*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Jutro albo pojutrze Ukraina ma wejść do NATO. Jeśli tak się stanie, to wojny (z Rosją) nie będzie ;) Ale wojna domowa jest nieunikniona :roll: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='magdabroy']Jutro albo pojutrze Ukraina ma wejść do NATO. Jeśli tak się stanie, to wojny (z Rosją) nie będzie ;) Ale wojna domowa jest nieunikniona :roll:[/QUOTE] Tak , domowa będzie na bank :/ Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 to dość przerażające,że blisko nas dzieją się takie rzeczy:shake: Quote
angineuuka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 szkoda słów.. a mi kaszel nadal nie przeszedł, więc we wtorek znów do lekarza... :p coby na badania być zdrowym.. Quote
*Magda* Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='Angi']szkoda słów.. a mi kaszel nadal nie przeszedł, więc we wtorek znów do lekarza... :p coby na badania być zdrowym..[/QUOTE] Na jakie badania? Quote
angineuuka Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 krew i alergolog. Muszę być całkowicie zdrowa. ;p Quote
angineuuka Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 fotki wrzucę w czwartek prawdopodobnie :lol: Jutro muszę psy wykąpać, w środę prawdopodobnie na spacer... ;) ale bez aparatu raczej. :p w czwartek będę wcześnie w domu więc luz :P w łikend wezmę aparat :P Quote
Majkowska Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Cześć, dawno mnie nie było, ale sprawy biznesowe mnie przywiały ;) Zostawiłam Ci coś u Waldka na wątku:oops: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 no i co z tym fantem :P mi to nie przeszkadza. Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Angi na pewno dawno Come zjadła :-( a jak było w zoo ? bo nic nie pisałaś :mad: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Coma to taka menda, że dawno bym ją z chęcią wyebaała ahahahha fajnie :D Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='Angi']Coma to taka menda, że dawno bym ją z chęcią wyebaała ahahahha fajnie :D[/QUOTE] Nie wolno jej wyebać :eviltong: dużo było zwierzaków ?:) Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 No niektóre jeszcze schowane.. :P Np : niedźwiedzie czy tam kangury :lol: w czwartek już na pewno wrzucę fotki :P Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 mój ojciec do mnie : Jak będziesz golić Comę, to zrób jej irokeza :lol: i już mam wizję. :evil_lol: Quote
Buńka Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='Angi']No niektóre jeszcze schowane.. :P Np : niedźwiedzie czy tam kangury :lol: w czwartek już na pewno wrzucę fotki :P[/QUOTE] Wrzuć w czwartek żebym jeszcze mogła zobaczyć...:roll: Quote
łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 wiem wiem ze w czwartek ;) Buahahahaha to dodaj fotki Comy z irokezem :diabloti: jak juz jej zrobisz hehe Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 w wolnej chwili ją opitolę :diabloti: bo będzie troche zabawy z tym :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Hhahaha. Nie wiem na sto pro czy to zrobię :D Quote
Recommended Posts