Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[url]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10246344_745071842210987_2954144090861448260_n.jpg[/url]

słodzinka:evil_lol:

Posted

Jaki uśmiech [url]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10246344_745071842210987_2954144090861448260_n.jpg[/url] :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mam jedynie harrego pottera :eviltong:[/QUOTE]
miałam kiedys ale utknelam przy takim dzikim momencie gdzie trzeba bylo skakać na jakichs dzikich klockach w dzikiej sali a obok chodziły dzikie potworki podobne do Zgredka. I wkurzyłam sie i usunęłam xd

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Angi']Coma chyba żre qpy.. :mdleje:[/QUOTE]

a błeeeeeee...

Posted

Ale łestlina ma śmieszny nos jasny na tym zdjęciu :D Zawsze taki ma czy tak jej wyszedł?

Mój Amor żarł kocie gówna w sposób najohydniejszy ,bo podchodził do srającego kota i łapał w powietrzu jeszcze ciepłe .
Wald na szczęście potrafi się powstrzymać.
Ktoś kiedyś zasugerował mi że kocie jedzą żeby posprzątać, ale mnie się wydaje że jednak żarcie g to niedobory jelitowe.

Posted

[quote name='Majkowska']Ale łestlina ma śmieszny nos jasny na tym zdjęciu :D Zawsze taki ma czy tak jej wyszedł?

[B]Mój Amor żarł kocie gówna w sposób najohydniejszy ,bo podchodził do srającego kota i łapał w powietrzu jeszcze ciepłe .[/B]
Wald na szczęście potrafi się powstrzymać.
Ktoś kiedyś zasugerował mi że kocie jedzą żeby posprzątać, ale mnie się wydaje że jednak żarcie g to niedobory jelitowe.[/QUOTE]

ona ma taki dziwny nos ;) ale za niedługo znów jej ściemnieje, bo lato :lol:

[B]
fuuuuuuuj [/B]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Majkowska']
Mój Amor żarł kocie gówna w sposób najohydniejszy ,bo podchodził do srającego kota i łapał w powietrzu jeszcze ciepłe .
[/QUOTE]

zwymiotowałabym :shake:

Guest wolfheart
Posted

ja bym chciała szynszyla albo tchórzofretkę ,ale przy Lunie to niemożliwe :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Ty i tak masz dużo zwierzaków,a ja tylko jednego psa:placz: