Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sieeeeeemaaaaa

[quote name='Angi'][URL]http://wkrajuktorynieistnieje.blogspot.de/2014/05/arbuzowy-problem.html[/URL]

:roll:[/QUOTE]
No to już wiem, dlaczego niektóre arbuzy są blade i dziwne...

Posted

Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :)
Do mnie niedawno zadzwonił lekarz obwieszczając, że najprawdopodobniej mam raka szyjki macicy. :cool3:
Dowiedziałam się w środę, w pon miałam mieć robioną biopsję. (czyt. chcieli mnie kaleczyć bez powodu, na oślep. :) )
W piątek jeździłam od 8 rano do 18 po lekarzach, 2 z NFZu - po skierowania z zalecenia i 2 prywatnych, którzy od razu zrobili mi nieinwazyjne badanie wykluczające możliwość raka szyjki macicy i powiedzieli, gdzie pan narwany doktorek popełnił oczywisty błąd...
A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :)
Do mnie niedawno zadzwonił lekarz obwieszczając, że najprawdopodobniej mam raka szyjki macicy. :cool3:
Dowiedziałam się w środę, w pon miałam mieć robioną biopsję. (czyt. chcieli mnie kaleczyć bez powodu, na oślep. :) )
W piątek jeździłam od 8 rano do 18 po lekarzach, 2 z NFZu - po skierowania z zalecenia i 2 prywatnych, którzy od razu zrobili mi nieinwazyjne badanie wykluczające możliwość raka szyjki macicy i powiedzieli, gdzie pan narwany doktorek popełnił oczywisty błąd...
A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte.[/QUOTE]

O matko:crazyeye: Uciekam z tego pieprzonego kraju....

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Hej, opowiedz! Też coś opowiem. :)
A powiem Ci, że 3 dni z życia wyjęte.[/QUOTE]
pociągnęłabym sprawę dalej :cool3:
lekarze tacy zajebiści 8)

Posted

[quote name='Angi']pociągnęłabym sprawę dalej :cool3:
lekarze tacy zajebiści 8)[/QUOTE]

I co powiem, że były podejrzenia i skierowanie na biopsję?
Wyjdzie na korzyść lekarza, że tak szybko zadziałał. ;)

Posted

Ja w karcie ciąży mam wpisaną diete i drukowanymi literami z wykrzyknikiem NIE TYĆ !

a juz przed ciążą miałam niedowagę , ciekawe jak ja mam tego dokonać , a co ide na wuzyte to zjebka , bo przytyłam , ostatnio przytyłam 3 kg to wizyta zamiast opierac sie na zdrowiu dziecka opierała się na tym że przytyłam :splat: