Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby nie było, że ktoś nie doinformowany czy coś :mad: :p mam kilka wiadomości :D
[U]
[B]Wieczorem (tak jak dziś) znów mnie nie będzie ;)
i nie jadę do zoo jutro... :(
w wakacje idę na prawko :lol:
planuję pupsa za 2-3 lata[/B][/U] :grins:
[SIZE=1]i muszę wybrać między dwoma wyjazdami... :/ co mnie mocno boooli :c[/SIZE]

Posted

[quote name='kalyna'][B]Ej ale jest zlot nad morzem, rasy psiaka którą masz[/B] :diabloti:
I przez Trójmiasto możesz jechać jak pociągiem :evil_lol:
i problem z głowy :lol:[/QUOTE]
trochę tych ras mam, wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']i tak nie pojade hehehehehehehehhehehehe[/QUOTE]

wiem :eviltong: zdziwiłabym się, gdybyś jechała :lol:
ale wyjście z sytuacji jest :lol:

a na jaki zlot się wybierasz?

Posted

Nie bierz szczyla będąc w LO ;) Chyba, że planujesz cuś innego.
Po LO kolejna szkoła, studia.... a co potem z psami?
Przemyśl to. Szczególnie, że masz już niemało psów.
Ja też miałam rozkminę co z psem, jeśli wyjadę do Wro i będę miała zajęcia przez prawie cały dzień...

Posted

Jak ktoś nie ma przerostu ambicji, to pies mu nie robi różnicy ;) Ja wzięłam swoją pod koniec 2 klasy technikum. Nie olewałam szkoły - na zasadzie takiej, że obecna byłam zawsze, ale nie kułam w domu. Maturę i zawodowy zdałam bez problemu ;) Teraz jestem na 2gim roku studiów i też pies nie jest jakimś balastem. Co muszę zrobić na uczelnię to robię, pies ma codziennie długie spacery. To raczej uczelnia jest na doczepkę :evil_lol:
Ale jak ktoś jest typem ambitnym, lubi być zawsze na 6+ przygotowanym, no to szczyl jest strasznie głupią decyzją, bo pies traci i psychika właściciela wysiada ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Nie bierz szczyla będąc w LO ;) Chyba, że planujesz cuś innego.
Po LO kolejna szkoła, studia.... a co potem z psami?
Przemyśl to. Szczególnie, że masz już niemało psów.
Ja też miałam rozkminę co z psem, jeśli wyjadę do Wro i będę miała zajęcia przez prawie cały dzień...[/QUOTE]
Nie wiadomo co będzie za te 3 lata, czy aby na pewno go wezmę. ;)
Nie wiem co będzie ze szkołą, czy pójdę na studia. Ale wiem, że nie prędko się wyprowadzę :evil_lol:

Posted

[quote name='rashelek']Jak ktoś nie ma przerostu ambicji, to pies mu nie robi różnicy ;) Ja wzięłam swoją pod koniec 2 klasy technikum. Nie olewałam szkoły - na zasadzie takiej, że obecna byłam zawsze, ale nie kułam w domu. Maturę i zawodowy zdałam bez problemu ;) Teraz jestem na 2gim roku studiów i też pies nie jest jakimś balastem. Co muszę zrobić na uczelnię to robię, pies ma codziennie długie spacery. To raczej uczelnia jest na doczepkę :evil_lol:
[B]Ale jak ktoś jest typem ambitnym, lubi być zawsze na 6+ przygotowanym, no to szczyl jest strasznie głupią decyzją, bo pies traci i psychika właściciela wysiada[/B] ;)[/QUOTE]

to na pewno nie ja :P

Posted

Ja też nie :P Nie miałam jakichś złych ocen, najczęściej 4. Chociaż bywało gorzej i lepiej :lol: Teraz studiuję mądrze, nie pilnie i też mi idzie dobrze :D
A co za szczyla planujesz? :D
Też bym tak za 3 lata chciała małe futerko, zobaczymy czy się uda.

Posted

[quote name='rashelek']Jak ktoś nie ma przerostu ambicji, to pies mu nie robi różnicy ;) Ja wzięłam swoją pod koniec 2 klasy technikum. Nie olewałam szkoły - na zasadzie takiej, że obecna byłam zawsze, ale nie kułam w domu. Maturę i zawodowy zdałam bez problemu ;) Teraz jestem na 2gim roku studiów i też pies nie jest jakimś balastem. Co muszę zrobić na uczelnię to robię, pies ma codziennie długie spacery. To raczej uczelnia jest na doczepkę :evil_lol:
Ale jak ktoś jest typem ambitnym, lubi być zawsze na 6+ przygotowanym, no to szczyl jest strasznie głupią decyzją, bo pies traci i psychika właściciela wysiada ;)[/QUOTE]

Bardziej chodzi o przyszłość, bo co zrobić z psami, zostawić rodzicom? Zabrać na studia?
Trzeba to przemyśleć, co potem będę robić.
Angi ma już 4 psy, weź to też pod uwagę. One pochłaniają sporo czasu, spacery, szkolenia, zabawy. Faktem jest, że przy takiej ilości psów, ciężko jest wygospodarować więcej czasu na naukę.
Ja swojej dwójce poświęcam mnóstwo czasu i nie wyobrażam sobie wzięcia kolejnego psa. Szczególnie, że mam sporo innych zajęć i zainteresowań :) I za 113dni matura :diabloti: