Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak mu powiedziałam to stwierdził że ja mam iśc sama a on pogra :diabloti:[/QUOTE]

mwahahhaha.

Misia śpi obok mnie wtulona w Come :o czyli czego się nie robi, by być obok pańci :p

Posted

[quote name='Angi']mwahahhaha.

Misia śpi obok mnie wtulona w Come :o czyli czego się nie robi, by być obok pańci :p[/QUOTE]

hahahaha to za aparat sie łap i cykaj foty :eviltong:

Posted

[quote name='Majkowska']hehhe tak jest zawsze, albo jak pies śpi w jakiejś komicznej pozycji i człowiek się czai żeby cyknąć fotę, a tu pies już na równych nogach stoi...:lol:[/QUOTE]
To nie była jakaś kosmiczna poza, ot Miśka położyła łeb na Comie. Wyglądało uroczo!
To było dziwne, że aż nie prawdziwe... :D

Posted

Ale zawsze warte upamiętnienia.

Ja nieraz wchodzę do kuchni a tam Waldek na plecach śpi, kocyk na jajkach, fafle na oczach, więc zakradam siępo cichutku żeby cyknąć, a ten już na równych nogach i patrzy na mnie wzrokiem " co robimy? co robimy?" :lol:
Choć ostatnio go przyłapałam jak spał na pleckach po choinką i trzymał w pysku bańkę niczym dzidziuś cumla :D Było nawet gdzieś u mnie na wątku :D

Posted

[quote name='magdabroy']Hejka coreczko :loveu:

Ale mialam nadrabiania :crazyeye:
I musze stwierdzic, ze bylyscie bardzo nie mile :eviltong:[/QUOTE]

a czemóż to? :o :>

miałam wesołą noc :loveu: Miśkę brzuchol bolał, miała odruchy wymiotne ale nic nie szło... Więc heja, gogle w ruch " jak spowodować wymioty u psa" Palcem nic nie szło, więc w ruch poszła butelka z wodą. Ale już wszystko w porządku :D

Guest wolfheart
Posted

moja Luna najpierw żre trawę ,a rano puszcza pawia:evil_lol: