łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ja chce sobie jutrzejszy spacer odpuścić ale Sebek mówi że idziemy i fifol :diabloti: Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']On może sam iść :diabloti:[/QUOTE] Tak mu powiedziałam to stwierdził że ja mam iśc sama a on pogra :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Tak mu powiedziałam to stwierdził że ja mam iśc sama a on pogra :diabloti:[/QUOTE] mwahahhaha. Misia śpi obok mnie wtulona w Come :o czyli czego się nie robi, by być obok pańci :p Quote
łamAga Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Angi']mwahahhaha. Misia śpi obok mnie wtulona w Come :o czyli czego się nie robi, by być obok pańci :p[/QUOTE] hahahaha to za aparat sie łap i cykaj foty :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Ta... bo to takie latwe. ja się ruszę to one za mną xd Quote
Majkowska Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 hehhe tak jest zawsze, albo jak pies śpi w jakiejś komicznej pozycji i człowiek się czai żeby cyknąć fotę, a tu pies już na równych nogach stoi...:lol: Quote
Zuzia&Szanti Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Majkowska']hehhe tak jest zawsze, albo jak pies śpi w jakiejś komicznej pozycji i człowiek się czai żeby cyknąć fotę, a tu pies już na równych nogach stoi...:lol:[/QUOTE] Znam to ;). Quote
angineuuka Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 [quote name='Majkowska']hehhe tak jest zawsze, albo jak pies śpi w jakiejś komicznej pozycji i człowiek się czai żeby cyknąć fotę, a tu pies już na równych nogach stoi...:lol:[/QUOTE] To nie była jakaś kosmiczna poza, ot Miśka położyła łeb na Comie. Wyglądało uroczo! To było dziwne, że aż nie prawdziwe... :D Quote
Majkowska Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ale zawsze warte upamiętnienia. Ja nieraz wchodzę do kuchni a tam Waldek na plecach śpi, kocyk na jajkach, fafle na oczach, więc zakradam siępo cichutku żeby cyknąć, a ten już na równych nogach i patrzy na mnie wzrokiem " co robimy? co robimy?" :lol: Choć ostatnio go przyłapałam jak spał na pleckach po choinką i trzymał w pysku bańkę niczym dzidziuś cumla :D Było nawet gdzieś u mnie na wątku :D Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Hejka coreczko :loveu: Ale mialam nadrabiania :crazyeye: I musze stwierdzic, ze bylyscie bardzo nie mile :eviltong: Quote
Buńka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='maryg22']Siemanko :p[/QUOTE] Uszanowanko :D Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']Hejka coreczko :loveu: Ale mialam nadrabiania :crazyeye: I musze stwierdzic, ze bylyscie bardzo nie mile :eviltong:[/QUOTE] a czemóż to? :o :> miałam wesołą noc :loveu: Miśkę brzuchol bolał, miała odruchy wymiotne ale nic nie szło... Więc heja, gogle w ruch " jak spowodować wymioty u psa" Palcem nic nie szło, więc w ruch poszła butelka z wodą. Ale już wszystko w porządku :D Quote
Guest wolfheart Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 moja Luna najpierw żre trawę ,a rano puszcza pawia:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']a czemóż to? :o :>[/QUOTE] Jeszcze pytasz czemu? :evil_lol: Dogryzacie jednej dziewczynie :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='magdabroy']Jeszcze pytasz czemu? :evil_lol: Dogryzacie jednej dziewczynie :eviltong:[/QUOTE] Ja nic nie dogryzam :P Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']Ja nic nie dogryzam :P[/QUOTE] Nie wcale xD Przyszłam naprawić swój haniebny błąd :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 ej, to wy mnie chyba dogryzającej nie znacie :P Quote
Baton Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Angi']ej, to wy mnie chyba dogryzającej nie znacie :P[/QUOTE] Chyba jednak znamy xD Quote
Recommended Posts