - po skierowania z zalecenia i 2 prywatnych, którzy od razu zrobili mi nieinwazyjne badanie wykluczające możliwość raka szyjki macicy i powiedzieli, gdzie pan narwany doktorek popełnił oczywisty błąd... A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte. Quote
Leokadia Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :) Do mnie niedawno zadzwonił lekarz obwieszczając, że najprawdopodobniej mam raka szyjki macicy. :cool3: Dowiedziałam się w środę, w pon miałam mieć robioną biopsję. (czyt. chcieli mnie kaleczyć bez powodu, na oślep. :) ) W piątek jeździłam od 8 rano do 18 po lekarzach, 2 z NFZu - po skierowania z zalecenia i 2 prywatnych, którzy od razu zrobili mi nieinwazyjne badanie wykluczające możliwość raka szyjki macicy i powiedzieli, gdzie pan narwany doktorek popełnił oczywisty błąd... A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte.[/QUOTE] O matko:crazyeye: Uciekam z tego pieprzonego kraju.... Quote
angineuuka Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :) Do mnie niedawno zadzwonił lekarz obwieszczając, że najprawdopodobniej mam raka szyjki macicy. :cool3: Dowiedziałam się w środę, w pon miałam mieć robioną biopsję. (czyt. chcieli mnie kaleczyć bez powodu, na oślep. :) ) W piątek jeździłam od 8 rano do 18 po lekarzach, 2 z NFZu - po skierowania z zalecenia i 2 prywatnych, którzy od razu zrobili mi nieinwazyjne badanie wykluczające możliwość raka szyjki macicy i powiedzieli, gdzie pan narwany doktorek popełnił oczywisty błąd... A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte.[/QUOTE] pociągnęłabym sprawę dalej :cool3: lekarze tacy zajebiści 8) Quote
Onomato-Peja Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='Angi']pociągnęłabym sprawę dalej :cool3: lekarze tacy zajebiści 8)[/QUOTE] I co powiem, że były podejrzenia i skierowanie na biopsję? Wyjdzie na korzyść lekarza, że tak szybko zadziałał. ;) Quote
łamAga Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Ja w karcie ciąży mam wpisaną diete i drukowanymi literami z wykrzyknikiem NIE TYĆ ! a juz przed ciążą miałam niedowagę , ciekawe jak ja mam tego dokonać , a co ide na wuzyte to zjebka , bo przytyłam , ostatnio przytyłam 3 kg to wizyta zamiast opierac sie na zdrowiu dziecka opierała się na tym że przytyłam :splat: Quote
Recommended Posts