vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Miałam na myśli wysokie klatki, niezabezpieczone i jakieś meble (chomiki nawet na meble potrafią wejść:diabloti:)[/QUOTE] No ale przecież każdy MYŚLĄCY człowiek klatkę zamyka i chomika nie zostawia bez nadzoru Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']psujesz nam zabawę!!! :cry:[/QUOTE] Przepraszam, nie chciałam :placz: To się poprawię i napiszę że Wartkunia nie ma za to adresówki :evil_lol: Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Przepraszam, nie chciałam :placz: To się poprawię i napiszę że Wartkunia nie ma za to adresówki :evil_lol:[/QUOTE] Nie zapomnij dopisać, że mózg też gdzieś zgubił :evil_lol: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Moja ma i chipa, i adresówkę, ale nie ma rodowodu więc i tak się już nie liczę :evil_lol: Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']Nie zapomnij dopisać, że mózg też gdzieś zgubił :evil_lol:[/QUOTE] Skąd znasz Wartkunię? :cool3: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Z tego wszystkiego zapomniałam : Angi a przeglądasz działy oddam za darmo? Ostatnio dość dużo widzę akcesoriów do oddania. A jest jeszcze serwis gratyzchaty, zobacz tam sobie, też często oddają akcesoria.[/QUOTE] na tablicy w tym dziale nie ma... tez widze, ale często z odbiorem osobistym.. :( Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='maryg22']Moja ma i chipa, i adresówkę, ale nie ma rodowodu więc i tak się już nie liczę :evil_lol:[/QUOTE] Pfffff , pies bez rodowodu i adresówkę nosi... Dziwne.:evil_lol: Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Skąd znasz Wartkunię? :cool3:[/QUOTE] Z twojej galerii :lol: A co trafiłam? Co wygrałam? :multi::evil_lol: Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Pfffff , pies bez rodowodu i adresówkę nosi... Dziwne.:evil_lol:[/QUOTE] Nooo, oddać ją powinnam :evil_lol: I sobie bołdełka kupię! xD Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']Z twojej galerii :lol: A co trafiłam? Co wygrałam? :multi::evil_lol:[/QUOTE] Wartkunię:p To słabo nas coś odwiedzasz , bo jakoś mało Cię u nas widuję ;) Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='maryg22']Nooo, oddać ją powinnam :evil_lol: I sobie bołdełka kupię! xD[/QUOTE] Pointer chyba byłby lepszy. Większą furrorę robi na ulicy. Jak idziesz to czujesz wzrok wszystkich na sobie ;) A przecież w posiadaniu psa to chodzi o fejm i lans ;) Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Wartkunię:p To słabo nas coś odwiedzasz , bo jakoś mało Cię u nas widuję ;)[/QUOTE] A bo sobie podczytuję was po cichu bo miałam sesję na uczelni więc wiesz :lol: Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*']No ale przecież każdy MYŚLĄCY człowiek klatkę zamyka i chomika nie zostawia bez nadzoru[/QUOTE] Jak chomik jest na wybiegu... Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Pointer chyba byłby lepszy. Większą furrorę robi na ulicy. Jak idziesz to czujesz wzrok wszystkich na sobie ;) A przecież w posiadaniu psa to chodzi o [B]fejm i lans[/B] ;)[/QUOTE] To polecam kupić mastino :evil_lol: tego to nikt nie ominie bez komentarza :lol: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ja zgarnę Waldemara :> Przed wystawą w Katowicach hahaha :D Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Pointer chyba byłby lepszy. Większą furrorę robi na ulicy. Jak idziesz to czujesz wzrok wszystkich na sobie ;) A przecież w posiadaniu psa to chodzi o fejm i lans ;)[/QUOTE] Jak chodzę z pseudo cziłką to też sie wszyscy oglądają! :cool3: Nie, bołdełek na pewno bo przecież z żadnym innym psem sportów nie można uprawiać :evil_lol: Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Yuki_']Jak chomik jest na wybiegu...[/QUOTE] co za łeb :evil_lol: [quote name='maryg22']Jak chodzę z pseudo cziłką to też sie wszyscy oglądają! :cool3: Nie, bołdełek na pewno bo przecież z żadnym innym psem sportów nie można uprawiać :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze masz aussie, robi się ostatnio modniejszy niż burdelek :cool3: Quote
Majkowska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Możesz zgarnąć jak już będzie po Bisie. Zawsze masz już psa z dorosłym championatem i reproduktorem ;) A to widziałaś? gratyzchaty.pl/oddam-za-darmo/klatka-dla-krolika-t1083436.html Quote
maxishine. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 A ja mam nowe zdjęcia w galerii :Cool!: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [SIZE=7][/SIZE][quote name='Yuki_']Jak chomik jest na wybiegu...[/QUOTE] jak chomik jest na wybiegu to się go [B]PILNUJE. [/B] Quote
Baton Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='vege*'] jeszcze masz aussie, robi się ostatnio modniejszy niż burdelek :cool3:[/QUOTE] No, też by szpan był :lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bry :eviltong: Ja jak chciałam sobie chomika kupić na urodziny to sporo czytałam na forach z czystej ciekawości :lol: jak tak trochę poczytałam to stwierdziłam że przy chomiku za dużo zabawy jest :diabloti: a to klatka musi być taka i owaka broń boszee poniżej minimalnych wymiarów a to kołowrotek taki owaki a to wyposażenie klatki :roll: Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Majkowska']Możesz zgarnąć jak już będzie po Bisie. Zawsze masz już psa z dorosłym championatem i reproduktorem ;) A to widziałaś? gratyzchaty.pl/oddam-za-darmo/klatka-dla-krolika-t1083436.html[/QUOTE] klatka już oddana... repa.. będzie hajs!hahahha :D Quote
angineuuka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='xxxkaluniaxxx']Bry :eviltong: Ja jak chciałam sobie chomika kupić na urodziny to sporo czytałam na forach z czystej ciekawości :lol: jak tak trochę poczytałam to stwierdziłam że przy chomiku za dużo zabawy jest :diabloti: a to klatka musi być taka i owaka broń boszee poniżej minimalnych wymiarów a to kołowrotek taki owaki a to wyposażenie klatki :roll:[/QUOTE] dlatego mam kicałki :evil_lol: Quote
vege* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Angi'] jak chomik jest na wybiegu to się go [B]PILNUJE. [/B][/QUOTE] otóż to [quote name='maryg22']No, też by szpan był :lol:[/QUOTE] to na co czekasz:evil_lol: [quote name='xxxkaluniaxxx']Bry :eviltong: Ja jak chciałam sobie chomika kupić na urodziny to sporo czytałam na forach z czystej ciekawości :lol: jak tak trochę poczytałam to stwierdziłam że przy chomiku za dużo zabawy jest :diabloti: a to klatka musi być taka i owaka broń boszee poniżej minimalnych wymiarów a to kołowrotek taki owaki a to wyposażenie klatki :roll:[/QUOTE] więcej zachodu jak z psem:evil_lol: Quote
Recommended Posts